merhaba ben 20 yaşındayım ve saçımı hiç boyatmadım. şimdi değişiklik yapmak istiyorum ve lütfen yardımcı olun.
saç rengim bu ve boyamak istediğim renk bu. bu rengi hangi markada ve hangi tonda bulabilirim yardımcı olun lütfen :) birde saçıma 3 yıl önce kına yapmıştım bi sıkıntı olurmu?
Saçımı boyattıgım için pişman olmuş birisi olarak bence hiç bulaşma deriim. Çünkü bu rengi tutturmak için çabalıcaksın saçların açılcak filan dip boyası derdin olcak saç rengim tuttu tutmadı derdin olcak. Eğer bunları göze alıcaksan boyat derim ve ilk boyanı da kendin yapma kuaföre git eğerki boyatmakta kararlıysan :)
kuaförlere karşı fena derecede fobim var saç kestirmeye bile güç bela gidiyorum boyada hiç hiç güvenemem. çok kararsızım bende ömrüm boyunca boya kullanmak istemiyorum ama bi değişiklik de istiyorum bir yandan. bir de saçlarım çok cansız iyice yıpranırmı diye korkumda var tabi :)) cevabınız için çok teşekkür ederim :)
Rica ederim canım cansızsa türlü türlü maskeler kürler var onları yapabilirsiin :) Yazın saçlarını papatya suyu ile açabilirsin Ah keske şimdi aklım olsaydı bulasmazdım boyaya ki ben boyadan saçım yıpranmadı yanmadı rengi kötü olsada hemen gidip boyatmadım sürekli sadece 2 kez olmustur. Şikayeti olanlar çok takıntılı olup sürekli değiştirenler oluyor. Sen açık renkten sıkılıp tekrar koyu renk isticeksin bu defa koyu renkten sıkılıp açık renk yaptırmak isticeksin öyle oluyo bende olmadı ama genel durum böyle :)