Cok acilll

• Konu Sahibi Konu Sahibi duygukaan
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
D

duygukaan

Ziyaretçi
arkadaşlar 20 gunum var doğumuma karın agrım cok oluyo sizdede varmı ve nedenini bilen varsa lütfen cevap yassın

şimdiden hayırlı olsun:)analı babalı büyüsün:)
tabiki dr danışmak lazım biçok sebebi olabilir ağrının,ama regl ağrısı gibi bi ağrıysa benim de oluodu doğumum yaklaştığında,geçmiş olsun:)

şimdiden hayırlı olsun:)analı babalı büyüsün:)
tabiki dr danışmak lazım biçok sebebi olabilir ağrının,ama regl ağrısı gibi bi ağrıysa benim de oluodu doğumum yaklaştığında,geçmiş olsun:)

teşekkürler amin aynı senin bahsettiğin gibi o zaman bi sorun yok yartımcı olduğun icin teşekkürler a.sa.s

canım dün doktora gittim az zaman kaldığında bel yada karında ağrı olabileceğini bebeğin doğum için hazılandığından dolayı olucağını söyledi bu durumda seninde önemli birşeyin yok demekktir.Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bebeğini hayırlı doğumlar.istersen yinede doktoruna sor canım

canım dün doktora gittim az zaman kaldığında bel yada karında ağrı olabileceğini bebeğin doğum için hazılandığından dolayı olucağını söyledi bu durumda seninde önemli birşeyin yok demekktir.Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bebeğini hayırlı doğumlar.istersen yinede doktoruna sor canım

tamam cnm sağol amın ınsallah

ben yeni kaydoldum inşallah iyi haberleri alırız şimdiden allah tamamını erdirsin

arkadaşlar 20 gunum var doğumuma karın agrım cok oluyo sizdede varmı ve nedenini bilen varsa lütfen cevap yassın
canım bi yerde okumuştum.hamilelikte özellikle doğuma yakın olan zamandaki karnın alt kısmındaki ağrı tehlikeli olabiliyomuş.bence bi dr a görün

tatlım benimde tama 30günüm var

ve 2gündür adet ağrısı gibi ara ara vuruyor,belim ağrıyor
vajina girişine iğneler saplanıyor sanki

ama sanırım normalmiş ,
doğum kanalı açılıyormuş bebekte aşağı indiği için oluyormuş bu ağrılar ,

haftaya gidicem dra bende korkuyorum dünden beri var bu ağrılar sancılar

Back
X