• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliliğe Karşı Çıkan Aile

Benim ailem de "kirada sürüneceğine evi olan birini bulsaymış" kafasında ama durum malum. Ev almak zor hatta araba bile almak çok zor. Bunu anlamaları gerekiyor. Epey uzun bir ilişki, ailenize rest çekip evlilik yolunda ilerlemeniz gerekiyor. Bu hayatta beş dakika sonra bile başımıza bir şey gelip gelmeyeceğinin garantisi yok. Birbirinizi bulmuşken evlilik yolunda adımlar atmanız çok iyi olur

Ben evin olmadan olmaz söylemlerini desteklemiyorum ama annesininde daha tlfon konuşmasında annenize biz birsey yapamayız bizden birsey beklemeyin demelerinde ailesinin durmu yokmuş ya olabilir diyemeyeceğim. Bastan degersiz gelin olursunuz. Bu boyle ilerliyor insanlar malesef ki maddi manevi yormayan insanlari daha az degerli goruyor ozellikle gelinseniz. Ayrıca erkek arkadaşınızın da her ay size boyle tepki göstermesini anlayamayacağım. Sonucta sizde ayni seyi yapiyorsunuz surekli erkek arkadasiniza bunu mu sikayetleniyorsunuz? Ben kizim sebebiyle ucretsiz izindeyim haliyle bütçemiz eskiye nazaran baya kısıtlı tabiki birçok şeyden fedakarlık ediyoruz esim bu süreçte surekli bana ya boyle hayat mi olur herseyden kısıyoruz dese nasil hissederdim bilmiyorum. Hayat sizin hayatınız erkek arkadaşınıza destek olabilirsiniz fakat bana gore erkek sorumluluk almaktan bu kadar kaçmamalı. Bakın boyle söylüyorum ama ben eşimle bizim dugun surecimizde yari yariyaya yakin katkıda bulundum önemli olan karşınızda ki adamda o karakteri görmeniz. Tabiki tek taraflı olmaz evlilik beraber el ele yürüyen bir yoldur fakat daha şimdiden bu kadar ilişkiniz yıpranmışsa sizin görmediğiniz aşkın gözünü kör ettiği noktalarda var mi inceleyin. Hele ki aileniz normlade aklı başında bir aileyse boşuna soylemiyorlardir .

Back