Çok Acilll Antalyada Estetik Cerrah

mernem

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
27 Mart 2009
345
1
0
Antalya
Merhaba kızlar işimden izin almak üzereyim ve yaptığım araştırmalar artık sonlansın istiyorum. Bir an önce antalyada bana bir cerrah önerisinde bulunursanız çok sevinirim?

Merhaba kızlar işimden izin almak üzereyim ve yaptığım araştırmalar artık sonlansın istiyorum. Bir an önce antalyada bana bir cerrah önerisinde bulunursanız çok sevinirim?

sevgili mernem bende senin gibi yaşadığım şehirde ameliyat olmak istiyorum ama dha bulmadımm sen ne yaptın sendemi hala arıyorsun

merhaba,

akdeniz üniversitesinde dr.ömer özkan
aplast da dr.gökhan ve ömer özerdem kardeşler
her iki dr.da yaptıgı burunları gordum hos ve dogaldı.
akdeniz unıversıtesı muayene ucretı alıyor,dıger doktorlar almıyor.
dr.ömer özkan 6500 civarı istıyor,aplast 5000 di sanırım.
antalyada bir çok dr.var,hepsiyle görüşmenizi öneririrm

2. ameliyat için Ömer Özkan'ı düşünüyorum;1. ameliyatımı Seçkin Okşar'a olmuştum 3 sene önce.Ömer Özkan muayene ücreti 250 tl istiyor bu arada,ama görüşmeye henüz gitmedim;umarım umarım iyi olur!!!

paylaşım için teşekkürler kızlar ömer özkan 6.500 istiyor fakat forumda okudumda yaptığı burunlrı bile göstermiyormuşş bu ne iştirr biz bu 250 kağıdı ne die vericezz bu haksızlıkk değilmii ne bu yya ayy çok zor çok bugün gördüğüm o burundan sonra artık benim antalyada olmam zorlaşıcakk gibi birazda şans

Paylaşmak yasakmış,ben öyle biliyorum ama göstermiyor diye yolunu tıkamak ne derece doğrudur bilemem:)Diyaloğu,tatmin ediciliği daha önemli.Bir de forumda kendisine ameliyat olanlar vardı lakin bizlerle bir türlü ayrıntıları paylaşmadılar!Belki bizler için aydınlatıcı olacak!

hyatımm ama doktorlar gösteriorlarr bana gökhan özerdem gösterdi yaptığı burunları ömer özkan götermior yada bazı doktorlar bilerek etkisinde kalmasınn diye göstermiyorlar antalyada iş yokk valla istanbulda emre ilhanın hastaları koyuyorlar fotolarıı ama burdakinler bilgi bile verme gereği duymuyolrlrr vayy halimize

orontess sizinki revizyon olucatı galiba ilk ameliyatınızı seçkin okşarmı yapmıştı çokmu kötü burnunuz neyden şikayetçisiniz???

Evet,talihsizlik oldu!ANTALYA burun estetiği konusunda paylaşımlarını bekliyoruz:)Özellikle ÖMER ÖZKAN!Benimkisi revizyon olacak.Sanırım konuyu güncel tutmalıyız,belki birisi bizimle ilgilenir:)))

Lidyamm iş sana bana düşüyor gibi:))Güncel tutmalıyız bu başlığı;başka çare yok!Elbet birisi dönecek bize. Bu arada 4000 tl ye mal oldu.Ve ve ve ben 2. ameliyatı düşünüyorum!ÖMER ÖZKAN İSMİ üzerinde duruyorum,bakalım,zaman gerek;birilerinin bizi aydınlatması gerek:)))

bayya olmuşş sizinkisii benimm inşallah ilk olacak olursa tabii kızlrr nerdesinizz antalyadaki buruncularr buraya:)))

valla cnm ben elimdeen geleni yaparımm yanii ama istanbuldaki dayanışma burdan çıkarmı işte onu bilemem bu arada burun durumunuz çokmu vahim azmı???*

Valla ne yapalım,1. tutmuyormuş bazılarında;ben de katıldım o kervana;olmuşa çare yok;olacağa çare arıyoruz şimdilik.EVET ANTALYA YARDIM BEKLİYORUZ!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…