- 22 Nisan 2012
- 1.307
- 9
- 88
- Konu Sahibi cimcime1991
Merhaba kızlar,
Öyle çok moralim bozuk öyle çok canım sıkkın ki dün geceden beri inanın hiç uyumadım diyebilirim.Ben direk soruna geçeyim kızlar ama lütfen bana yardımcı olun okuyun yazın ne olur
kızlar erkek arkadaşımla dün en son 8:30 da msjlaştık yani bana en son msj attığı saat bu saat.Arkasından ben 1-1,5 saat arayla mesaj attım ama hiç birine cevap vermedi arkadaşına gitmişti ve saat 1i geçiyor gece hala daha eve gelmedi ve bana da hiç karşılık vermedi.bende sinirlendim.kardeşim netteydi ve birde ne görsün ben adama mesaj atıyorum benimle ilgilenmiyo bana bakmıyor adam gitmiş arkadaşlarıyla eğleniyor evde.Boynuna kalkıpta kalpli ışıklar asmış sıra sıra dolamış birde marifetmiş gibi arkadaşıda bunu face te etiketlemiş.ben merak ediyorum geç vakit oldu birşeymi geldi başına diye beyfendi arkadaşıyla makara içinde ve son zamanlarda zaten bir hayli ilgisizdi.o fotoğrafın koyulduğu zamanda bende ona yazmıştım merak ediyorum seni diye o cevap bile vermiyo yaaaaa
sonra mesaj atıyor aşkım napıyosun diye bende direk tersledim çünkü artık patlama noktasındayım kızlar 1,5 yıldır hep içime attım hep içime ama artık dayanamadım.oturuyorum seni bekliyorum beni umursamanı dedim dedi önemli bir konu konuşyoduk yazamadım dedi Allahınız aşkına arkadaşlar bir insan 4 saat boyunca hiçmi fırsat bulamadı yaaa neyse işte baya tartıştık arkadaşların daha önemli demi benden konuştuğunuz konu dedim baya tartıştık kızlar neymiş kendisiyle alakalı bir sorunu varmış da onu konuşuyolarmış da o fotoğraflarıda arkadaşı moralini düzeltmek için yapmış hadi anladım foto çekmek işinde kalkıpta neden internete atıyor üstüne birde hiç tanımadığım bir kız sadece o kız fotoğrafını beğeniyor ve ben tartışma çıkardığımda daha fotoğraf olayını demediğimde haberim bile olmucaktı göstermesydi kardeşim bir insan allahınız aşkına morali bozukken face lere resim atım zibidi gibi gülermi şımarık şımarık kızlar yaaa ki kendisi ağır abidirrrrrrrrrr terstir ona göre böyle şeyler kendini haklı çıkarmaya çalışıyor bayadır umursamıyodu zaten beni ne zaman işine geldi iyi hoş davranıyo bi bakmışsınız 360 derece dönmüş umursamaz biri kızlar yardım edin ben ne yapayıp şimdi nasıl bir yol çizeyimmmm:'(
Öyle çok moralim bozuk öyle çok canım sıkkın ki dün geceden beri inanın hiç uyumadım diyebilirim.Ben direk soruna geçeyim kızlar ama lütfen bana yardımcı olun okuyun yazın ne olur