Alerji testi için 10 gün boyunca hiç bir şekilde ilaç kullanmamasi lazım yalnız arkadaşımAlerji testi yaptircam Allah in izniyle p.tesi gunu. Insallah o zamana kadarda gecer. Sizede cok gecmis olsun
Okyanus suyu anlik acar ama aslinda burnun icini iyice kurutur dedi
ben vicksin çok büyük zararı oldugunu düşünmüyorum.tabi abartmadan uygun miktarlarda kullanılırsa....
vicksle ilgili dr. kadir tuğcunun bir soruya verdiği yanıt şöyleeydi. '2 yas alti cocuklarda; Tibbi deney yapamazsiniz.. Ilac firmalarida, Ruhsat alabilmek icin, BUTUN ILACLARA, o ibareyi koyarlar.
Benim merakima giden husus; 1 Asirdan beri kullanilan ve simdiye kadar hicbir olumsuz etkisine rastlanmayan bu ilaca gosterilen hassasiyet niye 2-4 aylik bebeklere bile; Ventolin, Singulair, Asist, Actifed, Sudafed, Aferin, Peditus, Zaditen ve bilumum oksuruk, nezle ve sonu -Cold ile biten ilaclar verilirken gosterilmez!!! Bu ilaclarin yaptiklari ortada iken, bu zat-i sahanelerinin AKLI nerede acaba? Nerede olacak; yazin hangi ilac firmasinin hangi seyahatine katilacaginda... Gariban Vicks firmasi doktorlara rusvet vermiyorki!!!! '
Her gün yeni bilgiler çıkıyor. Her doktor istediğini kullanıyor. Benim kardeşimin de geniz eti ve kulağında su vardı. Sadece ve sadece deniz suyu verdi doktor. Hatta ilkin çok sinirlendim ne biçim doktor diye de kontrole gittik 1-2 ay sonra ve geniz eti küçüldü, kulağındaki su boşalmıştı. Hasta da olmadı pek o günden sonra. Onun da boğazı ayda bir kere neredeyse şişerdi. Penisilin iğnesinden başkası kesmezdi. Ameliyat olacak diye gittik okyanus suyuyla tedavi edildi.bizede özellikle kulak burun boğazcı doktorumuz veriyor.burnun açık olması geniz akıntısnın kulağa vurmasını engelliyormuş...Allahım her doktor ayrı telden çalıyo
.bu hipokrat aynı hipokrat değilmi?
Alerji ile ilgili bir fikrim yoktu. ben alerjik durumu olmayan kişilerde ve basit soğuk algınlıklarında az miktarda kullanılması konusundaki fikrimi söyledim.Acaba ne gibi yan etkileri oluyor alerjik hastalarda ?? teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için.
büyük geçmiş olsun..bu alerji konusu hiç aklıma gelmemişti.teşekkürler verdiğiniz bilgiler için.
Gecmis olsun cok etkili bir yontemim var.taze zencefili dograyin bir kavanoza koyun uzerinee bal bir limonu dorde bolun icine birakin 2-3 cubuk ta tarcin.karstrip yedirin.kavanozda oda isisinda gunlerce kalabilir tadi da gayet guzelBen cocuklugumdan beri astim hastasiyim allah korusun insallah öyle birsey yoktur ama aklima geldi bir uyarmak istedim. Vicks beni cok kotu yapar kokusu cok fena oksurtur. Geceleri de uyuyamam zaten oksurmekten ve kusana kadar oksururum. Acaba gece surdugunuz birseyler rahatsiz ediyor olabilir mi diye dusundum. Çünkü belli ki ilaclar iyi geliyor gun icinde rahat ama gece cok kötü oluyorsa bu oksurugu tetikleyen birsey olmalı. Bir de vicks surmemeyi deneyin veya iste kokusu rahatsiz edebilir dediginiz seyleri ortadan kaldirmayi deneyin isterseniz.
Bu benim de isime yarar tesekkurler :)Gecmis olsun cok etkili bir yontemim var.taze zencefili dograyin bir kavanoza koyun uzerinee bal bir limonu dorde bolun icine birakin 2-3 cubuk ta tarcin.karstrip yedirin.kavanozda oda isisinda gunlerce kalabilir tadi da gayet guzel
benim oğluma 3 yaşın bile yaptım. daha küçükse bilemiycem ama. ciddi faydalarını gördüm.Annem de bu kürü yapardı. Ama küçük çocuğa olur mu bilmem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?