- 17 Mayıs 2010
- 1.659
- 1.055
- 698
- 33
- Konu Sahibi cimcime1991
evet canım çok eminimki pişman olucak ayrılınca gerçekten arkadaşlarım der bana saf mısın kızım sen ne hala işkence ediyosun kendine sana erkek mi yok diye ama ben bağlandımmı kopamıyorum köpek gibi seviyorum işte tahammül edemediğim çok anlar oldu ama hep sineye çektim şimdide bun çekmlerin patlamasını yaşıyorum sanırım ama yemin ederim çokda eminim onun karşısında ben gibi bir kız bir daha asla gelmez aslaaaaaaaaaaaaaaaa
canım mesela ben annesiyle de konuştum bu durumu ..düşün çocukla konuşmuyorum onun annesi sevgilimi arıyor.. sensiz_aslayla aranı düzelt o benim gelinim diyor..
görüyorsun dimi ailesi nasılda beni sahiplenmiş onların sevgisini kazanmışım ..
bu kişinin beni başına taç etmesi gerekiyor.. tamam hatalarım vardı kulun dört dörtlük olduğu nerede görülmüş ..
ama inan gözlerine perde iniyor bunların.. ya dün seninle evlenmek için can atıyorum diyor.. bugünde sana karşı birşey hissedemiyorum diyor..
dış çevreninde etkisi çok fazladır.. bütün suçu ona atmıyorum ki . onun ailevi problemleri var.. belki bende çok üstüne gittim ..
ama babam vefat etti benim .. yani tabiki ona dayayacağım sırtımı herşeyi ondan isteyeceğim bu dönemmde ..
bela okumuyorum ama her zaman dediğim şu : Allahım bensizliğin acısını yüreğinin her zerresinde hissettir.. şimdi ve bütün ömrü boyunca..
cız etsn yüreği .. eminimm benim kadar fedakarlık yapan benim gibi üstüne titreyen ona aşkla bakan biri olmayacak