Çok aşığım bana yardım eder misiniz?

İki senedir tanıdığım biri var. Üniversitede tanışmıştık. Ablası benim okılumdaydı bir vesileyle tanıştık. Son iki aydır aşık olduğumu anladım fena durumdayım. Artvine atandı ben istanbuldayım. Çok uzak yapamayız bende seviyorum ama olmaz dedi ve beni bir daha aramadı. O kadar kötüyümki yiyip içemez oldum hep aklımda o var ne yapabilirim onuda bilmiyorum çok özledim çıkamıyorum işin içinden
Mesafeler engel midir gerçekten sevse denemez miydi :KK43:
Bak canım ben şu anda içinde bulunduğum ilişkinin 2 yılını sevgilimden ayrı geçirdim kendisi yurt dışında okuyordu ben buradaydım saat farkı muazzam olduğundan hafta bir kez msn falan biyerden konuşurduk telefon falan hak getire zaten. Bide benim telefonum külüstürdü watsaap falanda yok tatillerde gelirdi sadece yılda 2 kez sadece 2-3 gün görebilirdim. Ama kimse bunu sorun yapmadı. Şu anda 5 yıldır beraberiz. Anlayacağın niyeti olana mesafe vız geliyor. Acıtıyor inan çok acıtıyor özlüyosun kendisi yok sesi bile yok ama bir şekilde gerçekten sevince dayanıyorsun. Oda dayanabilirdi. Ama dayanmayı seçmemiş. Yani anlayacağın seçimi senden yana kullanmamış, kolay olandan yana kullanmış. Belki senden hoşlanmış olabilir ama sevdiğini sanmam.

Aşk acısından kimse ölmez.
Senin şu anda beni istemeyeni ben hic istemem modunda olman gerekiyo bence.
Adam bi ayak üstünde bahane uydurmuş ne aşkı?

İki senedir tanıdığım biri var. Üniversitede tanışmıştık. Ablası benim okılumdaydı bir vesileyle tanıştık. Son iki aydır aşık olduğumu anladım fena durumdayım. Artvine atandı ben istanbuldayım. Çok uzak yapamayız bende seviyorum ama olmaz dedi ve beni bir daha aramadı. O kadar kötüyümki yiyip içemez oldum hep aklımda o var ne yapabilirim onuda bilmiyorum çok özledim çıkamıyorum işin içinden
Sevmiyordur o sevse duramazdı :işsiz:

Of gerçekten çok uzak. Isteseydi Evet sorun etmezdi ama Şu an senin yapabileceğin bir şey yok malesef onun adım arması gerek

Adam bitirmiş zaten olmaz demiş, aramamış, sormamış daha neyin yardımını istiyorsunuz zorla güzellik olmaz ki. Zamanında iki sene o severken siz istememişsiniz dediğinize göre, 2 senede bir şey hissetmediğin birine 2 aydır nasıl hissedebildin çok merak ettim doğrusu. Tabii ki bahane yapmış artık seni sevmiyor besbelli. Yoksa sevgiye mesafeler engel olmaz aklında olan kalbinde de olur nerede olursa olsun. Ben eşimle farklı şehirlerden 1.5 sene çıktım ayda bir haftasounu gelirdi, bayram, yılbaşı, doğum günü gelirdi zaman bulurdu diğer zamanlarda da sürekli konuşurduk kamera açardık falan ve oldu yani. Artık unut ve geleceğe bak.

valla ben olsam ben de bu ilişkiye başlamazdım
sevgili olduktan sonra uzak mesafe ilişkisine dönmesi başka, direkt uzak mesafe ilişkisine başlamak çok başka

siz de aşık değilsiniz bence. o ilgisini geri çekince kendinizi aşık sanmışsınız, klasik. ayrıca ben bir ilişkiye başlamadan aşık olunacağına da inanmıyorum orası ayrı:işsiz:

valla gençsiniz güzelsiniz. bu aşk değil. yanınızda olan, gezip tozacağınız birisiyle olun

Evet mesafe engeldir

Back
X