Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya sevmiyordur sıkılmıştır bu kadar net. Aramayın gitsin.
Merhaba benim sevgilim, nişanlım gündüz arıyor, en fazla 2 kere falan ama akşamları da mesaj atsın istiyorum bazen atıyor bazen atmıyor üstüne gitmesem hiç atmıyor, o kadar şey söylememe rağmen. Ben çok değil 10 dk mesajlaşsak yeterli, üstüne gitmeyince hiç mesaj atmıyor.Arar ama sana bagli. Bu erkekler böyledir tatlim deger bilmezler. Sen ortadan kaybol arama iradeli ol soguk davran sonucu gör
Bu kişinin hayatında ilk sırada değilsiniz bence belki de pek çok kişi ile farklı amaçlar için görüşüyor. İlgi duyan erkek için 1 gün bile aramamak/ aranmamak fazladır. 2 gün geçmiş aramamış siz arıyorsunuz sıkboğaz etme diyor. Daha ne kadar açık ifade etsin görüşmek istemediğini bilemedim konu sahibi. Lütfen kendinizi sürekli Peşinden koşarak ezdirmeyin. Size değer verecek başka insanlara şans verebilmek için bu kişiden uzaklaşın.sıkboğaz ediyorsun demesinin üzerinden 2 gün geçti ? arıyorum açmıyor bir kaç kere daha arayıncada beni sıkboğaz ediyorsun diyor
Bu kişinin hayatında ilk sırada değilsiniz bence belki de pek çok kişi ile farklı amaçlar için görüşüyor. İlgi duyan erkek için 1 gün bile aramamak/ aranmamak fazladır. 2 gün geçmiş aramamış siz arıyorsunuz sıkboğaz etme diyor. Daha ne kadar açık ifade etsin görüşmek istemediğini bilemedim konu sahibi. Lütfen kendinizi sürekli Peşinden koşarak ezdirmeyin. Size değer verecek başka insanlara şans verebilmek için bu kişiden uzaklaşın.
sıkboğaz ediyorsun demesinin üzerinden 2 gün geçti ? arıyorum açmıyor bir kaç kere daha arayıncada beni sıkboğaz ediyorsun diyor
bana böyle diyen adamı ben aramam arasa da açmam.. sevmiyor sizi net.. seven insan ilgi ister ilgiden hoşlanır bıkmazsıkboğaz ediyorsun demesinin üzerinden 2 gün geçti ? arıyorum açmıyor bir kaç kere daha arayıncada beni sıkboğaz ediyorsun diyor
sen bence dakikada 5 kere aramaya gayret etsıkboğaz ediyorsun demesinin üzerinden 2 gün geçti ? arıyorum açmıyor bir kaç kere daha arayıncada beni sıkboğaz ediyorsun diyor
Anladim cunku ceptesin. Biz bayanlarin genel sorunu cepte olmak.. Bu konuyu karsina alip konusmalisinMerhaba benim sevgilim, nişanlım gündüz arıyor, en fazla 2 kere falan ama akşamları da mesaj atsın istiyorum bazen atıyor bazen atmıyor üstüne gitmesem hiç atmıyor, o kadar şey söylememe rağmen. Ben çok değil 10 dk mesajlaşsak yeterli, üstüne gitmeyince hiç mesaj atmıyor.
Haha ornekte supermis:)Bi anda 20 kilo aldigini dusun? Ne zamanda verirsin onlari.. 2 gun erkekler icin 2 saattir.. senin icinde 2 yil gibidir. Dayan canim ben 1 aydir aranmiyorumm... ama hala bekliyorum