Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cok sağolun tesekkür ederimcanım öncelikle bebeğini allah sana bağışlasın inşallah.bende 22 haftalık hamileyim telefon ve kablosuz modem kullanıyorum bence bunlarla ilgisi yok.dualarımız seninle allah yardımcın olsun...
hala hamilemisiniz peki?
hanımlar ben bugun doktora gittim bebeğim altı haftalık doktor gelişmemiş dedi alttanda baktı kalbide henüzz oluşmamış dedi pazartesine kadar mühlet verdi gelişimi olmazsa alıcaz dedi. Bu durumla karsılasan var mı acaba? Bebeğim alınacak mı?
Allah Allah ne kadar garip... Yanlız yolk sac ne demek onu anlamadım?merhaba ben de pozitif testten sonra 5+4 günlükken doktora gittim. belirti olarak çok hafif göğüs ağrısı dışında birşey yoktu. üstelik az da olsa adet günü 2 gün kanamam gelmişti hamile olduğumu adetten 3 gün sonra hafif göğsüm ağrıyınca test yapıp öğrendim. dr keseyi 6 haftalık ölçtü ve boş kese dedi. ne bebek ne yolk sac vardı. haftaya kürtaja hazır gel eğer hala boşsa alırız dedi. kasım ayında da 7 haftalık bebeğin kalbi durmuştu yine belirti çok azdı. bu da gelişmedi dedim. eşimin işi çıktı 10 gün sonra doktora gittik ve 7+1 haftalık kalbi atan ve yolk sac olan bi bebek vardı. şu anda da başka bir sorun gözüktü yine korkuyla bekliyoum bu bebeği de kayıp mı edeceğim diye. ama sana demem sakın biraz daha beklemeden bebeği aldırma. bazen biraz geç gözükebiliyorlar