çok az hareketli bebek

huzunbaz

bal oğlummmm
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2011
2.374
145
373
46
şuan 31+6 haftalık hamileyim.hamileliğimin aşından beri bebeğim aşırı hareketsiz.günde bir iki kez ancak hareket ediyor.şuana kadar herşeyimiz normal.benim gibi bebeği az hareketli olanlar var mı?

doktorunla bu konuyu konuştunmu. 2saatte en az 10 kez hareket etmesi gerekir demişti benim doktorum. bide çok hareket halindeysn hissetmiyorsundur ondanda olabilir

herşey normal gidiyor.bazı bebekler az hareketli olur dedi.ama nebileyim ben benim gibi birine hiç rastlamadım.acaba bebeğimde bir zeka sorunumu var diye endişeleniyorum.

doktorun öyle diyorsa sorun yoktur o zaman ama güvenmiyosan başka bi doktora daha görün derim.ben ama tabiki senin kararın.

Pozisyonu da hareketlerinde etkilidir.Bizim bir ara ayakları yüzündeydi pek hissetmiyordum o zamanlar.30lu haftalardı.
Ultrasonda bazen rast geliyordu,hareketli ama ben o zaman hissetmiyordum.Dr lar hareketleri iyi diyor hep.

Pozisyonu da hareketlerinde etkilidir.Bizim bir ara ayakları yüzündeydi pek hissetmiyordum o zamanlar.30lu haftalardı.
Ultrasonda bazen rast geliyordu,hareketli ama ben o zaman hissetmiyordum.Dr lar hareketleri iyi diyor hep.

En son 4 aralıkta yani ters pozisyondaydı.korkuyorum patolojik bir belirtimidir diye

rahat olcanım aynen benim ilk hamilelğimde oğlumda oynadı çok mu uyuşuk olacak dedik.bi keresinde usg de yarım saat bekledik.hiç kıpraşmadı.doğumdan sonrada çok sakin bi bebekti rahat ettik:)) 1 yaşdan sonra tutamadık.koltuk tepesinde inmiyor çok hareketli.şimdi ikinciye hamileyim buda çok fazla oynuyor.sağolsunlar.buda doğunca bizi mahfedecek galiba:)) sen doktoruna güven ama rahatlamak için ikinci bi yere git.senin kafanın rahat olması daha önemli çünkü

cevabın için çok teşekkür ederim.seninde hamileliğinde oğlun beniim oğlum gibi çok çok azmı hareketliydi?
doktorumdan başka bir doktora gittim. oda bana bebeğin hareketlerinin çok önemli olduğunu ,bebeğe birşey olsa mesela ölse bunu anlayamacağımı söyledi.çok üzüldüm
çevremdeki herkesin bebeği çok oynuyor.bende benim gibi var mı diye merak ve endie duyuyorum

huzunbaz cim tatlim lutfen aklina kötü seyler getirme.
Sen tarama testlerini yaptirmadin mi? Detayliya girmedin mi? Bi sorun olsa pat diye söylerlerdi doktorlar. Acimasizlar biliyorsun.
Zaten hicbi problem yok demis doktorun. Her insan bir olmaz ki kimisi cok hareketli kimisi sakin olur..
Arkasi dönük pozisyondaysa fazla hissetmeyebilirsin.
Hem daha iyi bak sakin olacak demekki teyzesinin gülü

hüzünbazım canım benim bu benim 3.hamileliğim,ilk iki oğlan çok tembeldi,pek hareket hissetmezdim,bu kız maşallah pek hareketli.ben şunu gördüm iki hamileliğimde de çok yoğun çalıştığım için hissedemedim,bunda kendimi dinleme fırsatı bulabiliyorum,üstelik daha kiloluyum.bir de bunda mutlaka 3lt.su içiyorum,diğer bebiklerim susuzluktan hareket edemiyorlardır diye düşünüyorum.şeker,çikolata işe yaramıyor bende.su ve dinlenmek hareketi artırıyor.

ablamın ilk bebeği karında nerdeyse nöbet tutardık o zamanlar küçüktüm ne zaman oynayacak diye bebekte tık olmazdı ablamda derdi günde sadece bir kaç kez hissediyorum diye maşallah sorunsuz bir bebek oldu şuan koca kız oldu korkma bide sen stres yaparsan hareketleri daha çok azalıyor güzel bir gebelik yaşa

Son düzenleme:

gerçekten çok az hareketliydi.son iki ay falan hareketleri iyi hissettm.şimdi yerinde durmuyor. inşallah seninkindende bişey olmaz.kötü şeyler getirme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…