Cok aciyo mu?

tatlikiz1

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2015
60
9
30
Ben kuaforde agda yaptirmak istiyorum ilk kez yaptircam ama korkuyorum bide utaniyorum cok aciyo mu memnun musunuz nasil cesaret edip gidicem bisey soyleyin lutfen. Simdiden tesekkurler

1 kere gittim ve bir daha gitmedim ! Kendi adima tavsiye etmiyorum -.-Kendi işini kendin görmek en iyisi ayrica orda bi tarafin acik yatıp orani elaleme aldirmak bana iyi hissettirmedi aciyida geçtim.. :KK70:

Yani arka arkaya çektiği için bir iki çekişten sonra uyuşuyorsun. Bide evde yapılana göre şip şak bitiyor. Utanma kısmına gelince. Benim arkadaşım kuaför dü. Bir kaç kere bikini bölgesini aldırdım. Ams iç çamaşırı çıkarmadan. Azcık o tarafa azcık bu tarafa çeke çeke . Senin yüzünden mesleğimi bırakcam yettter bir rahat dur derdi.

Yani arka arkaya çektiği için bir iki çekişten sonra uyuşuyorsun. Bide evde yapılana göre şip şak bitiyor. Utanma kısmına gelince. Benim arkadaşım kuaför dü. Bir kaç kere bikini bölgesini aldırdım. Ams iç çamaşırı çıkarmadan. Azcık o tarafa azcık bu tarafa çeke çeke . Senin yüzünden mesleğimi bırakcam yettter bir rahat dur derdi.
Acidiginda hemen geciyo mu

Acıyor az biraz evet ama yine de jiletle alma!

Git kuaförüne hemen bitiyor zaten, dayanılmayacak gibi değil. Zaten bu acı eşiği herkeste başka.. Ben mesela kan aldırdığımda psikolojik bayılırım, herkes "hehehe acıdan mı bayılıyorsun" der. Ne alakası var anlamadım hala. Acıdan falan değil ya o iğneyi hissedince ben ifirit oluyorum ama diğer bir arkadaşım acır diye korkusundan hiç kan aldırmayan birisi o bile benimle dalga geçiyor PES!
Uzattım evet:KK53:

Yani demem o ki; bir acı hissedeceksin ama onun eşiği, dayanma gücü herkeste başka :KK39:

Ben utancimdan gitmedim hic acikcasi:oops: Evde kendi isimi kendim gorurum acmam oyle kolay kolay kendimi milletin onunde:KK70:

Acıyor az biraz evet ama yine de jiletle alma!

Git kuaförüne hemen bitiyor zaten, dayanılmayacak gibi değil. Zaten bu acı eşiği herkeste başka.. Ben mesela kan aldırdığımda psikolojik bayılırım, herkes "hehehe acıdan mı bayılıyorsun" der. Ne alakası var anlamadım hala. Acıdan falan değil ya o iğneyi hissedince ben ifirit oluyorum ama diğer bir arkadaşım acır diye korkusundan hiç kan aldırmayan birisi o bile benimle dalga geçiyor PES!
Uzattım evet:KK53:

Yani demem o ki; bir acı hissedeceksin ama onun eşiği, dayanma gücü herkeste başka :KK39:

Buda iyice sacmaliga vurmaya basladi agdayla almiyorsun sen neyle aliyorsun kac alternatif var ???? Hic mi bisey kullanmadin pelik ördün bekliyor musun nedir ? Birde cevap veriyoruz
Agda gibi tertemiz yapan baska bisey varmi onu ogrenmeye calisiyorum

X