Çok bahtsız bir insanım benim için dua edin

Kelebeketkisiii

Üye
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2018
84
18
18
Merhaba arkadaşlar, son zamanlarda bir çok şey yaşadım en agrını ise bugün yaşıyorum.. Daha önce bahsetmiştim 3.5 senelik iliskim bitti diye haksız yere terketmişti daha sonra iş arıyorum iş bulamadım son olarak bugün babamda tümör olustugunu öğrendik önceden 2 kez de tekrarlamıştı iyi huyluydu şimdi 3.ye tekrarlamış (mesane). Çok üzgünüm inşallah bu kötü huylu değildir yarın doktora gidecek bakalım. Lütfen babam için dua edin aranızda yaşayan veya yakını geçiren var mı bilmiyorum zor bir şey.. dualarınızı eksik etmeyin iyi akşamlar

Bazen herşey üst üste gelir bol bol dua et
Çok geçmiş olsun
Belirli yas üstü erkeklerde oluyor umarım sizinkde iyi huyludur kötüyÜ çağırmayın

Allah şifa versin inşallah. Hep benim başıma geliyor moduna sokmayin kendinizi moral onemli. Bol bol dua edin herşey yoluna girecek insallah

Allah şifa versin. Bozmayın moralinizi, hem sizin hem ailenizin morale ihtiyacı var. Şükredin demiyorum ama kötünün de kötüsü var. Olumlu güzel düşünmeye çalışın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…