bir yerde iftar davetimiz vardi...esim araba almiyor her yere gitmek problem oluyor su yonden oluyor...firma arabasi aldi uc kisilik diyorumki kucugu kucagima aliyim polis ceza verir diyor...iyi ozaman ben gitmeyim neyse ne zamanki bir yere cikacak olsak ayni problemler beyefendi bildigini okuyor...tamam canim de birsey de sureklide muhalif olmazki...neyse arkadaslar ayip olmasin dedim ciktik...iftari ettik cocuklar dovusuyor dusman gibiler...kucuk su sira acayip problemli esimin bana anlayisli olmasi gerekirken bana yaotigi davranislar cok saygisizca....bir kac tane ubahn duragi var...bende oralarda kursa gittigim icin biliyorum burasi dedim hadi binelim...yok asagiya gidelim burasi biliyorum dedim

kursa geldim kac ay buraya dedim..ciktik merdivenleri basladi beyefendimiz daha kac dakika var ötekine gidek otekide taa nere kan tepeme sicradi
bir yandan kucukte durmuyor....uban geldi arkadaslar ben baska kapidan bindim sinir oldsum cunku....tasirdilar bardagi artik ben bu evin hanimiysam iki cocuk yetistiriyorsam beni sayacaklar yoksa kendi kalir basbasa iki cocukla kendi dusunsun...neyse normalde inmemiz gereken yerde inmeden gitmisler...bir durak öncesinde...oglum asagidan kapiyaaa annee gel indik biz diye bagiriyor gecenin biri disari sarhos dolu

bu arada icerdede var...korktum titriyorum

inecegim kapilar kilitlendi...esime cok kirginim...nys ben inmek istiyorum dedim gorevli olmaz bir dahaki durak dedi...indim normalde duragimiz orasi...uc durakta otobuse binmem lazim...okuya okuya bir oldum...ne aradi ne sordu hanim ne yaptin ....ben aradim insan bir aramazmi ben senin karin degilmiyim bu kadar vurdumduymazlik gormedim bu kadar sakinlik gormedim basima ne gelmesini istriyorsun Allahim sana siginiyorum diye agladim...