cok ama cok yalnizim aci cekiyorum

ama neyin yalnizligi bu ? arkadasligin komsulugun, cat kapi gideblicegin , arayinca hadi hazirlan suraya gidiuoz indirim varmis diyebilecegim bir arkadasim yokkk....beni seven bikac eski dost var ama onlar uzak sehirdeler...ve yasadigim.sehirde birturlu dostluk komsuluk arkadaslik bile edinemedim...yasadigim sitede ilk zamanlar vardi slk gorustugum arkadaslar ama sonra araya fesatliklar kiskancluklar girdi iyice basim agridi bunlardan ve kapilari kapattim kimseyle gorusmuyorum binada...ama yalnizligima agliyorum hep...kuzenim bile yok samimi oldugum ...yasitim kuzenlerim var ama onlara 1 saatlik uzak mesafelerdeler ve onlarla da aram limoni galiba...sebebi onlarin vefasizligi...hic arayip sormamalari hal hatir sormamalari..asla yanlisim olmadi biliyorum icim.rahat yoksa ben arardim..ki ben aradim sordum hep ama baktim ben aramasam kimse aramiyor biraktim.bende herkezin yakassini ve biraktigimdan beri slm bile yazan olmadi ...kuzenlerden 2 si cok samimi suan ve ayni sehirde evliler sosyal medyaya resim.koyuyorlar birlikte ve ben resmi gorunce icim ciz ediyir uzun sure moralsiz geziyorum...ben yapayalniz onlar hepbirlikte ve kotu hissettrende beni arayip sormamalari..daha once bunu dile getirdim ama nafile yine aynilar...bende tamamen baglari kestim gorusmuyorum...ama icim.aciyor uzuluyorum:KK43: ettafimda bi dostum olsa candan gorusebilecegim bende bukadar bunalmazdim inanin ayni ortama girdigim.hemcinslerimin gozunun icine bakiyorum keske arkadas olsak diye cocuk gibi sanki...hemen laf atiyorum hemen samimi olmaya calisiuorum bu da insanlarda guvensizlik yarayiyor galiba...ama bi bilseler benim gibi dostu:KK43: cok ihtiyacim var cok yalnizim.arkadaslar cok:KK43: [/QU

hangi şehirde yaşıyorsun kurslara git yaşıtlarının olacağı yerlere, iş bulmayı falan bekleme ya ordada bulamazsan kafana uygun birilerini daha çok sıkılırsın ve dış dünyaya zamanın kalmaz çalışınca. bak çok güzel vakıflar falan var oturmaların yapıldığı güzel, güvenilir ortamlar.

Sizde kendinizi yalnız sanıyorsanız artık biley diyemiyorum farkında olun bence sahip olduklarınız yeterli gelir benim eşim çocuğum yok Ve ailemde paramparça mesela...yani bi abim bile aramaz sormaz küs gibidir senelerce ..

Yoooo ben asla yarida birakmam buna inanabilirsin:KK66: kova burcuyum arkadasliga coook onem verirdee kanimca şehirlerimiz
farkli sorun olmucaksa nerdensin bacim?
Takiliyorum canim ben oglak burcuyum bende arkadasliga cok onem veririm... eskisehirde yasiyorm bacim

ama neyin yalnizligi bu ? arkadasligin komsulugun, cat kapi gideblicegin , arayinca hadi hazirlan suraya gidiuoz indirim varmis diyebilecegim bir arkadasim yokkk....beni seven bikac eski dost var ama onlar uzak sehirdeler...ve yasadigim.sehirde birturlu dostluk komsuluk arkadaslik bile edinemedim...yasadigim sitede ilk zamanlar vardi slk gorustugum arkadaslar ama sonra araya fesatliklar kiskancluklar girdi iyice basim agridi bunlardan ve kapilari kapattim kimseyle gorusmuyorum binada...ama yalnizligima agliyorum hep...kuzenim bile yok samimi oldugum ...yasitim kuzenlerim var ama onlara 1 saatlik uzak mesafelerdeler ve onlarla da aram limoni galiba...sebebi onlarin vefasizligi...hic arayip sormamalari hal hatir sormamalari..asla yanlisim olmadi biliyorum icim.rahat yoksa ben arardim..ki ben aradim sordum hep ama baktim ben aramasam kimse aramiyor biraktim.bende herkezin yakassini ve biraktigimdan beri slm bile yazan olmadi ...kuzenlerden 2 si cok samimi suan ve ayni sehirde evliler sosyal medyaya resim.koyuyorlar birlikte ve ben resmi gorunce icim ciz ediyir uzun sure moralsiz geziyorum...ben yapayalniz onlar hepbirlikte ve kotu hissettrende beni arayip sormamalari..daha once bunu dile getirdim ama nafile yine aynilar...bende tamamen baglari kestim gorusmuyorum...ama icim.aciyor uzuluyorum:KK43: ettafimda bi dostum olsa candan gorusebilecegim bende bukadar bunalmazdim inanin ayni ortama girdigim.hemcinslerimin gozunun icine bakiyorum keske arkadas olsak diye cocuk gibi sanki...hemen laf atiyorum hemen samimi olmaya calisiuorum bu da insanlarda guvensizlik yarayiyor galiba...ama bi bilseler benim gibi dostu:KK43: cok ihtiyacim var cok yalnizim.arkadaslar cok:KK43:

