K Kelebeka1 Papatyalar ölmez bayim , papatyalari öldürürler tek ayak cezası Kayıtlı Üye 7 Şubat 2011 860 333 123 5 Temmuz 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi Kelebeka1 #1 medela electicli süt pompam var çok memnundum ama bir kaç gündür çalışıyor fakat vakum yapmıo çok zor gelıo nedeni ne olabilir acaba ??
medela electicli süt pompam var çok memnundum ama bir kaç gündür çalışıyor fakat vakum yapmıo çok zor gelıo nedeni ne olabilir acaba ??
M mikrolif Popüler Üye Kayıtlı Üye 14 Mayıs 2012 578 55 118 5 Temmuz 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi Kelebeka1 #2 canım göğsünü hazneye iyice yerleştir hava almasın ben de vakum yapmıyor bozuldu sanmıştım sonradan keşfettim belki nedeni bu olabilir seninkinin de...
canım göğsünü hazneye iyice yerleştir hava almasın ben de vakum yapmıyor bozuldu sanmıştım sonradan keşfettim belki nedeni bu olabilir seninkinin de...
keepmeinformed hoşgeldin oğlum Kayıtlı Üye 8 Haziran 2012 3.660 3 86 İzmir 10 Temmuz 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi Kelebeka1 #3 kuklemo .!.: medela electicli süt pompam var çok memnundum ama bir kaç gündür çalışıyor fakat vakum yapmıo çok zor gelıo nedeni ne olabilir acaba ?? Genişletmek için tıkla... bir de bağlantı borusu mu desem artık(hani makine ile vakum aparatı arasındaki), orayı kontrol et canım, orası da gevşemiş olabilir
kuklemo .!.: medela electicli süt pompam var çok memnundum ama bir kaç gündür çalışıyor fakat vakum yapmıo çok zor gelıo nedeni ne olabilir acaba ?? Genişletmek için tıkla... bir de bağlantı borusu mu desem artık(hani makine ile vakum aparatı arasındaki), orayı kontrol et canım, orası da gevşemiş olabilir