- Konu Sahibi agresifkiz
Yaza evleniyorum düğünüm var. Nişanlımın işi gereği senede 3-4 defa 10-15 günlük izinlere gelebiliyor 2 senedir bu da evlilik aile tanışmaları görüşmeleri gibi süreçlerimize denk geldi. Aileler de farklı şehirde. İzne geldiğinde biz zor görüşüyoruz dolu dolu vakit geçirmeye çalışıyoruz. Onun ailesine1-2 kez gidiyoruz 1-2 kez de bizimkilere. Geri kalanını biz geçirmeye çalışıyoruz beraber. Ailem özellikle annem ve 2 kız kardeşim buna çok takılıyor hiç bize gelmiyor hiç bizimle vakit geçirmiyor diye. Anlıyorum onları ama nişanlım kendi ailesiyle bile çok zaman geçiremiyor psikolojik olarak bunalımlı bir süreçte benimle bol bol geçirmek istiyor. Annem bambaşka tabi bir sürü şeye takıldı nişan sürecinde bana kimse çarşıya çıkmayı teklif etmedi karşı taraftan diye çok sorun yaptı ama ben zaten istemedim sevmiyorum o adetleri hemde farklı şehirdeler diye kaldı ki yine de eşim üstüne düşeni yaptı kıyafettir takıdır hepsini altta kalmadı uzaktan elinden geldiğince halletti. Ama annem nişanlımın çok yanaşmamasına Eve çok gelmemesine ailesinin de çok adet bilip yapmamasına takılıyor. Ama biz nişanlımla her şeyi yapıyoruz maddi durumu yerinde isteklerimi geri çevirmez zaten düğünü kendi yapacak eşyalarımızı kendimiz alıyoruz. Ama annem bu süreçte çok sorun çıkarıyor kız kardeşlerimde destekliyor pek yanımda olmuyor çok yalnız hissetmeye başladım kötülüğümü de istemezler asla ama neden böyle yapıyorlar anlam veremiyorum.