• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok acil! Yardım lütfen!

tansu32

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2012
236
0
46
İzmir
Arkadaşlar dava ile ilgili sorum var.Karşı tarafın iş arkadaşlarından şahit yazmıştım.Annem evine konuşmaya gitmiş.Annemi tehdit etmiş,kovmuş ve polis çağırırım demiş.Annem fenalaşmış sonrası.Size sorum şu,onların şahitlik yapmasını istemiyorum.Çıkmasa yanlış anlar mı hakim? Bu benim aleyhime mi? Sorularınız varsa da bekliyorum.

Çok sağolun.Teşekkürler yardımınız için.Bugün insanlık ölmüş diyordum inannın

önemli değil :34: yinede böyle düşünmeyin sonuçta forumdaki üyeler demek ki mahkeme ,hukuk vs hakkında bir bilgileri yoksa ve yanlış bilgilendirme yapmamak adına yazmamış olabilirler..
bende aynı şekilde çok fazla bilgim yok o yüzden size link verdim.. yardımcı olduğuma sevindim .

Konu, icerigi nedeniyle ilgili başlığa tasinmistir.

Şahidi (Tanığı) siz bildirmiş olduğunuz için dinlenmesinden vazgeçebilirsiniz. Mahkemeye bu kişinin tanık olarak dinlenmesinden vazgeçiyorum şeklinde bir dilekçe verirseniz mahkeme o kişiyi tanık olarak dinlemeyecektir.
Mahkemeden önce tanıklarla konuşmak, onları yönlendirmek yasalarımıza göre doğru değildir (Hatta suçtur). Bu nedenle anneniz iyi niyetli olarak bile gitmiş olsa o kişi " Annesi gelip bana şöyle böyle dedi" gibilerinden bir şeyler söylese hakim sizin tanıkları yönlendirmeye çalıştığınızı düşünebilir. Bu durumda yapmanız gereken; mahkemeye dilekçe yazıp o kişiyi tanık olarak dinletmekten vazgeçtiğinizi bildirmektir.
İyi günler dilerim.

Back
X