çok akıntım var çok ıslanıyorumm ya.nedendir kızlar çok korkuyorum

filozof21

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2012
1.827
112
373
bugün gün boyu küçük idrar kaçırır gibi beyaz renkte akıntım akıp durdu
deminde ayağa kalkmamla birden sırılsıklam oldum adeta..
habire iç çamaşırı değiştiriyorum bugün.
neden olabilir ya.bu durumu yaşayan arkadaşlar var mı?
8 ocakta düşük yaptım
bu ay yeniden başladık çalışmalara ve 9 gün kaldı adetime.
acaba bunun gebelikle alakası olabilir mi?
lütfen yardım edin:18::18:

gün va g canım gecen ay bnmde öle oldu ama adet geldi sen yeni düşük yaptın kendını cok ııı koru enfeksıyn kapmaman için..9 gün var yazmssın akıntı hamılelık belirtisi için cok erken..bencce doktora görün.

tşk ederim canım cvbın için ama ne bileyim ya insan korkuyo işte
dr kanamsı bitsin gelsin demişti ama ben gitmedim.
nefret ediyorum hastanelerden gitmek istemiorum.
gidip o anı yeniden yaşamak istemiyorum

cnm biliom zor ama bende kürtajdan snraa gitmiştim.kanama bitince en azından rahım ne yumurtalıklar ne durumda bakmsı acsından.buarada adet gününü doktor söledi mi ben 17sinde kürtaj oldum doktor artık 17si senın adet baslangc dedı veaynen öle oldum adetlerı artık 17sınden 17sıne oluo.

yok bana öyle birşey demedi:26:
gitmediğim için dememiş olabilir mi
bende düşük tarihini baz aldım canım.
onu başlangıç kabul ettim gitti

yok bana öyle birşey demedi:26:
gitmediğim için dememiş olabilir mi
bende düşük tarihini baz aldım canım.
onu başlangıç kabul ettim gitti
anladım cnm hayırlısı olsun sen doktora gıtmeden vermıssın kız kararı.tarıhı falan da dıom doktor mu söledi megerbızım kız kendı sölemiş

Sakin ihmal etmeyin benim de ayni sekilde olmustu dr um en basindan anlayamamisti kese de yirtik oldugu 8 bucuk aylikken anlasildi yani hamileligimin basindan beri suyum sizinti halinde geliyodu surekli ped le dolastim hamileligim boyunca kesedeki sizinti kendi kendine muhtemelen kapanir cogu gebelikte oluyomus ama benimki kapanmamisti,ayrica eger akintin koyu sari ya da yesile donukse bir an once dr unla konus ve enfeksiyon testi yaptir ben bu yuzden 38.haftada sezeryan oldum akitim koyu renkteydi testte de enfeksiyon cikti dr um kesede ki yirtiktan dolayi enfeksiyon bebege bulasabilir dedi bu yuzden zorunlu sezeryan oldum lutfen ihmal etmeyin ve eger calismiyosaniz surekli uzanin hatta bi tek yemek ve tuvalet icin kalkin ayaga ve bol bol su icin

tşk ederim yazdıklarınızdan ötürü ama ben hamile değilim yada öyle sanıyorum.hala testte negatif çıkıo ve daha adetim gelmedi

Son düzenleme:
merhaba bende 10 ocakda dusugum basladıı ve 7 gun surduu dusuk kanamam doktor dusugum olurken adet sokturucu verdı bıde bana dusukden sonra adet olman lazım dedııı ondan sonra batını ayarla dusuk kanaman adet sayılmıyo yanıı... adet olmayı beklemelısın işallah ıkmızde gelecek yaa tekrar bebeklerımıze kavusuruz...

bende düşük tarihini baz almıştım ya adet tarihi olarak.
desene gelecek aya kaldı umutlar..:18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…