• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok bitiğim, nolur dua edin

YaBenDegisirsemHayat

Nirvana
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
32
Puanlar
623
Yer
Muğla
Kısacası çok severek iyi tanıyarak evlendiğim eşimin daha ilk aylar ilk günlerden beridir arkamdan türlü fırıldak çevirdiğini. .aldattığını öğrendim. İspat edemesem de emin oldum, gerçi yetmiyor. Psikolojik olarak bittim. Dualarınızı eksik etmesseniz belki Rabbim karşılıklı yardımcı olur..

Verilmis sadakaniz varmis ki erken fark etmissiniz...bir insan eşini aldatiyorsa gercekten midesizdir acizdir ya düşünün bi herkes namusunu kendi icin tasimiyor mu demek ki bunlarda namus yok simdi boyle birine uzulmeye deger mi.... bi sarsin kendinizi....sag elinizi sol elinizle sıkıca tutun ve önünüze bakın... inanin gecis surecindesiniz kac yasindasiniz omrunuzden kac yil gecmis bu da gececek rabbim cok buyuk kimsenin yaptigi yanina kar kalmaz merak etmeyin siz

Verilmis sadakaniz varmis ki erken fark etmissiniz...bir insan eşini aldatiyorsa gercekten midesizdir acizdir ya düşünün bi herkes namusunu kendi icin tasimiyor mu demek ki bunlarda namus yok simdi boyle birine uzulmeye deger mi.... bi sarsin kendinizi....sag elinizi sol elinizle sıkıca tutun ve önünüze bakın... inanin gecis surecindesiniz kac yasindasiniz omrunuzden kac yil gecmis bu da gececek rabbim cok buyuk kimsenin yaptigi yanina kar kalmaz merak etmeyin siz
Kalmasın...tek istediğim bu

Sabah ezanı okunuyor. Allah kalbinize ferahlık versin. İspat etme konusundaki engelleri kaldırsın. O ahlaksıza maddi manevi bedel ödetsin. Amin.

Back
X