Bu konuyu açabilmek için üye oldum.Iki aydır bir ilişkim var.Sevgilim inanılmaz rahat bir insan.Hatta bu özelliğinden dolayı ben baştan istememiştim ama sonradan oldu.Bu sefer mantığıma yatırdım çünkü kime karşı aşırı heyecanlanıp hoşlandıysam tek derdi cinsellik oldu.Erkek arkadaşım bu zamana kadar cinsellige zorlamadı.Sürekli beni görmek ister inanılmaz derecede çalışıyor insanüstü! Kalan vakitlerinde de beni görmeye gelir yanındayken elimi cebime arttırmaz iltifat eder, ağzıma bakar...Her sey böyle güzel giderken geçen hafta anneleri geldi.Ilgi birden azaldı.Ben beni istemediklerini düşünüyorum(Boşanmış olduğum için) Sormadim tabii ona böyle.Neyse onlar gittikten sonra ben yanına gittim.O heyecanı ve neşesi yoktu hissedersiniz ya farklılığı.Asıl mevzuya geliyorum ben tuvalete girmiştim.Kapiyı tiklatti "Açar mısın iki dk sana bakmayacağim" dedi ben de sacmalama tuvaletteyim, dedim.Tamm, dedi gitti.Sonra bir baktım telefonunu unutmuş ondan gelmis.Cikinca dedim ki"Merak etme telefonunu karıştırmadım" Yok ben ıslanmasın diye dedim vs dedi.Oradan yemeğe geçtik, benim telefon evde şarjdaydı.Karekod okutup verir misin bakayım, dedim.Basladi roller yok internet cekmiyor bilmem ne sonra garsonu çağırdı telefon istedi ben girdim oradan menüye ne hikmetse internet birden cekti ve o da baktı.Daha önce boynuzlandigim icin tüm bunların anlamını biliyorum.Inanin istesem o telefonun sifresine bulur bakardim ama o kadar bıktım ki artık sadakatsizten ve riyasızliktan.Eve geldim bana olan mesafeli ve güvensiz davranıslarindan dolayi devam etmek istemiyorum hosca kal diye.Nerdeyse bes alti saat sonra mesaj atmis ne guvensizligi bu kadar kolay mi bir mesajla bitiriyorsun falan diye.Ben de benden telefon kaçırıyorsun ve anlamını biliyorum dedim.Cikinca arayacagim konusuruz dedi ama nerdeyse 24 saat gecti.Gercekten de 24 saatlik nobetleri oluyor ama saatler uymuyor.Ben bu dünyada güvenilir bir adam olduğunu düşünmüyorum artık. Bu çalışma ile vakit bulup iki kadını aynı anda idare ediyorsa da helal olsun diyeceğim.Yakin arkadasim ay sonunda buldun bu diğerlerinden cok farklı sevmeye çalış kaybetme falan diyordu ben de öyle düşünüyordum ama böyle birinin bile beni hayal kırıklığına uğratması.Dukkanı tamamen kapatacağım artık bu kadar da olmaz