- 14 Eylül 2025
- 9
- 0
- 1
- 19
- Konu Sahibi elagozlukzzz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Testin markası nedirAnlam veremiyorum çok silik bir çizgi var
Markası days doktorTestin markası nedir
Canım yalancı çıkarıyor başka test al yarınMarkası days doktor
Bak geçen ay bende daha koyu çıktı ama hamile değildim canım test hatalıDay’s Doktor
adetim Suan 5 gün gecikti test yaptım ikinci çizgi besbelli hamile miyim bilmiyorum adet olacak gibi ayrım varBak geçen ay bende daha koyu çıktı ama hamile değildim canım test hatalı
Hangi testi yaptın canım atar mısınŞuanda adetim
adetim Suan 5 gün gecikti test yaptım ikinci çizgi besbelli hamile miyim bilmiyorum adet olacak gibi ayrım var
Hangi testi yaptın canım atar mısın
Kesin sonuç veriyor mu bu markaHangi testi yaptın canım atar mısın
Testi atar mısın demiştim kız markasını değil
Canım baya belli büyük ihtimalle hamilesin kan ver
Eki Görüntüle 3649664Hangi testi yaptın canım atar mısın
Hangi testi yaptın canım atar mısı
Başka test yapmalı mıyım ilk tecrübem o yüzden soruyorum ama net yani yalancı olabilir miCanım baya belli büyük ihtimalle hamilesin kan ver
Çok net canım yalancı değildir acilde kan verebilirsin mide bulantım kasık ağrım var dersen gebelik şüphen var mı diye sorarlar ben öyle yaptım baktılarEki Görüntüle 3649664
Başka test yapmalı mıyım ilk tecrübem o yüzden soruyorum ama net yani yalancı olabilir mi
Hamileymişim çok sevindim :)Çok net canım yalancı değildir acilde kan verebilirsin mide bulantım kasık ağrım var dersen gebelik şüphen var mı diye sorarlar ben öyle yaptım baktılar
Ay gözün aydın canım değerin kaç çıktı betaHamileymişim çok sevindim :)
Bende yalancı vermişti başka markayla deneyin yineKizlar bu markayi ilk defa yaptim yalanci veriyor mu mimea ilk.dakikda da cikti çizgi