Saç Rengi ve Saç Boyama çok beyaz saç = sarı istiyor. hangi numaralar tutar.

Siminru

Canım üye
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2012
3.948
2.544
133
Tecrübeliler yardım edermisiniz?
Karışım yapmaya gerek var mı?
Sarının tonu çok önemli değil ama güzel tutturmak için hangi numaraya boyamalı..

Tecrübeliler yardım edermisiniz?
Karışım yapmaya gerek var mı?
Sarının tonu çok önemli değil ama güzel tutturmak için hangi numaraya boyamalı..
benim saçım sarı uçları açık baya üst üste boyadıkça açıldı ben renk açıcı pudrayla açıyrum üstüne küllü,platin,sarı renklerden biriyle cila yapıyorum cila derken mesela 1 tüp boya ve oksidan karışımına 1 çay bardağı su katıp saçta 5-10 dk bekletip duruluyorum. cila işlemi, renk açıcı pusranın saça verdiği çiğ rengi düzeltmeye yarıyor. bu arada bu işlemleri yapmadan önce saçıma hindistan cevizi yağı yahut kyu kıvamlı başka bir yağ sürüyorum

Beyaz saçın yeterince açılmaması gibi bir durum sözkonusu olmayacağından istediğin sarı tonunu deneyebilirsin.sadece küllü olmasın.dore veya nötr bir ton seç.beyaz saçta renk açık tutacağından 9 uygun olur diye düşünüyorum.ilk boyanı bununla yapıp, sonra daha açık, daha koyu veya daha dore istersen ona göre devam edersin.

Bir de sarı boyaların içinden 30 luk oksidan çıkar rengi daha iyi açabilmek için.oysa beyazları en iyi 20lik oksidan kapatır.zaten saçı açmak gibi bir amacınız da yok, boşuna 30 volum kullanıp saçı yormak gereksiz olur.boyayı ve oksidanı ayrı ayrı almak yoluna gidebilirsinz.

Back
X