- Konu Sahibi emotion_emotion
evet çok az kullanılmış ,kullanışlı bir bebek arabası arıyorum...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eki Görüntüle 664748
ilgilenirsen özelden msj at canım.Eki Görüntüle 663498
jane trider var sadece iki kez dışarıya çıkardım ilki geçen hafta pazartesi günü ikinciside bugün netten bak ilgilenirsen görüşelim ucuz bir model değil çünkü =)
benin koyduğum fotolara baktınmı canım. kullanışlı bir bebk arabasıdır.evet çok az kullanılmış ,kullanışlı bir bebek arabası arıyorum...
satın aldım ben ,ilginize teşekkürler...
sorması ayıp olmazsa hangi model aldın diye sorabilir mym.. biz de alacağız ama daha doğmadı :) nasıl olsa erken diye henüz ciddi ciddi araştırmadık.. senden fikir almak isterim.. teşekkürler
canım mesajını görünce yazayım dedim :) sakın ha büyük hantal bi araba alma.sırtı yatan bastonlardan al rahat et hem ikinci arabayada gerek duymazsınsöyleme gereği duydum çünkü tecrübesiz olunca önce devasa ağır bi araba alınır bikaç ay sonrada pişman olunup satmaya çalışılır genelde :)
İstanbul 82 bende baby2go 8801 hic kullanilmafi gibi 400 aldim 200 satiyirum elden verebilirsem tabi.
çok teşekkür ederim.. bastonu herkes söylüyor ama yeni doğana baston olmazmış.. yeni doğanınkinin yatması lazımmış..
acaba diyorum ilk başlarda kanguru ve ana kucağı ile taşıyıp sonra dediğiniz gibi baston mu alsam.. herhalde en mantıklısı bu oluyor
canım mesajını görünce yazayım dedim :) sakın ha büyük hantal bi araba alma.sırtı yatan bastonlardan al rahat et hem ikinci arabayada gerek duymazsınsöyleme gereği duydum çünkü tecrübesiz olunca önce devasa ağır bi araba alınır bikaç ay sonrada pişman olunup satmaya çalışılır genelde :)