baby tech sultan ahşap beşiği kızıma yeni doğduğunda(6 ay önce) almıştık, şu an yerimiz olmadığı için satıyoruz. üstündeki tülü ben hiç kullanmadım yepyeni duruyor. ilk aylarda bebekleri yanınızda yatırmak için ideal bir beşik ve oldukça sağlam ben çok memnun kalmıştım.
geniş olursa bebeğin daha çok rahat eder, benim bebeğim kollarını açarak uyudu hep çok rahat etti içinde :) yanında mandalı da var ister sabit ister sallayarak uyutabilirsin bebeğini
Öncelikle, ürün hala elinizde mi? Eğer daha satılmadıysa ben talibim. Ancak 180 lira + kargo bedeli bana yüksek gelir. Benim verebileceğim maksimum ücret 120 lira + kargo bedelidir. Ürünü, kargosu yüksek tutmasın diye demonte edip yollarsınız. Eğer kabul ederseniz ciddi alıcıyım..
Öncelikle, ürün hala elinizde mi? Eğer daha satılmadıysa ben talibim. Ancak 180 lira + kargo bedeli bana yüksek gelir. Benim verebileceğim maksimum ücret 120 lira + kargo bedelidir. Ürünü, kargosu yüksek tutmasın diye demonte edip yollarsınız. Eğer kabul ederseniz ciddi alıcıyım..
Niğde'de ikamet ediyorum. Demonte için teşekkür ederim fakat benim beşik için ayırdığım limit 120 tl. Kargo bedelini de düşünerek bu limiti aşamam. Eğer kabul ederseniz ürünü hemen almak isterim. Özelden yazışarak ya da telefon ile detayları görüşürüz..