Mrb arkadaşlar bugün iki defa 1 saat arayla gebelik testi yaptım ikisinde de silik çizgi çıktı ve özel bi hastanede kan testi yaptirdim beta hcg 724.9 çıktı sonuç pozitif dediler.şuan ne yapacağımı ne hissedecegimi bilemez haldeyim.1 senedir bekliyorum çünkü. Çok ümitsizdim. Çok şükür Rabbim e. Tecrubeli arkadaşlar beta hcg sonucum nasıl sizce?normal mi?gebeilk var dimi?size soruyorum çünkü doktorla görüşemedim henüz .yorum yaparsanız çok sevinirim; )
Tebrikler Cnm evet gebesin. Bu hormon zaten hamilelik varsa yükselir ve degerler kisiden kisiye degisiyor o degerler simdi günden güne cok hizli yükselecek insallah
Çok saol canm ya inşallah :)Hayırlı olsun pozitif çıkmış :) sağlıkla kucağınıza da alırsınız inşallah :)
Tesekkur ederim canm ins keseyi de kendisini de görürüz bir an önceHayırlı olsun Tebrikler ☺
Ptesi hcg 724.9 ,salı günü 1123.5 çıktı artış var çok şükür inş kesesinı de kendisini de kalp atışlarınıda duyarızHayırlı olsun degerin iyi benim 91.82 cikmisti iki gun sonra 311 falandi artis varsa tamam Allah tamamina erdirsin insallah.
İnsallah rabbim isteyen herkese nasip etsinPtesi hcg 724.9 ,salı günü 1123.5 çıktı artış var çok şükür inş kesesinı de kendisini de kalp atışlarınıda duyarız
Noldu sizin durum merak ettim.Hcg degerleriniz ikizi gosteriyordu cunku kac kese gordunuz ? :)Ptesi hcg 724.9 ,salı günü 1123.5 çıktı artış var çok şükür inş kesesinı de kendisini de kalp atışlarınıda duyarız
Tek minik bir kese gördük çok şükürNoldu sizin durum merak ettim.Hcg degerleriniz ikizi gosteriyordu cunku kac kese gordunuz ? :)
Aaaaa çok ilginç oysa değerler ne kadar yüksekti.Kız bebeklerde hcg böyle çıkıyormus diye okumustum internette.Hayırlı olsun,Allah tamamina erdirsin,sorunsuz bir hamilelik ve dogum nasip etsin,saglikla,mutlulukla buyusun insallah.Tek minik bir kese gördük çok şükür
Ay canm çok saol güzel dileklerin icinAaaaa çok ilginç oysa değerler ne kadar yüksekti.Kız bebeklerde hcg böyle çıkıyormus diye okumustum internette.Hayırlı olsun,Allah tamamina erdirsin,sorunsuz bir hamilelik ve dogum nasip etsin,saglikla,mutlulukla buyusun insallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?