• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

cok arada kaldım :((

Beraber yasamayi zaten asla istemem... ne olursa olsun.
Kiradaki evime siz geçin ben ordan zaten cok az kira geliri eld3 ediyorum bari size yarasın dedi madden iyi ama ev bodrum kat ve eski camlarda demir ve sineklik var ama simdi oturduğu evde bazen guneslikleri acmiyorum o derece gunes aliyor. Kararsiz kaldim bilemedim hic napicami
Kusura bakmayın ben yanlış anlamışım birlikte yaşama olayını.
Rutubetli evde çocuk yetiştirmek sağlıklı olmayabilir. Üstelik kendi eviniz bahçeliymiş tam çocuğa göre.
Mümkünse o evin kirasıyla destekleseniz bütçenizi. Yeterli olmaz mı?

ben olsam anneme evi sattırır parasıyla kredimin bir kısmını öder rahatlardım. eğer anneniz sizi düşünüyorsa kabul eder zaten. yeni ev varken eski evde oturmak zor gelebilir . ama annenizin düşüncesi çok çok çok güzel ve iyiniyetli..

Kızlar kredi çektik kendi evimizde oturuyoruz. Tek maaşla ancak ucu ucuna geçiniyoruz. Yani lükse kacan hiçbir harcamamız yok... malumunuz bir markete gidiyoruz 100 tl ver ama ortada birşey yok.

Oturdugum evi çok seviyorum. Bahçe katı bahçesi bana özel. Salon mutfak bir ama baya genis cok güzel güneş alıyor. Isınmada problem yok. Ev sıfır bu arada... 2+1 85m2. Kredinin bitmesine 9 sene var...
Bilenler biliyor. Annemin tek evladiyim. Babam vefat etti. Annemin durumu çok iyi. 2 emekli maaşı var. Oturduğu ev dublex. Ayrıca kirada bir dairesi daha var.
Şimdi gelelim asıl soruna....
Annemin kiracısı bu ay evden taşınıyor. Ev almıs.
Annem diyorki... kizim çok zor geciniyorsunuz. Gelin benim eve geçin ben sizden kira almıcam. Kendi evinizi kiraya verin. Borcunuzu rahat rahat ödeyin benim tek varligimsin zaten bana birşey olsa hepsi senin. Diyor....
11 aylık kızım var büyüdükçe masraflari artıyor....
Kiracisindanda çok cüzi bir miktar alıyordu. Benim zaten ihtiyacım yok torunumun iyiliği sizin iyiliğiniz için gelin ücretsiz oturun diyor...
Annemin evi bodrum kat ev toprağa gömülü yani duvarları. Camlarda demir var.mutfak dolaplari banyo yerler eski haliyle... icinden biraz ısınma boruları geçiyor. Ev 30 senelik.......Ama rutubet yok ve güneş alıyor. Ayrica 100 m2. Çok merkezi....
Bende evimi çok seviyorum. Alıştım 1 senede. Sıfır ev merkezi değil ama bahçem var....
Ama kafamız çok karışık. Annemin evi kötü ama eger oraya gecip kendi evimizi kiraya verirsek elimize 1.000 tl para kalıyor. Bu durumda oraya geçip biraz disimizi sıksak evin borcunu rahat oderiz. Hatta birikim yapabilirsek üstüne para katıp daha büyük bir evde alabiliriz. Maddi açıdan çok iyi olur. Ama manevi açıdan eve alisabilir miyim. Bu evimi özler miyim. Pişman olur muyum?
Kk nın zeki kadınlari siz olsaniz ne yaparsıniz?
Hepinize sevgiler
O evin kirasıyla yardımcı olsa anneniz

Kizlar zaten evimi hiç bırakasim yoktu şimdi hiç hiç hiç yok... birkaç gün sonra bu konuyu annemle konuşup kesinlestiricem...

