Çok acil yardımlarınızı bekliyorum..

Ah ahh birçok insanda var bu takıntı. Ben en son mide kanaması geçiren eşime tomografi çekmeye çalışan istanbulda çok bilinmiş bir özelden eşimi Samatya devlete kaçırdım resmen neredeyse kan kaybından kaybedecekmişiz allah korusun. Varmıdır iyisi bilmiyorum ama birkaç kötü deneyim daha yaşamıştım ve bu son olanla anladımki özel hastane ticararethane oraya gidenler hasta değil müşteri

Evet Samatya da çok iyi
bence de şu anda devlet hastaneleri özellerden daha iyi

hastaneye gidin durumu anlatın hangi doktora gideceğinizi söylerler..Allah şifa versin..

Sinir ya da damar problemi olabilir. Kalp damar cerrahına ve nörolojiye gitmeniz gerekir. Burada yapılan tetkiklerden sonra soruna yönelik kendileri ile ilgili tedavi uygularlar. Sorun onlarla ilgili değilse romatolojik ya da hematolojik bi problemse oraya yönlendirirler. Sinir sıkışması gibi bi durumsa öncelikle fizik tedavi ile sorunu çözmeye çalışabilirler. Geçmiş olsun...

canım o kısmı çok hatırlayamıyorum
sadece film de olabilir
sen karşıdasın ama
İstanbul Fizik Teadvi Rehabilitasyon Eğitim ve Araştırma Hastanesi bu konuda çok iyi, farklı yerlerde poliklinikleri var
bir bak internet sitesinden istersen belki karşıda da vardır
benim kolum için de oraya gitmiştik, muayene + film + değerlendirme vs randevulu olunca yarım saatte halloldu
Sağol canım şimdi hemen bir araştırıyorum...

Allah allah ilginc gercekten allah sifa versin.

Amin teşekkür ederim..

Ben derim ki ya dolasim bozuklugu ya da sinirsel.

Dolasim bozukluguysa ic hastaliklari, sonra kardiyoloji.

Sinirselse noroloji bakar.

Bence once dahiliye /kardiyoloji uzmanina gorunmek iyi bir fikir olabilir.
KUZU görmemişim mesajını tamam inşallah önemli değildir norolojiye aldım randevuuyu yarın 13:30 da

Merhaba arkadaşlar. Annemin sol eli sıcak , sağ eli ise epey bir soğuk. Yıllar önce parmağından bir operasyon geçirmişti(sağ parmağından) ve son zamanlarda bu durumda çok muzdarip , internette aradım taradım bulamadım. Sizce sorun ne olabilir ve hangi bölüme başvurmak gerekiyor. Lütfen bilen birisi yardımcı olsun..
birde doktor ve hastane önere bilirseniz çok daha mutlu olurum..
Şimdiden Allah razı olsun..

peki nabzı her ikisinde de aynı kuvvette hissediyor musunuz?

Back
X