- 1 Mart 2007
- 6.088
- 12.463
- 773
- 37
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hakikaten yalnız gitseymişsin daha iymiş ben yalnızlıktan çok korkuyorum bilmiyorum tek bi şehre gitmedim hic korkarım ben nebileyim bide canım sıkılır hep hayalim sevdigim adam olsa onla yapsam ama nasip olmuyor işte bu duygusal boşluk beni bitirdi yaBen bir tatilimi anlatayım da hiç üzülmeyin. 3 kişi tatile gittik. Ben tatil olsun olmasın sabah 8de kalkarım, neyse kalktım, giyindim, çok güzel manzaralı bir restoranı vardı, çıktım kahvaltımı denize ve ormana karşı yaptım, kahvemi ictim, Bizimkiler yok piyasada. Sonra neyse indim havlumu kitabımı aldim, plaja gittim, sonra öğle yemeği vakti geldi, aldım plajda öğle yemeğini yedim, dinlendim. Güya arkadaşlarla geldik ben yalnızım . Saat 2e doğru anca ayrılmışlar ,geldiler. Tutturdular gezelim diye, dışarısı 40kusur derece, neyse salaklık bende ya gittim bunlarla. Tabi yemek yemedikleri için sacmasapan bir tost aldılar onu yediler, Akşam 7-8 gibi otelde canlı muzik esliginde akşam yemeği oluyor, ardından içki Faslı vs.Zaten otel süper diye dünya para vermişiz, yemekleri de çok güzel, restoranın manzarası o biçim. Neyse dolaştık biraz hadi otele gidelim dedim, yok dediler bara gideceğiz, eglenecegiz, bir bara götürdüler,bar dedikleri de Angara pavyonu yanında elit kalır, Rus kadınlar ortada Ankara havasında kiviriyor, tepeli apaciler saçma sapan dans ediyor. Hatta ek olarak bir kac erkek direk dansı yapıyordu. Herkes sarhos, kimin eli kimin cebinde belli değil, dumandan kimse kimseyi gormuyor ve çok pis kokuyor. Tek başıma da geri dönemedim, mecbur kaldım orda.
Bir daha mı , asla ...
Hic sıkılmayın bekarlik kadar berbat birşey yok hep yalnızsın işte kadınsın ve sevilmek istiyosun ama kimse seni sevmiyo felan öyle yazarken boğazım düğümleniyor ifade edemiyorum ki kendimiBana da çoğu zaman evlilikten soğumalar geliyor, çoğu evli gibi bir daha dünyaya gelsem evlenmezdim diyebiliyorum aniden..
İnsan olarak bulunduğumuz durumdan er ya da geç sıkılabiliyoruz..
Arada günübirlik arada tatil turu yapın iyi gelecektir..
Ben evliyim ama turlara annemle gidiyorum, eşim turları hic sevmiyor. Babam da pek sevmez. Zaten turların %80-90ı kadın oluyor.Hakikaten yalnız gitseymişsin daha iymiş ben yalnızlıktan çok korkuyorum bilmiyorum tek bi şehre gitmedim hic korkarım ben nebileyim bide canım sıkılır hep hayalim sevdigim adam olsa onla yapsam ama nasip olmuyor işte bu duygusal boşluk beni bitirdi ya![]()
Evlenince de yalnızsın tatlım o şaşalı zamanlar en fazla 1 sene çoğu kişi de bu böyle nadir o seçilmiş kişiyi denk getirmekHic sıkılmayın bekarlik kadar berbat birşey yok hep yalnızsın işte kadınsın ve sevilmek istiyosun ama kimse seni sevmiyo felan öyle yazarken boğazım düğümleniyor ifade edemiyorum ki kendimi![]()
Hayir yurtdışına da tek gidiyorum, başka şehirde butik bi tatile de. Istedigim saatte kalkıyor, istediğim yerde geziyor, istedigim şeyi yiyorum. Çok az insanla gerçek bir uyum yakalabilirsin. Tek başına olunca kafana göre takıl. Onu geçtim yanımda götüreceğim şahsın hep bir gündemi oluyor. Kimi sevgilisinden şikayet eder,.bir diğeri işinden, bir başkası yalnızliktan...ben dert dinlemek istemiyorum ki tatilde. Kafa dinlemek istiyorum sadece.Gerçektenmi ya nereye gidiyosunuzki tek bi tanidigin yanina felanmi ben cok korkuyorum tek basina bieyere gitmekten![]()
Nebileyim canım ya artik okadar canıma tak ettiki yalnızlık herkesin hayatında biri var bana bakiyorum hep abuk subuk adamlar ya hiçmi gülmez yüzümEvlenince de yalnızsın tatlım o şaşalı zamanlar en fazla 1 sene çoğu kişi de bu böyle nadir o seçilmiş kişiyi denk getirmek
Haklısınız ya valla çok teşekkür ederimHayir yurtdışına da tek gidiyorum, başka şehirde butik bi tatile de. Istedigim saatte kalkıyor, istediğim yerde geziyor, istedigim şeyi yiyorum. Çok az insanla gerçek bir uyum yakalabilirsin. Tek başına olunca kafana göre takıl. Onu geçtim yanımda götüreceğim şahsın hep bir gündemi oluyor. Kimi sevgilisinden şikayet eder,.bir diğeri işinden, bir başkası yalnızliktan...ben dert dinlemek istemiyorum ki tatilde. Kafa dinlemek istiyorum sadece.
