Çok aşığım çok

sadoli

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2018
5
1
1
Kızlar yaklaşık olarak 1,5 senedir birinden hoşlanıyorum aynı yerde yaşıyoruz ama hiçbir tanışıklığımız yok son çare olarak sosyal medyadan mesaj atmak aklıma geldi ama nasıl yapıcam bilmiyorum... Litfen yardım ediiiin ...

Başka türlü tanışma yolu ayarlayın bence.Bayanlar ilk adımı atınca erkekler bir havaya giriyor sonra.Bi arkadaşımda bi çocuktan hoşlanıyodu ama baya baya yani.Kestirmiş çocuģu gözüne :) Ünide kitap isteme bahanesiyle ortak arkadaş edindi. Zamanla mesajlaşmalar konuşmalar bulusmalar oldu.Şuan ewliler.Tabiki eniştenin bundan haberi yok:) ama sakın olaki senden hoslanıyorm seviorm aşığım diye msj atma.

Yok asla öyle bişey yapmam zaten :) ama arkadaşın sansliymış üni de daha kolay tabi ama sadece aynı yerde oturduğun bir insana yaklaşmak daha zor

Valla bi hata ettim eşimi ilk ben ekledim hep başıma kakar yok sen beni ekledin yok öyle yok böyle çok havalara girdiği doğru bu konuda ekleme bence tanışmanın başka yolunu bul

Dikkat et bakalim kimlerle takiliyor sende ona göre o kisilerle arkadas ol

Kızlar asla eklemeyi düşünmüyorum zaten sosyal medyasında erkek arkadaşlarından başka hiç kimseyi takip etmiyor o da çok enteresanya neyse hani diyorum bi bahane bulup dm den mi yurusem yermi

Kızlar asla eklemeyi düşünmüyorum zaten sosyal medyasında erkek arkadaşlarından başka hiç kimseyi takip etmiyor o da çok enteresanya neyse hani diyorum bi bahane bulup dm den mi yurusem yermi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…