- 18 Ekim 2016
- 28
- 12
- 3
- 43
Bak canım ben şu anda içinde bulunduğum ilişkinin 2 yılını sevgilimden ayrı geçirdim kendisi yurt dışında okuyordu ben buradaydım saat farkı muazzam olduğundan hafta bir kez msn falan biyerden konuşurduk telefon falan hak getire zaten. Bide benim telefonum külüstürdü watsaap falanda yok tatillerde gelirdi sadece yılda 2 kez sadece 2-3 gün görebilirdim. Ama kimse bunu sorun yapmadı. Şu anda 5 yıldır beraberiz. Anlayacağın niyeti olana mesafe vız geliyor. Acıtıyor inan çok acıtıyor özlüyosun kendisi yok sesi bile yok ama bir şekilde gerçekten sevince dayanıyorsun. Oda dayanabilirdi. Ama dayanmayı seçmemiş. Yani anlayacağın seçimi senden yana kullanmamış, kolay olandan yana kullanmış. Belki senden hoşlanmış olabilir ama sevdiğini sanmam.İki senedir tanıdığım biri var. Üniversitede tanışmıştık. Ablası benim okılumdaydı bir vesileyle tanıştık. Son iki aydır aşık olduğumu anladım fena durumdayım. Artvine atandı ben istanbuldayım. Çok uzak yapamayız bende seviyorum ama olmaz dedi ve beni bir daha aramadı. O kadar kötüyümki yiyip içemez oldum hep aklımda o var ne yapabilirim onuda bilmiyorum çok özledim çıkamıyorum işin içinden
Mesafeler engel midir gerçekten sevse denemez miydi![]()