Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Guya dedigmi duymamıs.Asistan hekim -2. Katta anjiyo yapıyor ama evet isteyenin parasutle atlarken bile mesaj attigini biliyorumTelefonunu incelemek, galeriye veya mesajlara bakmak isteseydiniz vermek istememesi daha masum olurdu. ama karekod okutup menünün olduğu web sitesine bakmak istemişsiniz. başka şeylere bakmanızı istemese karekodu okudup elinize verir ve siz menüye bakınca da hemen geri alırdı. hiç vermek istememesi ve kilitli telefonu tuvaletten almak istemesi siz telefonu görebilecek bir yerdeyken bildirim gelmesinden çekindiğini düşündürdü. garsondan telefon istemek nedir yani bu asla normal bir şey değil. bence gayet de aldatıyor olabilir. ayrıca asistan hekimse isterse genel cerrahi asistanı olsun 24 saat boyunca size cevap veremeyeceği bir durum olması imkansız. bile isteye cevap vermiyor, o an önceliği değilsiniz.
Ben de beklerim ama bu sefer oldu dedigimden de boyle çıkmasıaldatmamıdır bilmem ama senin görmeni istemeyeceği şeyler var telefonunda saklıyor. Annesi miydi? kesin gelen emin misin ? orası da muamma. herkes herşeyi yapabilir herkesten herşeyi beklerim ben.
insanlar yanıltıyor canım çoğu nankör defalarca yazar Kuranı Kerimde insanoğlu nankördür diyeBen de beklerim ama bu sefer oldu dedigimden de boyle çıkması![]()
Allah da onları bildiği gibi yapsininsanlar yanıltıyor canım çoğu nankör defalarca yazar Kuranı Kerimde insanoğlu nankördür diye
Tüm gün anjiyo mu yapıyormuş 24 saat? Bence inanma bunlara. Asistan hekim tanımasam inanacağım. Shifti olur, öğle arası olur, başka yerde ihtiyaç olur oraya gider, uzman müdahale eder... Sağlık sistemimiz kötü ve sağlıkçılara haksızlık ediliyor ama çok şükür 24 saat aralıksız anjiyo da yapmıyordur bir asistan. Bilmiyorum, bu beyendi bana güven vermedi. Dürüst değil belli ki. Anca bahane üretiyor. Aldatmasa bile bu anjiyo muhabbeti de falso yani.Guya dedigmi duymamıs.Asistan hekim -2. Katta anjiyo yapıyor ama evet isteyenin parasutle atlarken bile mesaj attigini biliyorum
Ben de onu diyorum.O da kafam rahatken mesaj atmak istiyorum zaten mesajlasmayı sevmiyorum falan diyor.Daha once ciddi bir iliskim olmadi nasil davranilir bilmiyorum diye sacma bir aciklama yaptiTüm gün anjiyo mu yapıyormuş 24 saat? Bence inanma bunlara. Asistan hekim tanımasam inanacağım. Shifti olur, öğle arası olur, başka yerde ihtiyaç olur oraya gider, uzman müdahale eder... Sağlık sistemimiz kötü ve sağlıkçılara haksızlık ediliyor ama çok şükür 24 saat aralıksız anjiyo da yapmıyordur bir asistan. Bilmiyorum, bu beyendi bana güven vermedi. Dürüst değil belli ki. Anca bahane üretiyor. Aldatmasa bile bu anjiyo muhabbeti de falso yani.
Yani niyeyse baska biri düşünmüyorum cunku bu zamana kadar dogru duzgun iliskisi ol.ayan kimseyi bulamayan adam bir anda iki kadini mi idare edecekPeki gerçekten ailesi mi geldi yoksa ayrıyeten başka biri mi oldu. Bence de durum tatsızlaşmış. çok bağlanmadan bırakın.
Asıl doluyken kısmet açılır. Mesela eşimin 22 yaşında ilk sevgilisi bendim ne hikmetse önceden teklif ettiği halde reddeden 3 bayan da bizim resimleri gördükçe tamam kabul ediyorum havalarına girip mesaj atıyorlardı. beklerim yani...Yani niyeyse baska biri düşünmüyorum cunku bu zamana kadar dogru duzgun iliskisi ol.ayan kimseyi bulamayan adam bir anda iki kadini mi idare edecek
Nasıl davranılır bilecek bir şey yok ki sister ım. Bilmesin ya eksik kalsın böyle erkekler. Sanki atla deve, beyimiz bilmiyormuş. Sevildiğimizi, ilgi gördüğümüzü, sayıldığımızı görmek hakkımız. Bunu göstermeyen insanlara çok uzun süre ayırmaya gerek var mı bilmiyorumBen de onu diyorum.O da kafam rahatken mesaj atmak istiyorum zaten mesajlasmayı sevmiyorum falan diyor.Daha once ciddi bir iliskim olmadi nasil davranilir bilmiyorum diye sacma bir aciklama yapti
Ben de öyle düşünüyorum ama bana hep eskiyi unutamayan arabeskler geldigi icin bunun eskisi yok o yüzden guvenmek istiyorum sanırımNasıl davranılır bilecek bir şey yok ki sister ım. Bilmesin ya eksik kalsın böyle erkekler. Sanki atla deve, beyimiz bilmiyormuş. Sevildiğimizi, ilgi gördüğümüzü, sayıldığımızı görmek hakkımız. Bunu göstermeyen insanlara çok uzun süre ayırmaya gerek var mı bilmiyorum
Icinde salak salak seyler vardir tabi canim. Erkek arkadaslarla olan muhabbetlerdir hatta. Daha gecenlerde okumadik mi biz de bunun bir ustunu s..kiyoruz demisti erkek arkadasinin tekine bir es bozuntusu. Bana aldatma olarak geldi dimdirekt, yani oyle bi travmam yok ama ailesiyle senin hakkinda yaptigi olumsuz konusmalar oldugunu asla dusunmedim bilemiyorum
Ay hatirlamiyoruum kii boyle soru sorulunca konuyu sakk diye bulan uyeler var ben onlardan degilimAllah aşkına... böyle bir eşi mi varmış kadının. Kadin nasil öğrenmiş ve öğrenince ne yapmis? Hangi başlık bu
![]()