- 20 Ocak 2014
- 14.815
- 13.543
- 298
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
Ben pütür pütür kalır diyordum da şimdi izledim bir kadın yoğurdu hiç pütürlük kalmadı ..
Tamamdır tuttum bu tarifi.
Karar verdim yapacağımmmmmmmmm
anlamadığım sen iki hamuru birbirine mi karıştıracaksın neden öyle yapıyorsun ki öyle yapman gerekseydi eğer hamuru bölmeden direk tüm hamura kakao katardın
Hayır canım sen yanlış anlamışsın..
Soru şu kakaoyu normal hamura atınca pütür pütür kalır mı kalmaz mı
Aldım zaten cevabımı
kalmaz ya bişeycik olmaz ayy margari canımı istettin ya
Yahu hamuru nasıl karıştırıyım =D hamuru yoğurtduktan sonra kakaoyu attım diyelim nasıl karıştırcam . Cıvık değil ki hamur çünkü bunu soruyorum :26:
kalmaz canım
kalır diye korkuyorsanda mikserle bi karıştırırsın hamurunu
Peki şey ben bunu ne kadar süre fırında tutayım 10 dakika çok mu az olur ?
canım fırınını 180 dereceye ayarla fırın sıcakken kurabiyelerini koy içine üstü pembeleşincede çıkart fırından süre veremem çünkü elektriğin düşüklüğü de önemli ben hep renginden anlarım..
öyle yapayım peki .Ama bu pişmiş hali sanırım hiç pembelik yok gibi resimde
Çoook ama çok teşekkür ederim kadın nasıl yapıldığını gösteriyor oh be
canım çok güzel bir site ve videobide kek evi sitesi var orda da hem orjinal hem süper tarihfler var margacım
Yok mu şunu tarif edecek biri ya..
Yettiim ben varım,sonradan atacaksın içine kakakoyu
evet yapışmaması için yağlaman lazmÇözdük onupeki tepsiye yağlamak şart mı anneme soramıyorum tuhaf tuhaf sorular sorma der diye
evet yapışmaması için yağlaman lazmbi kaşık kadar yağ dök minik bi peçete ile yağı her tarafına sür tepinin
yağlı kağıt kullanabilirsin onun yerine ben bazen tepsiye sadece un da döküyorum yapışmasın diye
Ben yağlı kağıttan nefret ediyorum ya bir kere evde yağlı kağıtta bir şey yapayım dedim o kağıtlar yapışmış çıkmamıştı deli olmuştum..
yağ ya da un kullan o zaman canım :26:
Kolay gelsin :)Yağ kullanırım yaparken o zaman :)
Kolay gelsin :)
Ben de yarışmaya katılacam yarın yapacam tarifii
Ne yapıp katılacaksın yarışmaya =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?