• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çok acil yardıma ihtiyacım var !!!

bu mu evlenecegım adam dıye bır burun kıvırma gecıyorsa ıcten ıce vede arkadaslarınla tanıstırmaktan utanıyorsan tabıkı bırak gıtsın annen haklı.. sevecegın utanmayacagın asık olacagın bırılerı cıkabılır karsına o kadar ıyı bır ADAMında ahını alma cok oyalanmadan acıkla da adam da önüne baksın.. sen sadece boslukta oldugundan yalnız olmamak ıcın ılgısı karakterı hosuna gıttıgınden zaman öldürüyorsun gıbıme geldı hıssettıgınde özlemek degıl alıskanlık bence...

Yorumlarınız için çok sağolun valla çok iyi geldiniz hem dediğiniz gibi onun hayatını da çalamam çok sağolun tekrar :)

Seviyorsun yada sevmiyorsun diyebilecegimiz kadar bir yasanmislik olmamis ki, kendin bile sevip sevmediginden emin degilsin biz nasil emin olalim. Tek emin oldugum sey dis gorunuse onem veren birisin ve bu yuzden mutlu olacaginizi sanmam. Hakkinizda hayirlisi.

Eee tabi ki aşki yasamadan olmaz. Hani yasin cok cok ileri olsa sevgi saygi onemli bir dusun derdim ama ben bile 26'ımda hala ask ariyorum. Sen asktan vazgecme, sevmiyorsun cok net kirmadan salla gitsin.

26 ne ki, 28de aradım 29da da aricam :KK66:

26yken 29 olsam aşk aramam sevgi saygı derdim
29um 35 olsam aşk aramam diyorum bu da yalan olmaz inşallah :KK66:
İnsanın kalbinin atması gibisi yok.

Eee tabi ki aşki yasamadan olmaz. Hani yasin cok cok ileri olsa sevgi saygi onemli bir dusun derdim ama ben bile 26'ımda hala ask ariyorum. Sen asktan vazgecme, sevmiyorsun cok net kirmadan salla gitsin.
Aynen ya :) hem ona da engel olmayım hemde sonuçta hayatımda bi adam olacaksa bu ömür boyu olacak o yüzden tamamen emin olmam gerek hatta hiç düşünmeden işte bu demeliyim :)

Yorumlarınız için çok sağolun valla çok iyi geldiniz hem dediğiniz gibi onun hayatını da çalamam çok sağolun tekrar :)

Genceciksin be kızım seni çok güzel şeyler beklediğine eminim.
Yurtdışında karşına kimler kimler çıkar, bolca gez gözün gönlün açılır.

adamın ilgisi alakası sana cazip gelen. bir süre sonra alışkanlıktan mütevellit oda bitecek ve geriye bir hiç kalacak.
aşıksan seviyorsan baktıkca bakasın gelmeli dünyanın en çirkin adamı bile olsa onun yanındayken her an gönlün şenlenmeli :KK68:
boşver gitsin sen onu

adamın ilgisi alakası sana cazip gelen. bir süre sonra alışkanlıktan mütevellit oda bitecek ve geriye bir hiç kalacak.
aşıksan seviyorsan baktıkca bakasın gelmeli dünyanın en çirkin adamı bile olsa onun yanındayken her an gönlün şenlenmeli :KK68:
boşver gitsin sen onu
ne kadar tatlı tatlı anlatmışsınız çok sağolun :)

Kızlar daha önce buraya üye olmadan çoğunuzun paylaştıklarını az az okudum. Ve burada birbirinize destek çıkmanız çok hoşuma gitti. Şu sıralar bu desteğe benimde ihtiyacım var. :KK43: Çok kafam karışık bi dönemdeyim. Ve yakında eğitimim için yurt dışına gitmem gerek, gitmeden önce bi adama bi cevap vermem gerek. Adam dediysem cidden adam gibi adam, oturmasını kalkmasını konuşmasını bilen beni çok seven ama gerçekten çok seven ve beni el üstünde tutan sürekli merak eden bi adam. Ve benim bana zaman ver dediğim, yanında mutlu olsam da kimi zaman boyuna posuna bakıp (benimle aynı boyda ve sıska ) içimden "ulan bu mu evleneceğin adam" dediğim, arkadaşlarımın yanına gidersek birgün çekinerek götürmekten korktuğum bi adam ama aynı zamanda yanımda yokken özlüyorum da.Dedim ya durumlar çok karışık bende. Ayrıca benden 6 yaş büyük ve de ben daha üniversite 2.sınıftayım. Bana her ne kadar seni beklerim dese de sanki evlenmek konusunda acele edecek gibime geliyor. Daha yeni tanıştığımızın 1. ayında beni ailesine anlatmış bu yüzen gerildim baya. Anneme danışmak istedim o da daha küçüksün acelen ne dur bi karşına kimler çıkar diyor? Sizce ben bu adamı seviyor muyum?İlk defa böyle bişey yaşıyorum ne yapacağımı bilmiyorum. Bana akıl verin ne olur çıldırmak üzereyim :KK43:
Konumu okusana. Son actigim konuda ben de buna benzer bir durum yaşadım . pat diye evlenelim diyen birine güvenme. Sevmiyosan bisey yasamak zorunda değilsin. Onu sevsen boyuna posuna tipine kusur bulmazdin

Back
X