cok alingan oldum normal mi??

ilkbebegim38oslem

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2016
22
2
1
32
Kızlar 25 haftalık hamileyim ve çok alıngan olmaya başladım . eşim ne dese aliniyorum ne biliyim bazen bakısından aliniyorum. İlgileniyor konuşuyor sohbet ediyo ama bendemi sorun var anlamadım önceden böyle değildim . doğumu düşündükçe de korku kapliyo duygusallık hat safada ne yapmam lazım .

Eşinizi hamilesiniz diye yıpratmayın,yaptıklarınızın farkındaysanız eğer daha dikkatli davranarak eşiniz ve sevdiklerinizle hamileliğinizin keyfini çıkarın.

Ben bunu hamilelik hormonlarına bağlamıyorum, psikolojiniz bozulmuş olabilir.
Ben genelde sinirim bozuk olduğu zaman eşime atar yapıyorum sonra zaten anlayıp telafi ediyorum.
Psikolojinizi bozan birşey mi var eşinizle paylaşın açılırsınız. Adamı da darlatmayın :)
Bebeğiniz sağlıkla gelsin dünyaya :)

Ben bunu hamilelik hormonlarına bağlamıyorum, psikolojiniz bozulmuş olabilir.
Ben genelde sinirim bozuk olduğu zaman eşime atar yapıyorum sonra zaten anlayıp telafi ediyorum.
Psikolojinizi bozan birşey mi var eşinizle paylaşın açılırsınız. Adamı da darlatmayın :)
Bebeğiniz sağlıkla gelsin dünyaya :)
Psikolojik bir sorunum yok çok sukur sadece son 2 haftadır böyle oldum trip atmiyorum sadece hemen aliniyorum o kadar

Kızlar 25 haftalık hamileyim ve çok alıngan olmaya başladım . eşim ne dese aliniyorum ne biliyim bazen bakısından aliniyorum. İlgileniyor konuşuyor sohbet ediyo ama bendemi sorun var anlamadım önceden böyle değildim . doğumu düşündükçe de korku kapliyo duygusallık hat safada ne yapmam lazım .
normal hormonlar allak bullak oluyor kolay mı

Hamileligimden once hamilelik psikolojisi hakkinda o kadar cok sey okudumki,butun okuduklarim hamile kadinin asiri alinganlik hassaslik sinirlilik hallerinden bahsediyordu.sonra hamile kaldim.okuduklarimla kendimi duygusalliga o kadar sartlamisim ki.hamileyken heeerseye ama herseye agladim zirladim küstüm kirildim sinirlendim...belkide bu duygularimin bicogunun hamilelikle alakasi yoktu.sadece kendimi sartlamistim.diyecegim o ki,hamileyken sartlanip zayif dusuyoruz.kendimizi cok muhtac aciz hissediyor ve pışpışlanma beklentisine giriyoruz.pışpış olmayincada aliniyoruz.guclu ol canim hamile degilmisin gibi takil ve fazla beklentiye girme.

Alınabilirsin bence, bu bebek 2 kişiyle yapılıyor ama tüm ceremesi bir tarafta :KK66:
Çabuk alınıp, kızmanızda bir sorun yok; yeterki tepki vermeden önce 20-30 saniye sabredip, içinizde haklılık payınızı bir tartın.

[QUOTEmsonn, post: 45181379, member: 371575"]Alınabilirsin bence, bu bebek 2 kişiyle yapılıyor ama tüm ceremesi bir tarafta :KK66:
Çabuk alınıp, kızmanızda bir sorun yok; yeterki tepki vermeden önce 20-30 saniye sabredip, içinizde haklılık payınızı bir tartın.[/QUOTE]
Bende oyle yapiyorum :)

Back
X