Kızlar kredi çektik kendi evimizde oturuyoruz. Tek maaşla ancak ucu ucuna geçiniyoruz. Yani lükse kacan hiçbir harcamamız yok... malumunuz bir markete gidiyoruz 100 tl ver ama ortada birşey yok.

Oturdugum evi çok seviyorum. Bahçe katı bahçesi bana özel. Salon mutfak bir ama baya genis cok güzel güneş alıyor. Isınmada problem yok. Ev sıfır bu arada... 2+1 85m2. Kredinin bitmesine 9 sene var...
Bilenler biliyor. Annemin tek evladiyim. Babam vefat etti. Annemin durumu çok iyi. 2 emekli maaşı var. Oturduğu ev dublex. Ayrıca kirada bir dairesi daha var.
Şimdi gelelim asıl soruna....
Annemin kiracısı bu ay evden taşınıyor. Ev almıs.
Annem diyorki... kizim çok zor geciniyorsunuz. Gelin benim eve geçin ben sizden kira almıcam. Kendi evinizi kiraya verin. Borcunuzu rahat rahat ödeyin benim tek varligimsin zaten bana birşey olsa hepsi senin. Diyor....
11 aylık kızım var büyüdükçe masraflari artıyor....
Kiracisindanda çok cüzi bir miktar alıyordu. Benim zaten ihtiyacım yok torunumun iyiliği sizin iyiliğiniz için gelin ücretsiz oturun diyor...
Annemin evi bodrum kat ev toprağa gömülü yani duvarları. Camlarda demir var.mutfak dolaplari banyo yerler eski haliyle... icinden biraz ısınma boruları geçiyor. Ev 30 senelik.......Ama rutubet yok ve güneş alıyor. Ayrica 100 m2. Çok merkezi....
Bende evimi çok seviyorum. Alıştım 1 senede. Sıfır ev merkezi değil ama bahçem var....
Ama kafamız çok karışık. Annemin evi kötü ama eger oraya gecip kendi evimizi kiraya verirsek elimize 1.000 tl para kalıyor. Bu durumda oraya geçip biraz disimizi sıksak evin borcunu rahat oderiz. Hatta birikim yapabilirsek üstüne para katıp daha büyük bir evde alabiliriz. Maddi açıdan çok iyi olur. Ama manevi açıdan eve alisabilir miyim. Bu evimi özler miyim. Pişman olur muyum?
Kk nın zeki kadınlari siz olsaniz ne yaparsıniz?
Hepinize sevgiler
kesinlikle annemin evine geçerdim
yatırımcı olmak iyidir biriktirin çocuk için daha çok lazım olacak çok;)

kesinlikle annemin evine geçerdim
yatırımcı olmak iyidir biriktirin çocuk için daha çok lazım olacak çok:KK66:
Yaaa Cathy öyle mi diyorsun?
Bende daraldım açıkçası sürekli paranın borca gitmesine iki sürpriz harcama çıksa keklik gibi kalıyoruz. Ayda 1.000 tl fena para değil ama ne bilim bodrum kat birde kendi evimi düşünür üzülür müyüm diyorum....

Bende daraldım açıkçası sürekli paranın borca gitmesine iki sürpriz harcama çıksa keklik gibi kalıyoruz. Ayda 1.000 tl fena para değil ama ne bilim bodrum kat birde kendi evimi düşünür üzülür müyüm diyorum....
ama biraz biriktirince geçersin yine senin evin sonuçta;)

Ben cocuklarimin öyle bir evde büyümesini istemezdim.
Yukarıda arkadaşlar belirtmiş eski ev satılabilir,veya kirası size aktarılabilir.
Bir de tamam anneniz iyilik olsun istemiş ama ben kızıma böyle yarim iyilik de yapmazdım yaw villada otururken :)
Ben dublex dairede oturacam tek çocuğum kiymetlim artı tek torunum toprağa gömülü evde oturacak.
Yok olmaz olamaz mümkün değil.

Back
X