Cok acillllll

hala hamilemisiniz peki?

canım öncelikle bebeğini allah sana bağışlasın inşallah.bende 22 haftalık hamileyim telefon ve kablosuz modem kullanıyorum bence bunlarla ilgisi yok.dualarımız seninle allah yardımcın olsun...

canım öncelikle bebeğini allah sana bağışlasın inşallah.bende 22 haftalık hamileyim telefon ve kablosuz modem kullanıyorum bence bunlarla ilgisi yok.dualarımız seninle allah yardımcın olsun...
cok sağolun tesekkür ederim

merhaba hamra86 bende senle aynı durumdayım, dün doktora gittim, bekleyelim dedi, ama benim 3 gündür bulantılarım azaldı, gögüslerim küçüldü sende de bu belirtiler varmı acaba, doktora sordum bunları çok önemseme dedi, bakalım hakkımızda hayırlısını versin rabbim.

bence moralini bozma.doktorların her dediği malesef doğru olmuyo.ben bi hikaye anlatayım gerçek.hamile bi bayan doktora gidiyo utrasyonda bebeğin kolu gözükmüyo doktor sakat teşhisi koyuyor ve bebeği alıyolarki sapa sağlam bi bebek.kolunu başının altına koymuş.bunlarda yaşanabiliyo.ama o annenin vicadanını ne temizler bilemem.başka doktor dene.hamileliğim sırasında tek doktora asla güvenmiyorum.

Arkadaşım benimde doktora ilk gittiğimde 5 haftalıktım,ultrasonda görünmedi,alttan bakıldı keseyi görebildik ancak,nokta şeklindeydi zaten..kalp atışı falan yoktu 2 hafta sonra gel dedi,yani 7 haftalıkken ancak duyduk biz bebeğimizin kalp atışını,bu yüzden bunu kafana takma,doktoruna güvenmiyosan değiştirmelisin...

bncede koorkma bende gittim tek kese göründü kalp görünmedi 1 hafta sonra gel dedi kağıdada şüpheli yazdı 1 hafta geçmek bilmedi doğal olarak gittim ama ben 7 haftalık diye gidiyorum mğerse daha ogün 6haftasına girmiş geç döllenmeymiş ogünde tam görünmedi 3 gün sonra gel dedi gittim göründü allahıma şükür hala geriden geliyo şuan 33 haftalığım allahıma şükür senin yaşadıklarını çok iyi anlıyorum

Ada41 canım benim zaten hic mide bulantım yoktu gögüslerim ağrıyordu simdi pek ağrı yok ama dolgunluk var yine...
Eylül kardeş cok sasırdım bu durumları Allah ibret olsun diye yasatıyor zaten...
Norsis ve gözde ahmet sağolun umut oldu duyduklaruım inş gelişecek inanıyorum ben Allah ol derse oluverir hersey onun istemesine bağlı...Bizde ona sığınalım.

asuman79 kullanıcısından alıntı
arkadaslar lutfen ama lutfen bu yazdıklarımı ıyı okuyun ben bebegım uc aylıkken kalp atısı yok dıye kurtaj oldum ve kurtaj sonrası hemen hamıle kaldım bu bebek yasıyormu dıye doktora kostum kese var 11 mm dedı 10 gun sonra gel kalp atısı kesın goruruz dedı 10 gun sonra kese hala 11 mm ve kalp atısı yok tabı doktor basladı hemen kurtaj hazırlıklarına 10 gunde hıc buyumemıs bunun da kalbı atmıyor bunu da alırız ama ıstersen bırkac gun daha bekle dedı ben elım ayagım tıtreyerek ordan eve geldım ve gelır gelmez kanamam basladı alttan bakılan bılıncsız ultrason yuzunden nasılsa bebek yok alınacak dıye canım bıle yandı ultrasonda ben de kanamayla bebek tamamen gıttı dıye dusunup 4 gun sonra farenjıt tedavısı ıcın dr a gıttım gıttım kı bebek canlanmıs kalbı atıyor ıcerı kan dolu hemen hastaneye aldılar ve bu kanamam 2 ay daha surdu sımdı cok sukur 4 ay bıttı yanı sunu demek ıstıyorum dr lara guvenelım ama Rabbımıze daha cok guvenelım o kadar cokkı bebek gelısmedı kalbı atmıyordu kurtaj oldum dıyen tamamen ısı tıcarete doktuler eger o bebek canlanmıycaksa zaten duser ve yenı gebelıkler de dusuk adet olma gıbı olur yanı kurtaja bıle gerek kalmaz tabıkı saglıgımız herseyden once gelır ama benım su anda karnımda 4 aylık yatan yavrum ben o gun tamam alalım desem o dr yuzunden alınmıs olacakdı dusunuun bı tam 10 gun boyunca 1 mm bıle gelısmemısdı ama sonra buyudu yasadı sımdı o dr a gıdıp yuzune vurmak onun yuzunden yasadıgım kanamaları anlatmak ıstıyorum ama nafıle sadece burdan sıze seslenebılıyorum en kucuk ıhtımallere bıle sıkı sarılın sabır la bekleyın arkadaslar sevgıler...

