Çok basım dönmeye başladı

Oglusumubekliyorum

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2017
1.877
994
73
Başım bikac haftadir çok dönüyor cocugumun iriligi ve boyu 2 hafta önde acaba ondan mi ve normalde tansiyonum10 a 6 dir. Düşerse 9 a 5 olur çıkarsa 11 e6. Düzenli ölçerim ama dün 12 e 7 çıktı. Vitamin veya herhangi hap alamıyorum beni kötü yapıyor ama et süt yemeye çalışıyorum

Son düzenleme:
Başım bukac haftadir çok dönüyor cocugumun iriligi ve boyu 2 hafta önde acaba ondan mi ve normalde tansiyonum10 a 6 dir. Düşerse 9 a 5 olur çıkarsa 11 e6. Düzenli ölçerim ama dün 12 e 7 çıktı. Vitamin veya herhangi hap alamıyorum beni kötü yapıyor ama et süt yemeye çalışıyorum
Tansiyonunu dr a soyle

Başım bukac haftadir çok dönüyor cocugumun iriligi ve boyu 2 hafta önde acaba ondan mi ve normalde tansiyonum10 a 6 dir. Düşerse 9 a 5 olur çıkarsa 11 e6. Düzenli ölçerim ama dün 12 e 7 çıktı. Vitamin veya herhangi hap alamıyorum beni kötü yapıyor ama et süt yemeye çalışıyorum

1 limonu sık azcik sulandir ic tansiyonun ciktiginda hemen etki eder tansiyondan dolayi basin donuyodur bebek iriligiyle ilgili degildir bence

Normal diyor değerler için ama ben yıllardır olcturuyorum hiç 12 olmadı yada 12. Kan değeri falan dusuk ondan hep acillik oluyordum yada stresten hep ölçüldü hatta eve de cihaz aldik
Nolur nolmaz sen dr una onceden byleydi smdi boyle diye soyle yuksek tnsiyon ii degilms en azndan bsy yoksa dr bsy olmaz desin canm

Back
X