Sen kendini bildikten, tuhaf riskler almadiktan sonra hiçbirşeycikler olmaz.
En azından abuk sabuk olduğunu evlenmeden görebiliyorsun bir de o tarafından bak canım..Evlenince abuk sabuk kişi olduğunu fark eden bir sürü Bdv hatunu var..Nebileyim canım ya artik okadar canıma tak ettiki yalnızlık herkesin hayatında biri var bana bakiyorum hep abuk subuk adamlar ya hiçmi gülmez yüzüm
Bu konunun başlığı "Çok yalnız hissediyorum" olmalıymış. Siz bu yalnızlık mevzusunu o kadar çok kafaya takmışsınız ki hiçbir öneriyi kabul etmiyorsunuz. Kafanızdan silmeye çalışın. Sizin gibi çok insan var. Ben de 32 yaşındayım, yalnızım ve yalnız yaşıyorum. Benim pek umurumda değil açıkçası.Nebileyim canım ya artik okadar canıma tak ettiki yalnızlık herkesin hayatında biri var bana bakiyorum hep abuk subuk adamlar ya hiçmi gülmez yüzüm
Cnm benim, çok haklısın öncelikle.Gerçekten artik çok berbat psikolojideyim ya yeter diyorum zaten normal giden bi hayatım yok hersey üst üste geldi önce sağlik sorunlarım ki hala devam ediyo abuk subuk giden olmayan özel hayatım hepsine bir mola diye izin alıp tatile çıkayım dedim yok ya kimse yok geldim 30 yasima tatile cikmak için yanıma arkadas arıyorum kuzenlerimde gelmiyor artik herkes kendine göre plan arkadaşlarımla konuşuyorum benden başka bekar yok zaten hepsi eşleriyle evli çoluk çocuklu arkadaşlariyla planlar mal gibi dinlemek düştü banada şuan bağıra bağira ağlayasim var ya yeter nezmaan gülecek yüzüm benim neden bi eşim yok çocuğum yok yok işte hiçbirşey yok yalnızlık yazıldıysa alnına tatile çıkıp kafa dağıtma şansin bile yok(bittiğimi hissediyorum kusura bakmayın çok doldum ama benim kk dan başkada kimsem yok
Canim ya üzüldüm boşanmanizaBen de iki ay önce eşimden boşandım ve inanın ki evliliğimin son 1 yılı, evlenmiş olmaktan pişman olarak geçmişti ne yazık ki. Buradaki bazı arkadaşlar da söylemiş ama bence sizin asıl sıkıntınız, içinde bulunduğunuz duygusal boşluk. Belki bunu bazı durumlarda daha yoğun yaşıyorsunuz. Ben de aslında kısmen sizin durumunuzdayım şöyle ki kardeşim yok, pek arkadaşım yok, olanlar da asla benim hatırım için bir şey yapmazlar. Yani herhangi bir aktivitede yanıma birini bulmam zor, bu açıdan üzülmekte çok haklısınız. Ama sevgilim olsaydı da onla tatile gitseydim falan diye üzülmeyin. Ben ayrıldığım adamla üç yıl sevgili oldum, dokuz yıl evli kaldım. İnanın öyle çok harika denecek bir tatilimiz hiç olmadı. Tam tersine beni daha da sinir etti o tatillerde. Tek başıma gittiklerim ise inanın çok güzel geçti. Hiç denemediğiniz bir şey olduğu için çekiniyorsunuz bence. Azıcık cesaret. İnsan sevmek sevilmek ister demişsiniz, elbette çok haklısınız. Ama siz istemezseniz asla ömür boyu yalnız kalmazsınız. Sakın korkmayın.
Hic inanamiyorum canm bu günleri arayacağima :)Bu günleri ararsın..
Özgürlüğünün tadını çıkar..
Bence yerinizde olmak isteyen o kadar çok kişi vardır ki..inanın dışarıdan görüldüğü gibi değil insanların hayatı belki siz hepsinden kat kat mutlusunuz.Gerçekten artik çok berbat psikolojideyim ya yeter diyorum zaten normal giden bi hayatım yok hersey üst üste geldi önce sağlik sorunlarım ki hala devam ediyo abuk subuk giden olmayan özel hayatım hepsine bir mola diye izin alıp tatile çıkayım dedim yok ya kimse yok geldim 30 yasima tatile cikmak için yanıma arkadas arıyorum kuzenlerimde gelmiyor artik herkes kendine göre plan arkadaşlarımla konuşuyorum benden başka bekar yok zaten hepsi eşleriyle evli çoluk çocuklu arkadaşlariyla planlar mal gibi dinlemek düştü banada şuan bağıra bağira ağlayasim var ya yeter nezmaan gülecek yüzüm benim neden bi eşim yok çocuğum yok yok işte hiçbirşey yok yalnızlık yazıldıysa alnına tatile çıkıp kafa dağıtma şansin bile yok(bittiğimi hissediyorum kusura bakmayın çok doldum ama benim kk dan başkada kimsem yok
Boşuna onca kisi zaman harcayıp buraya yazmış o zaman.Hic inanamiyorum canm bu günleri arayacağima :)