Merhaba kızlar işimden izin almak üzereyim ve yaptığım araştırmalar artık sonlansın istiyorum. Bir an önce antalyada bana bir cerrah önerisinde bulunursanız çok sevinirim?
Merhaba kızlar işimden izin almak üzereyim ve yaptığım araştırmalar artık sonlansın istiyorum. Bir an önce antalyada bana bir cerrah önerisinde bulunursanız çok sevinirim?
Paylaşmak yasakmış,ben öyle biliyorum ama göstermiyor diye yolunu tıkamak ne derece doğrudur bilemem:)Diyaloğu,tatmin ediciliği daha önemli.Bir de forumda kendisine ameliyat olanlar vardı lakin bizlerle bir türlü ayrıntıları paylaşmadılar!Belki bizler için aydınlatıcı olacak!
hyatımm ama doktorlar gösteriorlarr bana gökhan özerdem gösterdi yaptığı burunları ömer özkan götermior yada bazı doktorlar bilerek etkisinde kalmasınn diye göstermiyorlar antalyada iş yokk valla istanbulda emre ilhanın hastaları koyuyorlar fotolarıı ama burdakinler bilgi bile verme gereği duymuyolrlrr vayy halimize
Mediface Hadi Nural ben oldum 3. haftam çok doğal ayrıca ssk dan faydalanıyorsunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?