Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Pozisyonu da hareketlerinde etkilidir.Bizim bir ara ayakları yüzündeydi pek hissetmiyordum o zamanlar.30lu haftalardı.
Ultrasonda bazen rast geliyordu,hareketli ama ben o zaman hissetmiyordum.Dr lar hareketleri iyi diyor hep.
rahat olcanım aynen benim ilk hamilelğimde oğlumda oynadı çok mu uyuşuk olacak dedik.bi keresinde usg de yarım saat bekledik.hiç kıpraşmadı.doğumdan sonrada çok sakin bi bebekti rahat ettik:)) 1 yaşdan sonra tutamadık.koltuk tepesinde inmiyor çok hareketli.şimdi ikinciye hamileyim buda çok fazla oynuyor.sağolsunlar.buda doğunca bizi mahfedecek galiba:)) sen doktoruna güven ama rahatlamak için ikinci bi yere git.senin kafanın rahat olması daha önemli çünkü
cevabın için çok teşekkür ederim.seninde hamileliğinde oğlun beniim oğlum gibi çok çok azmı hareketliydi?
doktorumdan başka bir doktora gittim. oda bana bebeğin hareketlerinin çok önemli olduğunu ,bebeğe birşey olsa mesela ölse bunu anlayamacağımı söyledi.çok üzüldüm
çevremdeki herkesin bebeği çok oynuyor.bende benim gibi var mı diye merak ve endie duyuyorum
cevabın için çok teşekkür ederim.seninde hamileliğinde oğlun beniim oğlum gibi çok çok azmı hareketliydi?
doktorumdan başka bir doktora gittim. oda bana bebeğin hareketlerinin çok önemli olduğunu ,bebeğe birşey olsa mesela ölse bunu anlayamacağımı söyledi.çok üzüldüm
çevremdeki herkesin bebeği çok oynuyor.bende benim gibi var mı diye merak ve endie duyuyorum