- Konu Sahibi cimcime1991
çok haklısın canım bu söylediklerinin bütün cevabını biliyorum gözümü öyle kör etmiş ki benim ben herşeyi yutmuşum şimdide kusuyorum işte başladım daha doğrusu inan sanki aklımı okudun içimi okudun gerçekten anlattıkların çok doğru yaa ben değiştini söylüyorum ama o bunu kabullenmiyor canım ya yoo ben aynıyım diyor insan kendini bilmezmi yaaaa :'(işine gelmiyor işte tamam canım dediğin gibi yapayım ama o hiç aramazsa mesaj atmazsa bende atmayım demi?
kabul etmez tabii..ederse suçun onda olduğunu kabullenmiş olur çünkü..kabul etsede sen beni bu hale getirdin der..
sakın arama bırak durabildiği kadar sessiz dursun aramazsa zaten üzülmemeye çalış demek ki bitmiş artık birşeyler..senin arayacağından emin o yüzden aramıyordur zaten..
çok acı çekeceksin aramamak için zor tutacaksın kendini ama 1-2 ay sonra ne kadar doğru bir karar verdiğini göreceksin..annen baban sana kıyamazken elin adamı nasıl yakıyor canını umursamadan bunları unutma kendine değer ver...seni gerçekten üzdüğünü düşünüyorsa seviyorsa mutlaka arayacaktır..