Eğer annen varsa ondan iyi dost olamaz bundan emin ol:) annenle yapmak istediklerini yap arkadaş edinmek için de kurslara yazılabilirsin

Eğer annen varsa ondan iyi dost olamaz bundan emin ol:) annenle yapmak istediklerini yap arkadaş edinmek için de kurslara yazılabilirsin
cok sukur var tabi annemde canim kanim ama anaya bile anlatilmicak seyler oluyor

Seni aramayanı sen hiç arama.Doatkuk,aşk,sevgi... bunların hiçbiri arayınca gelmez zamana bırak ve başkalarıyla takıl.Mesela evli misin eşin le takıl ya da kardeşlerin varsa onlarla takılabilirsin yoksa da akışına bırak kendi kendine takıl film izle mesela kendine birşeyler katmaya çalış,günlük tutabilirsin vs.

Valla benim de yok canim.bir iki tane var onlarla da is guc gorusemiyoruz.esim iyidir hostur ama bildigin odundur.tek kelime muhabbeti yoktur.kumandayla ask yasiyor kendisi.kumam olsa bu kadar samimi olmazlardi inan.annem desen cocuklara bakmak icin bizde kaliyor ama burnumdan getiriyor.ondan daha alingani yoktur inn su dunyada.a desem alinir surat asar ben gidiyom der.bu sefer b derim gene alinir surat asar ben gidiyom der.surekli negatif mutsuz bir insan.ama ben tek basima da mutluyum canim ya.surekli oyaliyorum kendimi bos birakmiyorum.hobilerim var fazlasiyla.1000 nokta buyukler icin rwsim kitabi boyama kitap okuma.bu aralar da orguye sardim fazlasiyla.hic bilmiyordum internwtten baka baka ogrenddim.atki bere ordum bile kwndime simdi kazaga basladim:))tatli falan yapmaya bayiliyorum.tarif defterlwrim var.dener dener guzel olanlari yazarim.kedimle oynamaya onu oksamaya bayilirim.cocuklarim canimi okuyor aksama kadaar zaten.bu dediklwrimi anca onlardan arda kalan vakitlerde yapiyorum.cocuklar biraz buyusun incik boncuk isine baslicam.bir de cok parcali yapbozlara.simdi dagitirlar diye yapamiyorum.ben tek basima gezmeyi daha cok seviyorum.tek basima bir cafede oturmayi falan.kafami dinliyorum dusunuyorum o sekilde.su anda da tek basima kaafede oturuyorum.evde sikinti basti.ben cikiyom dedim ciktim baksinlar azicik cocuklara demi ama.ha bir de evde ingilizce ogreniyorum.bir program indirdim oradan calisiyorum.mwesela tuvalete gidiyorum telefonu da aliyorum 1 _2 cumlede olsa o arada calisiyorum ya da yemek yaparken ya da kafede otururken vs..firsat yaratmaya calisiyorum kendime.cicek bakmak ta istiyorum ama kedim yemeye kalkiyor onlari maalesef:))yine cocuklar biraz buyusun hayvan barinaklarinda gonullu calisacagim ve orman meleklerine katilacagim.su an firsat bulmam zor olur diye erteliyorum simdilik onlari.bir de traking yapmak var aklimda ileride.boyle iste.cocuklar universiteye falan baslayinca da turlara falan katilmayi dudunuyorum boyle iste canim.bos birakma kendini.surekli yalnizim diye sorgulama.yalnizlik guzeldir.bir cok seyi yapmaya vaktin olur.insanin en iyi arkadasi kendisidir inan bana.ama surekli yalnizim vs dersen en kotu arkadasi da olabilir.bu senin elinde.kendinle dost ol
canim neguzel yaznissin ne guçlusun yalnizlimi sevdirdin bana...aslinda ben seviyorum da bazen icim bogiluyor iste...birde etrafa karsi bu yalnizlihimdan utaniyorum..mesela dedigim kuzEnler hep birlikteler ya ben yalniz yalniz resim.paylasiyorum.sosyal medya da ne dusunurler acaba ..onlarda nispet yapar gibi birbirlerine sarilip falan koyuyolar resim.onlari oyle gorunce kalbim aciyor resmen...en cok da bu yuzden takiyorum.ben bu yalnizligi

Back
X