Çok ağlıyorummmm

evlilik fedakarlıktır......anne baba olmaksa iki kere fedakarlıktır.....

lütfen öfkeyle kalkıp zararla oturmayın.....sizin de dediğiniz gibi olan Oğlunuza olur....Annelik zor zanaat.....sabır ister, hoşgörü ister, mücadele ister....isterde ister.......

zorluklar karşısında yaradan bir çıkar yol gösterecektir.....

sorunlar iyilikle güzelliklede aşılabilir...belkide herşey çok güzel olcak....iyimser düşünün, olmazsa da ben demiştim, şimdi gerisi sana kalmış dersiniz eşinize .........

öfke, stres yapıp işi daha da çıkmaza sokmayın ve evinizi eşinizin bilgisi ve onayı olmadan bırakıp gitmeyin bence....

yuvayı dişi kuş yapar demişler.....yuvalar yıkılmasın, çocukların boynu bükük kalmasın.....

Son düzenleme:
hepinizeeee teşekkürler...gerçekten yanımdaymış gibi bana destek oldunuz yol göstermeye çalıştınız....

eşim gitgel yapıcak son karar bu...

kayınvaldem biz bakırköyede gezmedeyken oda bizim yakadaymış,oğlunu aradı,gelmek için..ben kalktım masadan alışverişe çıktım :) gelmiş beni göremyince carolselde yine tantana yine eşime tartışma...ben onu görmek zorunda dğeilim ki...oğlunu torununu gördü hala derdi ben...

neyseki artık eşim diretmek yerine iyilikle ikna etmeye çalışsada ben hayır diyorum...

dün pazardıya bunlar her pazar bize gelirler arabaları var daha rahat oluyo...eşimle dün dışrı çıktık oğlumu kuzene bıraktık evde...kayınpeder arıyo nerdesiniz falan..eşim dedi denizi bıraktık biraz geziyoruz falan...hemen trip atıyo eşime...yüzüne kapatıyo soğuk soğuk teli..bak dedim gördünmü nasıl kaçıyo huzurumuzzz...oraya gidince sürekli gelcekler ve kendi başımıza adım atsak karışıp surat asıp laf sokucaklar dedim....onlarda haklı belki torunlarını görmek sitiyolar ona yakınlık istiyolar ama unuttukları tek şey: benle ilgili sorunları düzeltmeden onarmadan ve uzun bi zaman vermedennnn hiç bişi yoluna girmez girmeyecek.....

benim kayınvaldenin bana dediklerini kimse gelinine demez kiiiii dememeli de..eşimi sevmesem asla tahammül etmem....en basiti sen biliyodun benim seni istemediğimi bilerek geldin demesi....sen oğlumdan ayırdın kopardın beni diyo...çok ağır namusa kadar gidecek hakaretler bile ettiii kimbilir ne halde geldin oğluma diye...(( düşünün hangi kayınvalde böle bişi düşünür pis fikirli..üstelik biz 5 yıl tanışıp görüşüp evlendik...ne zorluklar çektim yaşım 25 ama sanki 25 yıllık evli gibiyim....herkein doğrusu kendine...sürkeli müdahale etmek kendi doğrularıyla hareket etmemizi istiyo...hangi deidğimi yaptınız diyo...iyide biz koskoca adamlarızzzz...bende bi anneyim..bugün yarın benim oğlumda kendi başına işler yapıcak bana sormadan haberim olmadan..napim??? sileyim mi?? sürekli tantana çıkarıp huzurunu mu kaçırmam gerek....onun hayatı der geçerim....ama benim kayınvalde piskopatça diktatör..ilerde benim oğlum 3çocuklu dul bi bayanla evlenmek istese bile senin bana ettiğin hakaretleri etmezdim asla dedim....o kadar rencide ediyoki...
ben karadenizliyim eşim akdenizli....arada belkide kültür sorunları var ona göre...

hiç bi hatam olmadı hiç bi ağır sözümde....kendisi hakaret etti ben savundum....grşmek istemiyorum senle gelme bidaha ozaman bize bile deidm...ben bayılmıyorum senin yüzünü görmeye beni istemiyosun neden geliyosun bile dedim...amaaa yokkk yüzsüz ve tükürdüğünü ylayan bi kişilik...kendini beğenmiş...

şükretsinki eşimin annesi...yoksa bende bilirdim ağır hakaretleri...ama eşimi çok seviyorum...nasıl öle bi kadından öle bi efendi hoşgörülü bi adam çıkmış valla pes...

Son düzenleme:
eşin çok güzel bir karar vermiş senin adına çok sevndim.

artık sıkılma ve sinirlenme sakin olmaya çalış
evin barkın uzak olsun bırak hafda bir kez utanmadan sıkılmadan gelisn yeterki yakın olmayın.

