- 28 Kasım 2009
- 238
- 8
- 318
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah razıı olsun kardeşler cok destek oldunuz. Yarın bi daha gidicem inş hayrlısı ne ise o olsun.
Doktor dediki sakat olma ihtimali olan cocuklarda gelişmiyebiliyor yada babanın sperminden olmuş olabilir.Diyorum ki sakat olacagına belkide olmaması hayır...Allah hayırlısını nasip etsin dua edin ne olur.
Allah razı osun ne kadar güzel dua ettiniz diğer kardeşler gibi...canım benim allah sağlıklısıyla bebişinin kalp atışını duydursun sana yüce rabbim bebişinin kalp atışlarını oluştursun sağlıkla hayırlısıyla kucağına almak nasip eylesin bebeğini korusun yüce allah canım allaha dualar et senin için dua ediyorum dualarımdasın allah koruyor bebişini sen sakın üzülme
Allah razı osun ne kadar güzel dua ettiniz diğer kardeşler gibi...
İnsan insaniyet itibariyle birbiriyle alakalı olması sırrını simdi daha iyi anlıyorum..
İnanın öyle bi güven geldiki doktordan geldiğimden beri ağlıyordum ama simdi moralim cok iyi..
Arkadaslar ben cok telefon ve kablosuz modem kullanıyorum bebegimw bu yüzdenmi birsey oldu?
inşalalh dediğiniz gibi olur. Ne bileyim insanın aklına hersey geliyor((