çok arada kaldım, herkesin fikrine ihtiyacım var..

brctnr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2011
502
0
46
İstanbul
merhaba herkese.. yaklaşık 2 yıllık bir ilişkim var ve bir kaç aydır çok büyük bir sarsıntıda, artık bazı şeylerin bittiğini ve alışkanlık olduğunu düşünüyorum, yaptığı her olumsuzluk ondan daha çok soğumama sebep oluyor, ancak elbette böyle değildik, çok mutluyduk oysa ki ailem bile tanıyordu onu, beni hala sevdiğini düşünüyorum ama ben onu hala seviyor muyum bilmiyorum. Daha fazla birbirimize acı çektirmeden bitirmek istiyorum, ancak her yer onun anıları, aldıkları hediyeler, verilen emeklerle dolu.. doğru mu acaba bitirmek.. Bir de işin zamansız olan tarafı benimle çok uyumlu, muhteşem vakit geçirdiğim, bir insan çıktı karşıma ve sanırım ondan hoşlanıyorum ve onunda bana karşı bişeyler hissettiğinin farkındayım.. Başka birinden hoşlanıyor olmam aslında ilişkinin gerçekten bittiğini işaret ediyor? çok dağınık oldu sanırım kusura bakmayın. okuyan, yorumlayan herkese teşekkür ederim

canım birileri senin ilgini çekebiliyorsa o kişiye karşı sevgin bitmiştir bence daha fazla uzatmadan ilişkini bitirmelisin

hmmmm bitmiş....cunku ınsan cok sevse ne yapsa soguyamaz bıtıremez baskasından hoslanamaz....
ayrılmalısın...kendınıde bır baskasını da kandırma

merhaba herkese.. yaklaşık 2 yıllık bir ilişkim var ve bir kaç aydır çok büyük bir sarsıntıda, artık bazı şeylerin bittiğini ve alışkanlık olduğunu düşünüyorum, yaptığı her olumsuzluk ondan daha çok soğumama sebep oluyor, ancak elbette böyle değildik, çok mutluyduk oysa ki ailem bile tanıyordu onu, beni hala sevdiğini düşünüyorum ama ben onu hala seviyor muyum bilmiyorum. Daha fazla birbirimize acı çektirmeden bitirmek istiyorum, ancak her yer onun anıları, aldıkları hediyeler, verilen emeklerle dolu.. doğru mu acaba bitirmek.. Bir de işin zamansız olan tarafı benimle çok uyumlu, muhteşem vakit geçirdiğim, bir insan çıktı karşıma ve sanırım ondan hoşlanıyorum ve onunda bana karşı bişeyler hissettiğinin farkındayım.. Başka birinden hoşlanıyor olmam aslında ilişkinin gerçekten bittiğini işaret ediyor? çok dağınık oldu sanırım kusura bakmayın. okuyan, yorumlayan herkese teşekkür ederim

canım oyle gezinirken gordum mesajını, mesajın bana evlenmeden onceki beni hatırlattı. yalnız benim iliskim 2 degil 8 yıllıktı. cok olaylar yasandı. cok hatalar yapıldı... sayısız kere ayrıldım kopmak istedim bende, ama 8 yıl dile kolay biz birlikte buyuduk brlikte o kdr anımız o kadar yasanmıslıklarımız oldu ki ayrılmaya engel... ayrılma girisimlerim hep bi sekilde sonucsuz o her zaman beni bekledi her ayrıldıgımda beni dondurmek icin cabaladı. bende kafamdaki bir suru soru isaretine ragmen sevgime yenildim, sevgisine guvendim. belkide sevgiden ote alıskanlıktan vazgecemedim. ama suanda hata yaptıgımı dusunuyorum esimle nasıl asıcagımı bilmedigim problemlerim var. 1,5 yıl oldu evleneli ve benden o kdr vazgecmeyen senin icin yapamıcagım hicbisi yok diyen adam evlendigimden beri bi sekilde ondan uzaklasmam yani ne biliiym ailemin yanına gezmeye gitmem icin bile gozumun icine bakmaya basladı. benim varlıgımı hayatında bi kısıtlama olarak gormeye basladı. vazgecemedigi, vazgecemicegi ve evliligimizi tehdit eden bi takım bagımlıklık boyutundaki alıskanlıklarını ben de evlenip aynı eve girene kadar fark edemedim. yani bende biraz icimi dokmus oldum sanırsam ama sana diyecegim o ki eger iliskinin sevgiden ote alıskanlıga dondugunu dusunuyosan sadece anılar var diye devam ettirme sakın tamam illaki icinde bir miktar sevgi de olabilir ama sevgine guvenmiyosan sakın devam etme ayrılık o kdr da zor degil sonrasında yasayabilecegin pismanlıkları dusununce buna emin ol...hele ki sen baska birine de ilgi duymaya baslamıssın senin iliskin zaten bitmis o adamı zaten gozden cıkarmıssın buyuk oranda, sadece biraz cesarete ihtiyacın var cnm...

Tabiiki ayrılacaksınız; birlikte olduğunuz kişi bu ikilemde kalsaydı ne hissederdiniz ?

çok farklı bir durum ama 2 yıl önce sevgilimden ayrıldım.1 yıl sonra birden başka birinden hoşlanmaya başladım ama yeni hoşlandığım kişinin hayatında biri vardı.o yüzden sustum.gene bir sene gibi bir süre geçti.bu seferde eski sevgilimi özledim.birde böyle bir durum var.iyi düşün.

Gülşenden sana bi şarkı armagan ediyorum sözlerini dinle şarkının adı çelişki yaz oraya :gülşen: :çelişki: Dinle cnm ama ayrılmadan önce cok düşün snra üzülen sen olcan geri özlersen dönmeyecek o cnkü aynı seyi yasadım dönmedi

bence de bitmiş ya da eskimeye yüz tutmuş bir ilişki var ortada. ne karşı tarafı kandır ne kendini. alışkanlıkla bağlılığı karıştırma. şu an alışkın olduğun için böyle ikilemdesin. ama bağlılık kısmı gitmiş ki başkasına karşı kalbinde birşeyler var. yanındaki de hayatına bir şekilde yol vermeli. kalbin başkasına kayıyorsa hoşlanıyorum diyebiliyorsan gerisi teferruattan ibaret bence.

Back
X