cok agirima gitti....

zekiyim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2010
881
8
46
Diğer
bir yerde iftar davetimiz vardi...esim araba almiyor her yere gitmek problem oluyor su yonden oluyor...firma arabasi aldi uc kisilik diyorumki kucugu kucagima aliyim polis ceza verir diyor...iyi ozaman ben gitmeyim neyse ne zamanki bir yere cikacak olsak ayni problemler beyefendi bildigini okuyor...tamam canim de birsey de sureklide muhalif olmazki...neyse arkadaslar ayip olmasin dedim ciktik...iftari ettik cocuklar dovusuyor dusman gibiler...kucuk su sira acayip problemli esimin bana anlayisli olmasi gerekirken bana yaotigi davranislar cok saygisizca....bir kac tane ubahn duragi var...bende oralarda kursa gittigim icin biliyorum burasi dedim hadi binelim...yok asagiya gidelim burasi biliyorum dedim:27::27::27::27:kursa geldim kac ay buraya dedim..ciktik merdivenleri basladi beyefendimiz daha kac dakika var ötekine gidek otekide taa nere kan tepeme sicradi:53::53:bir yandan kucukte durmuyor....uban geldi arkadaslar ben baska kapidan bindim sinir oldsum cunku....tasirdilar bardagi artik ben bu evin hanimiysam iki cocuk yetistiriyorsam beni sayacaklar yoksa kendi kalir basbasa iki cocukla kendi dusunsun...neyse normalde inmemiz gereken yerde inmeden gitmisler...bir durak öncesinde...oglum asagidan kapiyaaa annee gel indik biz diye bagiriyor gecenin biri disari sarhos dolu:30::30::30:bu arada icerdede var...korktum titriyorum:5::5::5:inecegim kapilar kilitlendi...esime cok kirginim...nys ben inmek istiyorum dedim gorevli olmaz bir dahaki durak dedi...indim normalde duragimiz orasi...uc durakta otobuse binmem lazim...okuya okuya bir oldum...ne aradi ne sordu hanim ne yaptin ....ben aradim insan bir aramazmi ben senin karin degilmiyim bu kadar vurdumduymazlik gormedim bu kadar sakinlik gormedim basima ne gelmesini istriyorsun Allahim sana siginiyorum diye agladim...

yok ne cevap ne aciklama ne özur ne birsey...sanki karsimda duvar var...en kotusude bu olsa gerek....tabii bu daha sinir bozucu sabir isteyen bir durum...dedim daha senle biryeremi cikmak Allah korusun dedim ayri yatiyorum.....insan karisina bunu niye yapar...bir kere komsularla biraz gec gelmistik parktan iyi bir kadinsan bu saatte parkta isin nee diye kizmisti....dahada kalmadim tabii beyefendimiz arkadaslariyla gider gec gelirdi problem olmazdi benim canim SIKILMAZ!!!ben insan degilim cunku!!!bunu söyledim cevap veremedi...basima birsey gelmesini murat ediyorsan git böyle kocaya ihtiyacim yok dedim kotu tartistik....

sinirlenmiştir ondan aramamıştır canım ya merak etmez olur mu.bencede çok yanlış tabi araması merak etmesi lazım ama belki sen olsan sende o sinirle merak etsende aramayabilirdin.üzülme bu kadar olur böyle şeyler:70:

teravihe gitmek istiyorum karanlikta korkuyorum beni birak diyorum yorgunum diyor...dun oglumla gittim kildik Allah kabul etsin kucukte istiyor ama babasi olmadan olmaz dun soz aldim yarin gideriz dedi...bugun saati gelince haydi gidek dedim..ne diyorsunku diye azarlayinca yine sinirlerim bozuldu yaa bu ne böyle yaaa....bana cözum sunun arkadaslar bu is nasil surer yaa...bu sekil...:43:

parka gidincede kızıyor neden geç geldin diye ama valla değişik bi durum.bence sen korkuyorum beni götür vs deme.ben gidiyorum de kendin git.10-15 dakikada geç gel herzamankinden.bakalım merak edecek mi

