vallahi bazen dua ediyorum insalanlardan soguyum diye..bence swn iyi yapiyonBen insanlardan mı soğudum ne bilmiyorum artık ilerde düzelir ama seneler alır düzelmesi kendimi biliyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
vallahi bazen dua ediyorum insalanlardan soguyum diye..bence swn iyi yapiyonBen insanlardan mı soğudum ne bilmiyorum artık ilerde düzelir ama seneler alır düzelmesi kendimi biliyorum
Onlar seninle nasıl görüşmek istemiyorsa sende aynısını yap hiç tınma umursama çocuğun okula başlayınca ister istemez arkadaş çevren olacakvallahi bazen dua ediyorum insalanlardan soguyum diye..bence swn iyi yapiyon
Hafiye gibisin hee :)"yalnızım" deyince koca evde yalnızsınız, bekarsınız sandım ama siz evliymişsiniz hem de çocuğunuz varmış. birçok evli çocuklu arkadaş başkalarına kolay kolay vakit ayıramazken (benim arkadaşlarım anca evlerinin işine gücüne kocasına çocuğuna yetişiyor.) siz sıkılacak kadar boşluktan, yalnızlıktan şikayet ediyorsunuz. iş hayatınız da yok sanırım onun da etkisi vardır. ayrıca kendiniz de yazmışsınız daha önceki konunuzda, "huysuz kaprisliyim" diye. belki çevrenizdekiler bu tavrınızdan, memnuniyetsizliğinizden, şımarıklığınızdan dolayı sizden uzaklaşmış olabilir. eşinizle çocuğunuzla beraber bir şeyler yapmayı deneyin başkalarına ihtiyaç duymayın.
aynen suansa ayni ben gibi ici disi bir yalniz bironi bulsam evlenem teklifi etcem o derece yani ahahahaahahYalnız arkadaşsız ınsanlarla bı yerde ansızın karşılaşıp olene kadar arkadaş kalmak ıstıyorum
Bu kadar arkadaşsız bayanız, nıye bırbırımıze denk gelmiyoruz hıc arkadaş..![]()
evlilerin de tabiki dostlara arkadaşlara ihtiyacı var. sana tavsiyem çalışma hayatın olsun bir işe gir. o zaman bir çevren olur, olmasa da zaten ev, iş, çocuk, koca derken kimseye vaktin kalmaz.niye canim.evli cocuklularda hemcinslerinin dostluguna muhabbetine ne muhtac olamazmi? tabiki cocugumla.esimle vakit geciriyorum sadece ama dedigim gibi cocugumu alip yanina gidecegim bir dost yok etrafimda bunun eksiklini hissediyorum.ben ..derdini dinlesem derdimi dinlese birlikte biseler yapsak....bunlar baska...cocukla oyun oynamak egitmek baska...esle yasanilan anlar baska...her duygunun ayri bir yeri var..
Kesinlikke katiliyorum insan esi ve cocugu var diye sosyal hayat istemezmi hersey esle cocukla yapilmiyor dost cok farkli ben eski konunuzu bilmiyorum burdan okuduguma gore kaprisliymisiniz biraz kendinizi degistirmeye calisin kurs spor salonu gibi yerlere gidin arkadaslik onemli umarim bulursunuzniye canim.evli cocuklularda hemcinslerinin dostluguna muhabbetine ne muhtac olamazmi? tabiki cocugumla.esimle vakit geciriyorum sadece ama dedigim gibi cocugumu alip yanina gidecegim bir dost yok etrafimda bunun eksiklini hissediyorum.ben ..derdini dinlesem derdimi dinlese birlikte biseler yapsak....bunlar baska...cocukla oyun oynamak egitmek baska...esle yasanilan anlar baska...her duygunun ayri bir yeri var..
