• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok acil yardım..!!

vampirdisli

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2011
208
3
68
33
Beyazları makinaya attı arkadş arada renkli bişide karşmış bütün tişörtlerm pantolanlarım sarardı yeşerdi..:( nasıl beyazlatabilrm çamaşır suyunu deedim olmadı lütfen acil yardım..:(

Arielin beyazlar için leke çıkarıcısı var. Onları topluca makineye tekrar at çamaşırların üstüne bir kapak dök, normal beyazlar için olan deterjanınıda deterjanbgözüne koy. Bariz görünen lekelerin üstüne biraz döküp çitile, sonra makinaya at. Benim önereceğim bu. Umarım geçer.

Beyazları makinaya attı arkadş arada renkli bişide karşmış bütün tişörtlerm pantolanlarım sarardı yeşerdi..:( nasıl beyazlatabilrm çamaşır suyunu deedim olmadı lütfen acil yardım..:(

canım bir kere annemle çamaşır alışverişi yapmıştık eve geldik çamaşırları makinaya attık yeni aldığımız çamaşırların birisinin üzerinde pembe bir kurdale vardı çamaşırlar bir çıktı ki hepsi pembe onlarında atletlerin askıları pembe biz geçirememiştik o zaman bence uğraşma biz öyle kullandık yikana yıkana kendi geçmişti:)

aspirins diye bi deterjan var herşeye kullanılıyor onu dene..

Back
X