Bunu bir kardeş yazmış bana cok moral oldu ada kardeş sende bir oku istersen...

hanımlar ben bugun doktora gittim bebeğim altı haftalık doktor gelişmemiş dedi alttanda baktı kalbide henüzz oluşmamış dedi pazartesine kadar mühlet verdi gelişimi olmazsa alıcaz dedi. Bu durumla karsılasan var mı acaba? Bebeğim alınacak mı?

merhaba ben de pozitif testten sonra 5+4 günlükken doktora gittim. belirti olarak çok hafif göğüs ağrısı dışında birşey yoktu. üstelik az da olsa adet günü 2 gün kanamam gelmişti hamile olduğumu adetten 3 gün sonra hafif göğsüm ağrıyınca test yapıp öğrendim. dr keseyi 6 haftalık ölçtü ve boş kese dedi. ne bebek ne yolk sac vardı. haftaya kürtaja hazır gel eğer hala boşsa alırız dedi. kasım ayında da 7 haftalık bebeğin kalbi durmuştu yine belirti çok azdı. bu da gelişmedi dedim. eşimin işi çıktı 10 gün sonra doktora gittik ve 7+1 haftalık kalbi atan ve yolk sac olan bi bebek vardı. şu anda da başka bir sorun gözüktü yine korkuyla bekliyoum bu bebeği de kayıp mı edeceğim diye. ama sana demem sakın biraz daha beklemeden bebeği aldırma. bazen biraz geç gözükebiliyorlar

merhaba ben de pozitif testten sonra 5+4 günlükken doktora gittim. belirti olarak çok hafif göğüs ağrısı dışında birşey yoktu. üstelik az da olsa adet günü 2 gün kanamam gelmişti hamile olduğumu adetten 3 gün sonra hafif göğsüm ağrıyınca test yapıp öğrendim. dr keseyi 6 haftalık ölçtü ve boş kese dedi. ne bebek ne yolk sac vardı. haftaya kürtaja hazır gel eğer hala boşsa alırız dedi. kasım ayında da 7 haftalık bebeğin kalbi durmuştu yine belirti çok azdı. bu da gelişmedi dedim. eşimin işi çıktı 10 gün sonra doktora gittik ve 7+1 haftalık kalbi atan ve yolk sac olan bi bebek vardı. şu anda da başka bir sorun gözüktü yine korkuyla bekliyoum bu bebeği de kayıp mı edeceğim diye. ama sana demem sakın biraz daha beklemeden bebeği aldırma. bazen biraz geç gözükebiliyorlar
Allah Allah ne kadar garip... Yanlız yolk sac ne demek onu anlamadım?
7+1 demek 7 hafta 1 günlük mü demek? Burda ( dr keseyi 6 haftalık ölçtü ve boş kese dedi. ne bebek ne yolk sac vardı. haftaya kürtaja hazır gel eğer hala boşsa alırız dedi. kasım ayında da 7 haftalık bebeğin kalbi durmuştu yine belirti çok azdı. bu da gelişmedi dedim) sanki iki ayrı gebeliğinizden bahsetmişsiniz yaksa ben mi yanlış anladım?
son olarak nasıl bir sorun cıktı Rabbim feraha cıkarsın inş..

Son düzenleme:
arkadaslar maalesef kanamam acıldı ve kürtaj oldum:(((

çok geçmiş olsun canım. yolk sac kesesi bebek 7 haftalıkken bebeğin tam yanında çok net görünen bir halka. bu halka düzgün bir halkaysa bebeğin sağlıklı olduğunu gösterirmiş canım. doktorum ultrasonda göstermişti bana o halkayı 7. haftamda.

sağolun. benimde muyenede bakıldı keseye hersey normal görünüyor dedi,ama bebek yoktu yine... sonrası hastane hastene dolaştım, düşük yaptım sonrada kürtaj. Allah kimseye yaşatmasın...

Back
X