- 11 Ağustos 2011
- 67
- 32
- 88
ama neyin yalnizligi bu ? arkadasligin komsulugun, cat kapi gideblicegin , arayinca hadi hazirlan suraya gidiuoz indirim varmis diyebilecegim bir arkadasim yokkk....beni seven bikac eski dost var ama onlar uzak sehirdeler...ve yasadigim.sehirde birturlu dostluk komsuluk arkadaslik bile edinemedim...yasadigim sitede ilk zamanlar vardi slk gorustugum arkadaslar ama sonra araya fesatliklar kiskancluklar girdi iyice basim agridi bunlardan ve kapilari kapattim kimseyle gorusmuyorum binada...ama yalnizligima agliyorum hep...kuzenim bile yok samimi oldugum ...yasitim kuzenlerim var ama onlara 1 saatlik uzak mesafelerdeler ve onlarla da aram limoni galiba...sebebi onlarin vefasizligi...hic arayip sormamalari hal hatir sormamalari..asla yanlisim olmadi biliyorum icim.rahat yoksa ben arardim..ki ben aradim sordum hep ama baktim ben aramasam kimse aramiyor biraktim.bende herkezin yakassini ve biraktigimdan beri slm bile yazan olmadi ...kuzenlerden 2 si cok samimi suan ve ayni sehirde evliler sosyal medyaya resim.koyuyorlar birlikte ve ben resmi gorunce icim ciz ediyir uzun sure moralsiz geziyorum...ben yapayalniz onlar hepbirlikte ve kotu hissettrende beni arayip sormamalari..daha once bunu dile getirdim ama nafile yine aynilar...bende tamamen baglari kestim gorusmuyorum...ama icim.aciyor uzuluyorumettafimda bi dostum olsa candan gorusebilecegim bende bukadar bunalmazdim inanin ayni ortama girdigim.hemcinslerimin gozunun icine bakiyorum keske arkadas olsak diye cocuk gibi sanki...hemen laf atiyorum hemen samimi olmaya calisiuorum bu da insanlarda guvensizlik yarayiyor galiba...ama bi bilseler benim gibi dostu
cok ihtiyacim var cok yalnizim.arkadaslar cok
[/QU
hangi şehirde yaşıyorsun kurslara git yaşıtlarının olacağı yerlere, iş bulmayı falan bekleme ya ordada bulamazsan kafana uygun birilerini daha çok sıkılırsın ve dış dünyaya zamanın kalmaz çalışınca. bak çok güzel vakıflar falan var oturmaların yapıldığı güzel, güvenilir ortamlar.