• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çok acil yardıma ihtiyacım var lütfen

shbilgin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2010
161
1
46
İstanbul
mrb belki öncekı konumu bılen olur... benım şuan yardıma ihtıyacım var ama bılıyorum sızlere çok saçma gelecek dün gece yattık kocamın telı çaldı ben kalktım öbür odadaydı açmadım tel kapandı kocama goturdum ama ondan önce numarayı ben kendı telıme kaydettim ne olur ne olmaz dıye sonra kocam tanımıyorum dedı arama kaydını temızledı hemen ..bende sabah gızlıden bu noyu aradım kadın çıktı ben ses vermeyince kapattı.eğer bu kadın tahmın ettığım kişiyse yanı kocamın benı daha önce aldattığı kişiyse benım nomu bılır o yüzden açıktan arayamıyorum vede konuşamıyorum sesımı tanıyacağı içinn..ŞİMDİ SİZDEN RİCAM BANA ARANIZDA BU NUMARAYI ARAYIP KIMIN OLDUĞUNU ÖĞRENEBILIRMI İSİM SEVİE yanı şöyle bir şey dıyebılırmı sevie ilemi görüşüyorum yada ben bilmem şu merkezden arıyorum şu konu hakkında görüşecektim isminizi öğrenebılırmıyım diyebılırmı GERÇEKTEN SAÇMA AMA BENIM İÇİN ÇOK ÖNEMLI KİMSEM YOK ARKADAŞIM KARDEŞİM HİÇ KİMSEM YOK BANA YARDIM EDECEK
BEBEĞİM İÇİN KATLANDIM BU OLAYA AMA HALA DEVAM EDIYORSA BITIRECEM SADECE YUZUNE VURMAM LAZIM İSPATLAMAM LAZIM LÜTFENNNN BENI ANLAYIN TEŞEKKUR EDERIM

istersen ben ararım ama öğrenince ne olacak? belki de o kişi eşini arıyor ama eşin konuşmuyordur artık. boşuna tartışma çıkmayacak mı o zaman. boşuna suçlamış olacaksın onu. gerçekten yanlış numara da olabılır. daha once ne olmuştu tam bılmıyorum ama ya güven yada güvenme bence. her seyı de kafana takma

Son düzenleme:
ben öteki konuna baktımda o kadın olsa ne farkedicek yakalamışsın boşanmamışsın çocuğunu bahane ederek gene o kadın olduğunu öğrenince ne yapıcaksın peki bence kim olduğunu öğrenme kabullenmeye çalış madem boşanmicaksın

arkadaşım aldatma ciddi kişilik bozukluğundan kaynaklanır ve bir kez olunca bilin ki devamı da gelir. Bunu ben değil psikologlar söylüyor. Önceki konunuzu okumadım ama ne değişti de şu anda boşanmayı düşünüyorsunuz?

bence aradıktan sonra sen ne yapacaksın o daha önemli.

sonunda merak dindirme varsa hiç arama.

şüpheyle yaşayarak hayatı zehir etmekmi kolay :31:

yoksa çocuğumu tek basına aslanlar gibi büyütüp kafamın rahat olmasımı bilemedim şimdi :31:

Back
X