Hayirli olsun canım hamile biri olarak yasaklarını hatırlatmak için yorum yazmak istedimKızlar kan testi yaptırdım sonuç hamileyim hemde 74.20
Ayy cani hayirli olsun senin adina sevindim saglikli bi sekilde kucagina al inşallah :)Kızlar kan testi yaptırdım sonuç hamileyim hemde 74.20
Hayirli olsun canım hamile biri olarak yasaklarını hatırlatmak için yorum yazmak istedim
Kendini yormak yok. 3 ay ilişki yok. stres yok . gerilim filmi haberi ve dizisi izlemek yok.
Mutluluğun sınırsız senin olsun ... Allah im 9 ayini tamamlayip dogurmani nasip etsin
Doktorun soyler zaten risk yoksa iliski yasagi da yoktur bize hic yasak koymamisti doktorum ama psikolojik olarak yanasamamistik biz pek:)3 ay iliski olmadigini ilk defa suan duydum
Doktorun soyler zaten risk yoksa iliski yasagi da yoktur bize hic yasak koymamisti doktorum ama psikolojik olarak yanasamamistik biz pek:)
Kızlar kan testi yaptırdım sonuç hamileyim hemde 74.20
Amin Can'ımÇok sevindim canım allahım sağlıklıca kucağına almayı nasip etsin
Sağol canımAyy cani hayirli olsun senin adina sevindim saglikli bi sekilde kucagina al inşallah :)
Sendn durumlar nasl cnm kanda cktmıÇok sevindim canım allahım sağlıklıca kucağına almayı nasip etsin
Daha yaptırmadım canım yarım yaptırıcam annemi hastaneye götürmüşken.Birde idrar yapıcam bugün eczane bulamadım yoksa idrar testi yapacaktımSendn durumlar nasl cnm kanda cktmı
Amin canım cok sagolHayirli olsun canım hamile biri olarak yasaklarını hatırlatmak için yorum yazmak istedim
Kendini yormak yok. 3 ay ilişki yok. stres yok . gerilim filmi haberi ve dizisi izlemek yok.
Mutluluğun sınırsız senin olsun ... Allah im 9 ayini tamamlayip dogurmani nasip etsin
Ins ckar cnm :) beni etiketleDaha yaptırmadım canım yarım yaptırıcam annemi hastaneye götürmüşken.Birde idrar yapıcam bugün eczane bulamadım yoksa idrar testi yapacaktım
Tamam canımIns ckar cnm :) beni etiketle
Sağol canımAyy cani hayirli olsun senin adina sevindim saglikli bi sekilde kucagina al inşallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?