çok ama çok korkuyorum. hamile değilimdir dimii!!!!!!!

sessizgemiler

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2012
383
13
48
Ankara
kızlar korkudan ölücem valla. ben dogum yapalı 6ay oldu. 4ay fln normal seyirde adetlerimi gördüm. sımdıkı adetımde gecıktı ve 5.gun boyunca simsiyah geldi sonra kahverengıye akıntılı sekılde parca parcaya döndü ve kesildi gibi. komsulara anlattım üstüne görmemi acaba falan dedıler cok korktum ınceleyınce nette. eşime yalvar yakar nöbetcı eczaneye gönderdm test için ama titriyorum resmen :(

kızlar korkudan ölücem valla. ben dogum yapalı 6ay oldu. 4ay fln normal seyirde adetlerimi gördüm. sımdıkı adetımde gecıktı ve 5.gun boyunca simsiyah geldi sonra kahverengıye akıntılı sekılde parca parcaya döndü ve kesildi gibi. komsulara anlattım üstüne görmemi acaba falan dedıler cok korktum ınceleyınce nette. eşime yalvar yakar nöbetcı eczaneye gönderdm test için ama titriyorum resmen :(

yaptınmı tatlım testi ?

korunuyosanız hamile kalma ihtimalin yok. her adet gecikmesinin hamilelikle alakası yoktur hava değişiminden olur psikolojik olur kist ya da iltihap varsa da olur

bende sanmıorum hamile olduğunu..
varsa da kısmet bu işler.. hayırlısı olsun..
bende oğlum 6 aylıkken kızıma hamile kalmıştım :)

gönlünüzce olsunda bu kadar da depresif hale getirmenize gerek yok,
tamam yeni bir gebelikten çıkmışsınız,kendinizce haklısınızda ama bu kadar kötü şartlandırmayın kendinizi.
hamileyseniz bile hayırlısı buymuş deyin.

Back
X