parka gidincede kızıyor neden geç geldin diye ama valla değişik bi durum.bence sen korkuyorum beni götür vs deme.ben gidiyorum de kendin git.10-15 dakikada geç gel herzamankinden.bakalım merak edecek mi
bunuda denedim bu seferde ben önemsenmiyorum diye triplere gidiyor tedavi olsa bundan iyi beyefendimiz kabulde etmiyor sinirlenince hee hastayim insan degil hayvanim bagirdi.....yani esimi yok sayark yasamaliyim o nasil olacak ayni evin icinde iki kucuk cocukla...esimle turkiyede doktora gittik...doktorla konustuk doktor dedi sadece yurt disinda degil buralardada karsilasiyoruz bu seylerle dedi...siz birbirinizden cok uzaklasmissiniz dedi...esime bakarak siz cok sessiusiniz dedi bana bakark sizde konuskan dedi...ödevler verdi....iste hergun 3 sayfa esim kitap okuyacak ben dinleyecegim...ben kitap okayacagim esim dinleyecek....ask romani alacaksiniz dedi...o beni dinlemiyor ben onu dinlemiyorum koptuk gitti....sonra önceden bir muddet ben ilac icmistim...bu problemlerden sonra yine kabak benim basima patladi...ama doktor buna karsi cikti...haaayir dedi ilac icilecekse ikinizde iceceksiniz bu esimin zoruna gitti kolay geliyordu herseyi zekiyimin basina yikmak...SIKISTI simdi....

ya canım kusura bakma ama ben birşey anlamadım,
yani eşin seni bi yerlerde bırakmış filan,ilgisiz kalmışsın,kızmışsın,
biraz karışık anlatmışsın çözemedim,yada bu saate artık benim kafam basmıyor

herseye kararini veriyor sonra bana soruyor ben yok deyince kiziyor o zaman bana neden soruyorsun???cok yiprandim arkadaslar yaa cok eski mutlu gunlerimi coook özluyorum:43:benden kendi verdigi kararin aynisini vermemi istiyor bu ne sacmalik yaaa bu simdi yapilirmi bana 11 yilik evliyim hadi yeni gelin oluyumda ezmeye calis boyum kadar oglum olmus ayip degilmi bu ayip yaaa....

şimdi daha iyi anladım canım bi kopukluk var aranızda demekki.çok üstüne düşme çok konuşma rahat bırak biraz.nolduda benim üstüme eskisi gibi düşmüyor konuşmuyor diye bi dank etsin kafasına.çok konuşunca sürekli şikayet edince oda inadına yapabilir.yahu bu erkekleri anlamak çok zor ne kadar kalın kafalılar:47:

kalin kafa iltfat olur canim yaa uykum kacti resmen kendi simdi uyuyor evet artik cocuklarimla mesgul oluyorum arada soguk soguk ruzgarlar esiyor...artik dolanmiyorum herseyin derdine o dussun buradan size durumum hakkinda yazarim arkadaslar kacan kovalaniyor ben simdi neden böyle yapiyon nden sunu yapmiyon beyefendi simdi inada bindi...peki bugun davetimiz vardi gitmedim ayni rezilligi yasamamak icin ne oldu elinde oldugu halde araba almiyor pekii bende arabayla yapilacak seylerden geri kalacagim hic kendimi yipratmam...bakalim ben kendimi agirdan aldikca durumlar nereye dogru gidecek size yazarim sinire gelip bosanacak bosanacam deyip oturuyordum tabii yine duvar meselesi bunuda yapmayacagim....artik rotamin yonunu degistiriyorum...arkadaslar en ufak seyde isin stresi isin stresi ben senin stres topunmuyum herkesin beyi calisiyor hanimini böyle SIKAN mi var iyii her calisan karisina böyle psikolojik baski yapsin...bunu kabul edermisiniz...bana cesitli cozumler sunun arkadaslar....

Back
X