Cok acillllll

hamra86

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2009
238
8
318
hanımlar ben bugun doktora gittim bebeğim altı haftalık doktor gelişmemiş dedi alttanda baktı kalbide henüzz oluşmamış dedi pazartesine kadar mühlet verdi gelişimi olmazsa alıcaz dedi. Bu durumla karsılasan var mı acaba? Bebeğim alınacak mı?

:((( cok üzüldüm ... bilmiyorum yarın baska doktora gidicem

canim henuz cok erken kalp atisi icin, keseyi falan gorduysen bekle, 8-9. hafta kalp atisi duyanlar olmus. bence kurtaj konusunda sakin acele etme, gerekirse baska doktora git.

keseyi gördük bebegide alttan bakınca gördü doktor.Kalbi henüz oluşmamış dedi pazartesiye kadar gelişmezse alacaz dedi:(((

6 hafta erken acele karar verme. gec dollenme olabılır 9.haftada kalp atısı duyanlar bıle war. doktorun kullandıgı makına eskıyse de gorunmemıstır baska bı dr daha gıt derım.

canım erken daha moralini bozma sakın.sen yemene dikkat et sitresten uzak ol bol bol dinlen ki bebeğin gelişsin

Allah razıı olsun kardeşler cok destek oldunuz. Yarın bi daha gidicem inş hayrlısı ne ise o olsun.
Doktor dediki sakat olma ihtimali olan cocuklarda gelişmiyebiliyor yada babanın sperminden olmuş olabilir.Diyorum ki sakat olacagına belkide olmaması hayır...Allah hayırlısını nasip etsin dua edin ne olur.

Allah yardımcı oLsuun yafrmm yaa.Ama bence bir kaç doktora daha git derim ben.

Allah razıı olsun kardeşler cok destek oldunuz. Yarın bi daha gidicem inş hayrlısı ne ise o olsun.
Doktor dediki sakat olma ihtimali olan cocuklarda gelişmiyebiliyor yada babanın sperminden olmuş olabilir.Diyorum ki sakat olacagına belkide olmaması hayır...Allah hayırlısını nasip etsin dua edin ne olur.

duaLarımız seninLe cnm

Allah razı osun canım

canım benim allah sağlıklısıyla bebişinin kalp atışını duydursun sana yüce rabbim bebişinin kalp atışlarını oluştursun sağlıkla hayırlısıyla kucağına almak nasip eylesin bebeğini korusun yüce allah canım allaha dualar et senin için dua ediyorum dualarımdasın allah koruyor bebişini sen sakın üzülme
Allah razı osun ne kadar güzel dua ettiniz diğer kardeşler gibi...
İnsan insaniyet itibariyle birbiriyle alakalı olması sırrını simdi daha iyi anlıyorum..
İnanın öyle bi güven geldiki doktordan geldiğimden beri ağlıyordum ama simdi moralim cok iyi..
Arkadaslar ben cok telefon ve kablosuz modem kullanıyorum bebegimw bu yüzdenmi birsey oldu?

canım ben 6 haftalıkken kalp sesi için doktora gittiğimde erken demişti. tam olarak 7+3 iken duyduk. biraz daha bekle. allah bebeğini sana bağışlasın.

Cnm 6 haftalık olmayabılır belkı daha kÜÇÜktÜr hemen kÖtÜyÜ dÜŞÜnme ve bırden Çok doktora gÖrÜn allah feraha Çıkarsın

arkadaşım belki yumurtlaman geç oluşmuştur, son adet tarihine göre 6 haftalık olabilirsin ama yumurtlaman geç olduysa daha 3-4 haftalık bile olabilirsin
aşırı kanaman filan olursa zaten dükük başlıyor demektir, şu an vücudun sessiz sakin ve tepkisizse demek ki herşey yolunda... en az iki hafta daha bekle, inşaAllah hayat verilir bebeciğine.. o minicik kalbi pırpır kuş gibi çırpar ınşaAllah :ecrin_bebek:

canım sakın bi doktorun lafına bakıp bebek aldırma burada böyle şeyler çok gördük bebeklerin hepsi de sağlıklı çıktı sonunda.. geç döllenme olmuş olabilir 6 hafta da kalp atışı duyulmaz zaten.. sen bi kaç doktora git sonra bakarsın.. inşallah yavrun çok sağlıklıdır sakın moralini bozma

cok sağolun arkadaslar herkese ayrı ayrı tesekkür ederim. Bugün bir baska doktora gittim olan herseyi anlattım birde ben göreyim dedi. Ultrasyondan baktı ve kesen 4 haftalık gibi duruyor dedi korkma gelişir dedi 10 gün sonra tekrar gel dedi.Cok şükür bu benim icin bir moral kaynagı oldu.
hanımlar simdi benim adetimin ilk günü 19 subat... ama ben 3 martta korunmayı bıraktımsizce ben kac haftalık olabilirim? doktora sormayı unuttum gelişimi 4 haftalık gibi göründüğü iiicin mi yoksa gercekten 4 haftalık mı ? Diğer doktorda kesen 5 haftalık demişti. Kafam cok karısık:(((
Bu arada esra hangi doktora gittiğimi sormuş manisada 8 eylül var orda özlem hanıma gittim ilk. sonra bugün de deva tıptaki yıldız asımovaya göründüm. Bu arada değil kanamam lekem bile yok cok şükür...

Son düzenleme:
Allah razı osun ne kadar güzel dua ettiniz diğer kardeşler gibi...
İnsan insaniyet itibariyle birbiriyle alakalı olması sırrını simdi daha iyi anlıyorum..
İnanın öyle bi güven geldiki doktordan geldiğimden beri ağlıyordum ama simdi moralim cok iyi..
Arkadaslar ben cok telefon ve kablosuz modem kullanıyorum bebegimw bu yüzdenmi birsey oldu?

canim telefon yada modemle alakasi oldugunu hic sanmam,sadece su an bebegin daha cok kucuk,bir kac hafta sonra kalp atisini duyarsin,hic telas etme ve mutlaka bir doktora daha gorun.Sorunsuz bir gebelik dilerim.

inşalalh dediğiniz gibi olur. Ne bileyim insanın aklına hersey geliyor:(((

inşalalh dediğiniz gibi olur. Ne bileyim insanın aklına hersey geliyor:(((

Ben ilk doktora gittiğimde 4 haftalık falandım, doktor ultrasonla bakmadı bile, göremeyebiliriz dedi.2 hafta sonra gel dedi. 6 haftalıkken gittim bende o zaman göründü. Ama geç döllenmeden dolayı 8-9. haftada bile kalp atışını duyanlar var.O yüzden korkma canım. bu arada bende kablosuz modem kullanıyorum hep evde. :1hug:

Back
X