- 12 Mart 2016
- 2.310
- 1.268
- 133
- Konu Sahibi Mylittlehoneybee
-
İçimdeki öfkeyi atamıyorum yılların birikimi ve ne yapacağımı bilmiyorumyapacağın şey belli çocuk küçük falan deme inan ki bi yolu bulunur öfke ve nefretin olduğu evlilik çok zor yürür zaten iyi düşün mantıklı olmaya bak
çocuğa başkası bakamaz mıİçimdeki öfkeyi atamıyorum yılların birikimi ve ne yapacağımı bilmiyorum
İnanılmaz sarstı çünkü kv aşırı baskın herşeye müdahale ediyor.. Oğlunu öyle bir etki altına alıyor ki.. Zaten kötüye giden bir evlilik iyice beter hale geldi.. Başka bir çare düşünmek zorundayız yoksa bizim için hiçbirşey iyğ olmayacakesimle tek bir kavgamiz olmamisti, cocuk dogup da kayinvalidenin bakmasina ortak bir sekilde karar verene kadar,
belki de evliligimizin en zorlu donemiydi o 1 sene,
ikimiz de simdi oyle bir karar vererek hata yaptigimizi kabul ediyoruz.
sizin oncesinde de sorunlariniz olmus.
bence yol yakinken bu hatadan donun, ya biriniz isi biraksin ve cocuga baksin,
ya da baska bir bakici veya kres dusunun.
cidden bazen baska birinin yatili olarak devamli evde bulunmasi evlilikleri sarsabiliyor, cok daha kotuye gitmeden bu durumu degistirin.
Çok küçük kıyamıyorum elbette bu bahane değil ama insan üzülüyor kendşme kızıyorum niye ona bu kötülüğü yaptım böyle bir ortama geldi diyeYapmanız gereken şey; çocuğa rağmen hatta çocuğunuzun huzurla büyümesi için boşanmak.
Ama yapmayacağınızı baştan söylemişsiniz.
O yüzden bol sabır diliyorum size.
Annem gelince de yine baskı yapıyorlar gitmesi içinçocuğa başkası bakamaz mı
İnanılmaz sarstı çünkü kv aşırı baskın herşeye müdahale ediyor.. Oğlunu öyle bir etki altına alıyor ki.. Zaten kötüye giden bir evlilik iyice beter hale geldi.. Başka bir çare düşünmek zorundayız yoksa bizim için hiçbirşey iyğ olmayacak
Çok küçük kıyamıyorum elbette bu bahane değil ama insan üzülüyor kendşme kızıyorum niye ona bu kötülüğü yaptım böyle bir ortama geldi diye
Evet bende hiç rahat edemiyorum bi de eşim yok sayınca daha da ağrıma gidiyor söyleniyorum yine ben suçlu oluyorum hiçbirşey bırakmadılar valla ortada evlilik kalmayacak böyle gidersecok iyi anliyorum,
bizde de ben cok baskinimdir,
kayinvalidem bizde uzulen tarafti maalesef.
ama ben de ayni evde bir baskasi ile yasayabilecek birisi degildim, herkes icin yanlis bir karardi kisacasi.
boyle konularda hakli/haksiz aramamak lazim,
yurumuyorsa hemen baska bir cozum bulmak lazim, yazik size de, cocugunuza da,
esinize de kayinvalidenize de,
kimse mutlu degildir su anda eminim ki.
Elbette fakat eşim ce ailesinden kurtulmak kolay değil.. Bir kere denedim neler ettiler yine cesaret edemiyorum.. Evladım için diyemiycem kendim göze alamıyorumMutsuz bir evlilikte asla çocuk yapılmamalı elbette. Ama olmuş artık. Eminim dünyalar güzeli bir evladınız vardır. Bu saatten sonra ona asıl kötülüğü çok mutsuz bir anne babayla huzursuz bir evde büyüterek yaparsınız. Siz boşanınca çocuk babasından boşanmıyor sonuç olarak. Yine yapar babalığını, yasal hakları dahilinde hatta siz izin verdikçe belki daha da fazla görür çocuğunu, ilgilenir onunla.
Hayırlısı olsun hakkınızda.
Evet bende hiç rahat edemiyorum bi de eşim yok sayınca daha da ağrıma gidiyor söyleniyorum yine ben suçlu oluyorum hiçbirşey bırakmadılar valla ortada evlilik kalmayacak böyle giderse
Elbette fakat eşim ce ailesinden kurtulmak kolay değil.. Bir kere denedim neler ettiler yine cesaret edemiyorum.. Evladım için diyemiycem kendim göze alamıyorum
Bu sefer de olayı abartıyorlar annemi istemedi vs mahvettiler beni resmen yüzüme bakmıyor adam aylardır.. İnanın çocuğumla bile ilgilenemedim sinirden yeri geldi.. Bakalım gidecek şimdi birkaç günlüğüne keşke biraz fikri olsa da geri gelmese ama neredesiz net bir sekilde konusamiyorsaniz ailenize yansitsaniz,
onlar deseler ayni evde gelin kaynana olmuyor, baska cozum bulunsun vs diyerekten.
yazik gercekten, cok uzulmussunuz her mesajinizdan belli,
minicik bebeginiz var, yazik gercekten.
ben de o zaman cok uzulmustum, simdi diyorum, gercekten sacmalikmis yaptigimiz, halbuki insan kendini biliyor da iste, idare ederim saniyor.
neyse...
esinizle duygusal konusma yapsaniz , ne bileyim bir haftasonu bir yerlere kacsaniz da orada anlatsaniz derdinizi. Kayinvalidenizi suclamadan, ama baska biri ile ayni yapamadiginizi, bu sekilde devam edemeyeceginizi soyleyerek, etkisi olur mu ki.
İzin alamam çünkü ödemelerin var ve evde kalmak bana iyi gelmiyor
İzin alamam çünkü ödemelerin var ve evde kalmak bana iyi gelmiyor
Soğudum bilehic dusunmemek lazim, izin hakki varsa, kariyeri yakmayacaksaniz, borclari biraz geciktirirsiniz en kotu,
1 yilinizi bu sekilde heba etmekten daha iyidir.
simdiden esinizden sogumaya baslamissiniz,
boyle devam ederse bu evliligin sonu gelir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?