ÇOK ACİL..

Çok abartmışsınız. Sakin olun adı üstünde tahtakurusu tahtada yaşar. Bit pire gibi bişey değil insandan insana geçmez. Kendinizi strese sokmayın.
İçime su serptiniz ama giysi üzerinden taşınması mümkün değil mi?

Biraz baktım da tahtakurularının kıyafetlerle taşınabileceği yazıyor. Suc çocukta değil ki onu oraya getiren de yoksa ne bilsin yavrucak. Misafirlerinize bunu soyleseydiniz keske cocugun duymayacağı bi zamanda. Size bir sürü uğraş çıkarıyolar ve o kadat kimyasala maruz kalacaksınız ilaclatırsanız eğer.
Zaten çocuğu utandırmamak adına hiçbir şey söylemedim :(

Ay nasil tahtakurusu insanin uzerinde tasinmaz:) Hemen gidin ilaclayin , o cok lanet bir sey , bir yerden bir yere ; otellerde yere birakilan cantalardan, kiyafetlerden, otobuslerde koltuklardan ustunuze gelir, hizli urer siz farkedene kadar da butun evi sarar. Sadece tahta da yasamaz ayrica, kan emerek buyur, yabancilar yatak bocegi diyor hatta. Bu yuzden insan nereye giderse oraya gider. Yatak altalari, koltuklar, halilar, piriz icleri vs yerde saklanir ama genelde yataginizin altinda, yastik altinda, koltukta yuva yapar cunku dedigim gibi insanlar ve diger canlilr onlarin besin kaynagi. Video da birakayim suraya da daha iyi anlarsaniz nasil lanet bir sey bu diye. Ayrica onlar icin ozel ilaclar oluyor ya hemen onlardan alin, ya da buhar makinesi alin, haliyi koltugu vs buharlayin.

Bed bug infestation yazin youtube'a,bir ton video var.

Verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim. Şu videoları izledikten sonra ilaçlama şirketi aramaya başladım :silah:

Çocuğun durumuna çok üzüldüm. Kimbilir ne şartlarda yaşıyor. Kimmiş,ailesi nasılmış öğrenebildiniz mi? Belki yardıma ihtiyaçları vardır. O kadar ısırıldığına göre ilgilenen olmuyor demekki. Sosyal hizmetleri arayıp söyleseniz? Siz evinize böcek gelecek diye korkuyorsunuz küçücük çocuk orada ,o böcekler tarafından ısırılarak yaşıyor. Çok üzüldüm.
Yaşı çok küçük değil. Ailesinin durumu iyi hatta evlerinin bugün ilaçlanacağını söyledi. Çocuğu utandırmamak adına ona hiçbir şey söylemedim bile..

Verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim. Şu videoları izledikten sonra ilaçlama şirketi aramaya başladım :silah:

Çocuğa üzüldüm İnan, o kadar ısırılacak hale geldiyse evleri bayağı bayağı böcekli demek, nasıl sorumsuz ana baba ki çocuk o hale gelene kadar farketmemişler, kendileri de ısırılıyordur bu arada.

Biz bir eve taşındık, halı yeni, her yer çamaşır sulu sılınmıs, ikinci gün duvarda bir böcek yakaladık. Bır kaç saat sonra bır tane daha. Bunları öldurup poşete koyduk netten bir baktık ki tahtakurusu.bütün evi ilaçladık, buhar makinesi aldık, manyaga donduk resmen. Ama her şaniye bir tane daha görüyoruz. Yatağa tahtakurusu koyucusu, koltuk altlarına özel tahtakurusu koyucusu vs. Meğerse alt kattan geliyormuş , havalandırma ortak. Eve çağrılan iki ilaçlama şirketi de soka uğradı hayatımızda bedbug ile böyle mücadele eden görmedik diye, her eşyayı yıkamak zorunda kaldık çantaları buhar makınesınden geçir vs vs. Ev kiraydı bır hafta ıcınde o evden çıktık düşün halımızı. depozito, taşınma parası yorgunluk da cabası. Kan eme eme böyle tombalak oluyorlar, aç kalınca govdelerı renksızlesıyor bu böceklerın. Kabusum canlandı, biz taşınıp evi onlara teslim edip, ev sahıbıne epey sövduk :)

Kızlar az önce ilaçlama şirketi ile görüştüm. Giysi üzerinden taşınması zor olur, yattığı yatakta vardır dedi. Ama araştırdığımda bavul, giysi vb. üzerinden taşındığını gördüm. İlaçlama ücreti olarak 100 lira dedi pek pahalı gelmedi. Her ihtimale karşı evi ilaçlatsam mı?

Kızlar az önce ilaçlama şirketi ile görüştüm. Giysi üzerinden taşınması zor olur, yattığı yatakta vardır dedi. Ama araştırdığımda bavul, giysi vb. üzerinden taşındığını gördüm. İlaçlama ücreti olarak 100 lira dedi pek pahalı gelmedi. Her ihtimale karşı evi ilaçlatsam mı?

internette arattım. çıkan ilk sitede insen üzerinde temiz evlere taşınır diye. ben olsam ilaçlatırım.