Her pazar gelmek nedir yaa hiç sevmem:)
Senin adına sevindim canım.Bu şekilde devam ederseniz brz da mesafeyi koymuş olursun öle pat diye gelmeler fln olmaz.
Mutluluklar

aynı durum bizde var canım,aynı bankadalar sanırım 2012 de bizimkininde yeri artık tuzla olacak...bende hem sıcak bakıyorum hem soğuk..oraya da alışırım diyorum bir yandan burayı bırakama diyorum,benim durumum senden farklı çünkü kaynanam yan binamda ve ona kızımı bırakıp istediğim gibi çıkıyorum,ama orda tek kalacağım..belki maddi yönden iyi olacak ama yapa yanlız kalacağım...biz şimdi leventteyiz.kanyona çok yakın ve merkezi bir yer tuzlayı bilmiyorum ama çok zor senin için gitmek,benim içinde öyle şimdilik hiç bu konuları açmıyorum 2012 ola hayrolaaa....:44:

düşündükçe zaten içim şişiyo

tuzlaya taşınmayız ama baktım eşim için zor oluyo plazadan gidip gelmek (kozyatağı)
ozaman gideriz kozyatağıda siteli ve bahçeliymiş güya bilmiyorum bakalım...ordan tuzlaya servisle gider...

hayırlısı olsun...eşim diyo baktık annemler sürekli gel git yapıyo dersin gelme diye diyo...
denizi anneme bırakıp turlara gezilere gideriz diyo:))
Kadına ben gelme demem çünkü zamanında kaç kere dedim bana hakaret ettiğinde desemde laftan anladığı yok arsızzz şey...

canım üzülme bu duruma bak burada sana destek olan insanlar var hayırlısı olsun .. bu arada patiklerim ne oldu diye sormucam çünkü kötü günler geçiriyorsun..
üzme kendini hep hayırlısını iste ...
sana mutlu günler diliyorum ...

ay çok merak ettim yanlış anlamazsanız, anadolu yakasının neresi?
anadolu yakasından ıssız bi köy gibi bahsetmişsiniz burda market hastane kuaför hepsi var orda taş binalar var falan diye, yani kusura bakmayın lütfen ama bahçelievlerde mükemmel biyer değil, her yerin güzel muhiti vardır, anlaşılan sizde bahçelievlerin düzgün bi kesimindesiniz
ama inanınki anadolu yakasının da çok çok güzel yerleri var, hastaneyse hastane postane bakkal market dersane kuaför adım başı.
bence sen alıştıgın için sana öyle geliyo, bahçelievlerden cok daha merkezi, cok daha güzel yerler var, anadolu yakasında da avrupa yakasında da, istemediğin kadar güvenlikli site de var, oturmak ve yaşamak için emin ol anadolu yakası cok daha sakin ve uygun.
kayınvalide konusunda üzülüyosan ve endişeleniyosan onda haklsın ama ne biliym bana garip geldi bana, bence sadece kendini harap ediyosun boş yere

Son düzenleme:
Anadolu yakası köy mü Allah aşkına ?
Bahçelievler'de de Kozyatağı'nda da bulundum.
Kozyatağı'nda ki insanlar daha nezihtir biliyormusunuz...
Kadir Has'da güzel yerdir. E5e yakındır. Bakırköy olsun, Florya olsun, Yeşilköy olsun her yere yakındır. Merkezidir.
Ama Kozyatağı da merkezidir. Canınız istediğinde Bostancı'ya CaddeBostana tık diye çıkarsınız.

.oraya gidersek taş binalar ve görüntü bozukluğu olucak ve alışamam kendimi biliyorum...

Canim bu sozunu anlamadim acikcasi siz plazada mi oturuyorusunuz? normal apartman binalarini mi gormek goruntu kirliligi yaratacak ve alisamayacaksin??? Bilmiyorum bu sozun bana garip geldi acikcasi anlayamadimda ne demek istedigini...

Son düzenleme:

hakaretler küfür varsa alın karşınıza konuşun.onlar ailense ben eşinim.çocuğunu doğuracağım.bana hakaret eden laf sokan insanlarla yakın olmak istemiyorum .benim hayatımı isteklerimi mutluluğumu düşünmeyeceksen bana arka çıkmayacaksan ,ailenin hakaretlerine bile savunmyacaksan neden evlendin ki benimle de.baba olmak üzeresin.çocuğunun annesinin onurunu ve mutluluğunu nasıl düşünmezsin de.aile reisi olmak zor bişeydir.anasının dizinin dibinde otursaydı evlenmeseydi o zaman.hem hakaret et hem yakın olsunlar iste.güzel Allah ım ne zaman ıslah edecek böylelerini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…