• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

cok acillll :((((

Pirayeeeee

..
Kayıtlı Üye
15 Mart 2012
1.297
3.424
358
Kizlar adetimin 4. Gunundeyim sanci vurdu cok fena ve 4te sinavim var ama kivranmaktan aglamaktan yerimden kalkamiyorum napiyim lutfen acil gecirecek bisey var mi agri kesici aldim yatiyprum parca atiyorum sanir cok kotuyum :((((((

İmkaniniz varsa hemen bir acile gidin; igne yaptirin. 15 dakikada keser agrinizi. Rahatlarsiniz.

Felden Flash agri kesici al, iki tane dilinin altina koy, yarim saat icinde tamamen keser ya da agriyi onemli olcude azaltir. Ben de regl doneminde hastanelik olacak kadar sanci cekerim, yillar once doktor soylemisti bunu. Felden Flash'tan baskasi da azaltmiyor bile benim agrilarimi. Bir de mumkunse, daha cabuk sonuc almak istiyorsan bir arkadasin falan acile gotursun, igne yaptir yaptirabilirsen, ama o mumkun degil diyorsan da Felden Flash'i kesinlikle dene, alip getirsinler sana.

İlaç tavsiyeleri konusunda çokça şikayet alıyoruz.

Lütfen sitenin bu veya herhangi bölümünde bitkisel dahil hiçbir ilaç tavsiyesinde bulunmayınız.
Unutmayınız, ilaçlar eş, dost, ahbap önerisiyle kullanılmaz, arkadaşınıza doktor tarafından reçete edilmiş ilaç sizde ciddi sağlık sorunlarına ve yan etkilere sebep olabilir.

Doktora danışmadan kullanacağınız her ilaç sağlığınızı riske sokacaktır.

acile gitsene. o acıyla burda care arıyacagınıza:KK59:

Acile gidemem kizlar diger ev arkadasim var bitek oda sinavda benim sinav vaktime cikicak
Ama cok kotuyum nsdil halledicm bilmiyrm gunlerdir bu sinava hazirlaniyrm..

Kizlar adetimin 4. Gunundeyim sanci vurdu cok fena ve 4te sinavim var ama kivranmaktan aglamaktan yerimden kalkamiyorum napiyim lutfen acil gecirecek bisey var mi agri kesici aldim yatiyprum parca atiyorum sanir cok kotuyum :KK43:(((((

eczaneye gidin genelde igne yapiyorlar ve cabuk geciyor.kizkardesimin böyle bir problemi vardi.sürekli ezczaneye gidferdi,

Ozaman eczaneye git .Regl sancıları için bir hap var ondan al.İsmi verilmiyor ya vermeyeyim şimdi. M ile başlayan

Kizlar adetimin 4. Gunundeyim sanci vurdu cok fena ve 4te sinavim var ama kivranmaktan aglamaktan yerimden kalkamiyorum napiyim lutfen acil gecirecek bisey var mi agri kesici aldim yatiyprum parca atiyorum sanir cok kotuyum :KK43:(((((

M....k çok etkili ama yan etkisi çok fazla olan bil ilaç..Ben en son kullandığımda mide kanaması geçirmiştim..Mide rahatsızlığınız yoksa kullabilir misiniz acabao_O

Lütfen sitenin bu veya herhangi bölümünde bitkisel dahil hiçbir ilaç tavsiyesinde bulunmayınız.
Unutmayınız, ilaçlar eş, dost, ahbap önerisiyle kullanılmaz, arkadaşınıza doktor tarafından reçete edilmiş ilaç sizde ciddi sağlık sorunlarına ve yan etkilere sebep olabilir.

Ben yeni gördüm mesajınızı :KK17:

Acile gidemem kizlar diger ev arkadasim var bitek oda sinavda benim sinav vaktime cikicak
Ama cok kotuyum nsdil halledicm bilmiyrm gunlerdir bu sinava hazirlaniyrm..
Canım evden çıkamayacak durumdaysan eğer ayaklarını sıkı giyin, ayaklarına sıcak su torbası koyabilirsin, birde bir çay bardağı kaynar suyun içine 5-6 kaşık şeker at onu iç bende işe yarıyor rahatlıyorum.

Şimdi ben yazacaktım..

Üstelik ilaçların yan etkileri kişiden kişiye değişen bir takım rahatsızlıklara sebep olabilir.

tam ilaç adı verdimki uyarıyı okudum aslında çok doğru. Size tavsiyem en yakın hastane sağlıkocağına gidip hemen rapor alın mecbur sizi daha sonra sınav yaparlar

myom kist tarzı bişiymi var neden bu kadar agrı ?

bus.......pan iç en hafif ve zararsız ilaçtır o.

tahmin edebiliyorum durumunuzu eğer o ağrı bu ağrıysa. benim genelde üşütünce daha şiddetli oluyor. sağ ya da sol kalçam ve bacak mıdır ağrıyan yer çözemiyorum, komando gibi yerlerde süründürür, mide bile bulanır çokfecidir acile gidip vurulacak iğne sonrası ufak sızılar bırakarak geçer gider,, ve yeniden doğmuş gibi hissettirir, sıklıkla yaşarım :KK16:

Şekerli su içmeyi dene eğer ilaç alacak imkanın yoksa kantinden sadece ılık su ve bi kaç kesme şeker al kulağa saçma geliyo ama eskiler bu şekilde yatıştırırmış kasık ağrılarını adet sancılarını vs.

Back
X