Çocuğa üzüldüm İnan, o kadar ısırılacak hale geldiyse evleri bayağı bayağı böcekli demek, nasıl sorumsuz ana baba ki çocuk o hale gelene kadar farketmemişler, kendileri de ısırılıyordur bu arada.

Biz bir eve taşındık, halı yeni, her yer çamaşır sulu sılınmıs, ikinci gün duvarda bir böcek yakaladık. Bır kaç saat sonra bır tane daha. Bunları öldurup poşete koyduk netten bir baktık ki tahtakurusu.bütün evi ilaçladık, buhar makinesi aldık, manyaga donduk resmen. Ama her şaniye bir tane daha görüyoruz. Yatağa tahtakurusu koyucusu, koltuk altlarına özel tahtakurusu koyucusu vs. Meğerse alt kattan geliyormuş , havalandırma ortak. Eve çağrılan iki ilaçlama şirketi de soka uğradı hayatımızda bedbug ile böyle mücadele eden görmedik diye, her eşyayı yıkamak zorunda kaldık çantaları buhar makınesınden geçir vs vs. Ev kiraydı bır hafta ıcınde o evden çıktık düşün halımızı. depozito, taşınma parası yorgunluk da cabası. Kan eme eme böyle tombalak oluyorlar, aç kalınca govdelerı renksızlesıyor bu böceklerın. Kabusum canlandı, biz taşınıp evi onlara teslim edip, ev sahıbıne epey sövduk :)
Evlerinin bugün ilaçlanacağını söyledi inşallah çocukcağız rahat eder.

Ben az önce görüştüm ilaçlama şirketi ile her ihtimale karşı ilaçlama yaptıracağım gibi görünüyor. Evdeki mobilyaları daha yeni aldık, 100 liradan kaçayım derken daha büyük belaya bulaşmak var işin sonunda. Size de çok geçmiş olsun, büyük bela atlatmışsınız..

Evlerinin bugün ilaçlanacağını söyledi inşallah çocukcağız rahat eder.

Ben az önce görüştüm ilaçlama şirketi ile her ihtimale karşı ilaçlama yaptıracağım gibi görünüyor. Evdeki mobilyaları daha yeni aldık, 100 liradan kaçayım derken daha büyük belaya bulaşmak var işin sonunda. Size de çok geçmiş olsun, büyük bela atlatmışsınız..

Her yere yazıyorum tekrar yazacağım bızım ülkede hiç kimse mi işini doğru yapmaz ya. Aymaz ilaçlama şirketinin cevaba bak, insan üzerinden taşınmazmış lafa bak beri gel.., adamların böceğin bıyoljısınden, nasıl taşındığından haberi yok, bir de akıl vermişler la havle. Bak ciddi cıddı bır sorun bu, vücut ısısı mı karbondıoksit mi neyse böyle bor seyı kullanarak canlıların yaşadığı yerı buluyor bu böcek... Senı ısırmak ıcın atlar uzerıne, başka eve gıdersın hop o evde senı ısırır , döner gider koltuktan yatakta saklanır ve ürer.., Sen bakma bızım yarım iş yapan " meslek sahiplerine ". İlaçlatın evi, bence buhar makinesi de alın, muhtemelen eve gelememiştir ama perde falan kornişler vs buhara tutun.hem ara ara böyle yaparsanız evde temiz olur.

Her yere yazıyorum tekrar yazacağım bızım ülkede hiç kimse mi işini doğru yapmaz ya. Aymaz ilaçlama şirketinin cevaba bak, insan üzerinden taşınmazmış lafa bak beri gel.., adamların böceğin bıyoljısınden, nasıl taşındığından haberi yok, bir de akıl vermişler la havle. Bak ciddi cıddı bır sorun bu, vücut ısısı mı karbondıoksit mi neyse böyle bor seyı kullanarak canlıların yaşadığı yerı buluyor bu böcek... Senı ısırmak ıcın atlar uzerıne, başka eve gıdersın hop o evde senı ısırır , döner gider koltuktan yatakta saklanır ve ürer.., Sen bakma bızım yarım iş yapan " meslek sahiplerine ". İlaçlatın evi, bence buhar makinesi de alın, muhtemelen eve gelememiştir ama perde falan kornişler vs buhara tutun.hem ara ara böyle yaparsanız evde temiz olur.
Aynen öyle. Baştan savma iş yapma konusunda ülke olarak dünyada bir numaraya rahat oynarız. Tekrardan teşekkür ederim yardımlarınız için, evi en kısa zamanda ilaçlatacağım.

beni tahtakuruları mahvetmişti çocukken o yükselen ateşlerim falan, nolur nolmaz yine de önleminizi ilaçlatarak alın bence :KK61:

Tahtakurusu genelde geceleri cikar ısırır sonrada kaybolurlar insanın üstünde yaşamaz korkmayın bir zamanlar bizde vardı ordan biliyorum
Merhaba canım bizdede bu tahtakurusu var bırden heryeri sardı ilaçlattık ama yıne ısırılıyoruz lütfen nasıl çözdünüz bu durumu yardımcı olursanız sevinirim

Ay çok illet bir böcek o bize de gelmişti bir yerden hem mobilya falan kemiriyor hem insanı ısırıyor annem senelerce uğraştı neler kullandı en sonunda raidin bir spreyi var onla geçirdi evini ilaçlat hemen

Back
X