ay cok guldum canim ya yazmana..hatun harcadi he ahahaaha:) bende oyle hissederdum valla oyle bi msj gelswydi:dBende memleketimden ailemden uzagim hic kimsem yok malesef burda cocuk olduktan sonra gene vakit nasil geciyo anlamiyorum ama onceden cok daha kotuydu en son esimin arkadasinin manitasi vardi baya geldiler gittiler tatile bile beraber gittik kafamizda baya sarmisti cocukla kiz ayrildi kiz bana biliyosun seni kardesim gibi severim ama sonucta xx sayesinde tanistik onunlada ayrildik seninle gorusmemiz dogru olmaz kendine iyi bak diye mesaj attisok oldum resmen valla hatun beni dakka da harcadi kendimi kullanilmis mendil gibi hissetmistim
cocuk buyusede okula gitse belki o zaman cevrem olur diye avutuyorum kendimi yalnizlik zor
calisma hayaatina girince mutlaka bulurum bulmasamda yogunluktan ihyiyac hissettmem canim bencede hakklisiinevlilerin de tabiki dostlara arkadaşlara ihtiyacı var. sana tavsiyem çalışma hayatın olsun bir işe gir. o zaman bir çevren olur, olmasa da zaten ev, iş, çocuk, koca derken kimseye vaktin kalmaz.
arkafaslara karsi kaprisli dehilim ama cok sebdiigimden midir nedir cok alingan oluyorumKesinlikke katiliyorum insan esi ve cocugu var diye sosyal hayat istemezmi hersey esle cocukla yapilmiyor dost cok farkli ben eski konunuzu bilmiyorum burdan okuduguma gore kaprisliymisiniz biraz kendinizi degistirmeye calisin kurs spor salonu gibi yerlere gidin arkadaslik onemli umarim bulursunuz
ya cocuktan da elim kolum bagli spor falan cok zor geliyor bunlar bana cocuklaBiraz da sanırım bakış açısıyla ilgili. Hep diyorlar ya onlar aramadı ben de aramadım diye. Ben hiç öyle olamadım. Karşımdaki insanın kafa yapısından eminsem ararım. Arkadaşlarımın çoğu evli barklı insanlar ve çocukları var. Onlar için arayıp sormak çok daha zor ama ben ararım sorarım.Bunları yaparken sitem etmem mesela. Kuzenlerimin üçü de farklı şehirde ve çok yoğunlar bunu bilip ona göre davranırım. Benim yoğun olduğum zamanlarda da onlar anlayış gösterirler. O kadar çok yapmam gereken şey var ki çok sevdiğim arkadaşımla bile ha bugün ha yarın diye diye 6 ay sonra ancak görüşebildik. Bir de yalnızlığın da keyfi var. Ben mesela tek başıma kahve içmeyi güzel bir restoranta gidip yemek yemeyi çok severim. Tek başıma sinemaya hiç gitmedim ama en yakın zamanda denemek istiyorum. Bu arada spor demişler çok doğru. Sporda insanlarla çok güzel iletişim kuruluyor. Tavsiye ederim. Kendini oyalayacak şey buldun mu insanlar garip bir şekilde sana çekiliyor. Neden bilmiyorum ama çok denedim çok gördüm.
Ama oyle olduay cok guldum canim ya yazmana..hatun harcadi he ahahaaha:) bende oyle hissederdum valla oyle bi msj gelswydi:d
Sorun sende degil bende dicekmis nerdeyseAma oyle olduutanmasa sen daha iyilerine layiksin yazacakti terkedilmis sevgili gibi hissetmistim
baya bi ayrilik mesaji olmus canimAma oyle olduutanmasa sen daha iyilerine layiksin yazacakti terkedilmis sevgili gibi hissetmistim
evet alinganim ya onu bi duzeltsem varya..bide cok sey bekliyorum.cok ince noktalara aliniyorumArkadaşlıktan alibganligin yeri yok. Cebren geniş ve hep birileri var hayatımda ama alınganlık yapmayarak, herkesi olduğu gibi kabul ederek. Beni aramadi diye, bir lafına bozuldum diye arkadaşlıklarını bitirsen benimde arkadaşım olmazdı. Ya da belki de onlar
Canim yanlis anlama ama bir psikologa mi gitsen ben ne zaman gergin sinirli sıkıntili olsam alingan ve agresif olurum once bir kendini rahatlatmaya calissan?evet alinganim ya onu bi duzeltsem varya..bide cok sey bekliyorum.cok ince noktalara aliniyorum