Çok acil yardımınıza ihtiyacım var

martagon

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2010
646
110
123
Merhaba arkadaşlar,
Sat 20 temmuz. Adet döngüm ortalama 35 gün civarında. Bu ayın 25'i gibi adetimi bekliyordum. Dün hiç beklemememe rağmen evde test yaptım iki çizgiyi gördüm. Sonra sağlık ocağına gidip kan verdim. Az önce sonucu aldım ve beta hcg 68 çıkmış. Kızlar bu normal mi? Evet 3 haftalıksa bu değer doğru ama bir de kasıklarımda sanki adet olacakmışım gibi bir ağrı var. Çok endişeliyim. Cuma günü doktora gitmeyi planlıyorum. Cevaplarınızı esirgemezseniz çok sevinirim.

canım değerin 10 ve üzeri olduğuna göre hamilesin =) tebrik ederim =) adet olacakmış hissiyle hamilelik belirtisi çok benzermiş zaten, bende olmadı ama öyleymiş ?=

Canım çok sağol cevabın için. Ben hamileliğimin altıncı ayına kadar eşimden ayrı olacağım Sanırım o yüzden de biraz fazla panik yapıyorum.

Uç aylik evliyim biliyorum henüz erken ama hamile kalmak istiyorum.20 kilo fazlam var ve adetim düzensiz tüm bunların yaninda bide sigara kullanıyorum. ((gerçi biraktim sigarayi bir ay olucak ama... Hamile kalmayi çok istiyor yardimci olun lutfen

cnm maalesef bende kilolu bir insanım bebek planı yaptığımda rejime başladım 15 kilo verdim ama bir bu kadra daha isterdi ayrıca tirotlerimde sorun var bana kalırsa ilk bir doktora git hormonlarına falan baktır 20 kg olmasada en azında bir 10 kg vermeye çalış sebebi ise hamileliğinde birde bebeğin ağırlığı kaldıramıyabilirsin diye birde acele etme elinde sonunda olucak

Ben 7 aylık hamileyim ilişkiye girerken aşırı derecede canım yanıyor bana tavsiyeleriniz var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…