Çok bitkinim

Mylittlehoneybee

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Mart 2016
2.310
1.268
133
Çok bitkin ve yorgunum. 8 aylık çocuğum var çalışıyorum kv bakıyordu. Ama kv gelince eşim erkeklik taslamaya başladı fena kavgalar oldu. Bende fevri bi insanım haksızlığa gelemiyorum.. Annesinin yanında bana resmen eziyor, aşağılıyordu.. Zaten bebekten önce bir boşanma sürecimiz oldu zar zor barıştık ama adam yine eski haline döndü. Annesi gidince yine bana yanaşacak ve ben bu adamın iki yüzlülüğüne dayanamıyorum resmen yalnız kalınca ailesinden bir birey olmayınca benle iyi oluyor. O kadar yıprandım kş içime atmaktan..Boşansam çocuk çok küçük yani duygu anlamında nefret ve öfke besliyorum sadece bu beni çok yıpratıyor keşke diyorum barışmasaydım ama çok iyi rol yapıyormuş bunu gördüm. Bi de annesiyle ikisi beni çıldırtıp manipüle edip sonra beni suçluyorlar istediklerini bu şekilde yaptırıyorlar. Çok yıprandım napcam eminim hepimizin hayatında bu tarz sıkıntılar var ben mi çok abartıyorum nr yapmalıyım

esimle tek bir kavgamiz olmamisti, cocuk dogup da kayinvalidenin bakmasina ortak bir sekilde karar verene kadar,

belki de evliligimizin en zorlu donemiydi o 1 sene,

ikimiz de simdi oyle bir karar vererek hata yaptigimizi kabul ediyoruz.

sizin oncesinde de sorunlariniz olmus.
bence yol yakinken bu hatadan donun, ya biriniz isi biraksin ve cocuga baksin,
ya da baska bir bakici veya kres dusunun.
cidden bazen baska birinin yatili olarak devamli evde bulunmasi evlilikleri sarsabiliyor, cok daha kotuye gitmeden bu durumu degistirin.

İnanılmaz sarstı çünkü kv aşırı baskın herşeye müdahale ediyor.. Oğlunu öyle bir etki altına alıyor ki.. Zaten kötüye giden bir evlilik iyice beter hale geldi.. Başka bir çare düşünmek zorundayız yoksa bizim için hiçbirşey iyğ olmayacak

Yapmanız gereken şey; çocuğa rağmen hatta çocuğunuzun huzurla büyümesi için boşanmak.
Ama yapmayacağınızı baştan söylemişsiniz.
O yüzden bol sabır diliyorum size.
Çok küçük kıyamıyorum elbette bu bahane değil ama insan üzülüyor kendşme kızıyorum niye ona bu kötülüğü yaptım böyle bir ortama geldi diye

cok iyi anliyorum,

bizde de ben cok baskinimdir,
kayinvalidem bizde uzulen tarafti maalesef.
ama ben de ayni evde bir baskasi ile yasayabilecek birisi degildim, herkes icin yanlis bir karardi kisacasi.

boyle konularda hakli/haksiz aramamak lazim,
yurumuyorsa hemen baska bir cozum bulmak lazim, yazik size de, cocugunuza da,
esinize de kayinvalidenize de,
kimse mutlu degildir su anda eminim ki.

Çok küçük kıyamıyorum elbette bu bahane değil ama insan üzülüyor kendşme kızıyorum niye ona bu kötülüğü yaptım böyle bir ortama geldi diye

Mutsuz bir evlilikte asla çocuk yapılmamalı elbette. Ama olmuş artık. Eminim dünyalar güzeli bir evladınız vardır. Bu saatten sonra ona asıl kötülüğü çok mutsuz bir anne babayla huzursuz bir evde büyüterek yaparsınız. Siz boşanınca çocuk babasından boşanmıyor sonuç olarak. Yine yapar babalığını, yasal hakları dahilinde hatta siz izin verdikçe belki daha da fazla görür çocuğunu, ilgilenir onunla.
Hayırlısı olsun hakkınızda.

Evet bende hiç rahat edemiyorum bi de eşim yok sayınca daha da ağrıma gidiyor söyleniyorum yine ben suçlu oluyorum hiçbirşey bırakmadılar valla ortada evlilik kalmayacak böyle giderse

Elbette fakat eşim ce ailesinden kurtulmak kolay değil.. Bir kere denedim neler ettiler yine cesaret edemiyorum.. Evladım için diyemiycem kendim göze alamıyorum

Evet bende hiç rahat edemiyorum bi de eşim yok sayınca daha da ağrıma gidiyor söyleniyorum yine ben suçlu oluyorum hiçbirşey bırakmadılar valla ortada evlilik kalmayacak böyle giderse

siz net bir sekilde konusamiyorsaniz ailenize yansitsaniz,
onlar deseler ayni evde gelin kaynana olmuyor, baska cozum bulunsun vs diyerekten.

yazik gercekten, cok uzulmussunuz her mesajinizdan belli,
minicik bebeginiz var, yazik gercekten.

ben de o zaman cok uzulmustum, simdi diyorum, gercekten sacmalikmis yaptigimiz, halbuki insan kendini biliyor da iste, idare ederim saniyor.
neyse...
esinizle duygusal konusma yapsaniz , ne bileyim bir haftasonu bir yerlere kacsaniz da orada anlatsaniz derdinizi. Kayinvalidenizi suclamadan, ama baska biri ile ayni yapamadiginizi, bu sekilde devam edemeyeceginizi soyleyerek, etkisi olur mu ki.

Elbette fakat eşim ce ailesinden kurtulmak kolay değil.. Bir kere denedim neler ettiler yine cesaret edemiyorum.. Evladım için diyemiycem kendim göze alamıyorum

Özel değilse neden cesaret edemediğinizi sorabilir miyim? Tehdit, şantaj ve şiddet gibi durumlar varsa lütfen sizi sindirmelerine izin vermeyin. Polise gidin, avukat tutun, yasal haklarınızı öğrenin. :/

Bu sefer de olayı abartıyorlar annemi istemedi vs mahvettiler beni resmen yüzüme bakmıyor adam aylardır.. İnanın çocuğumla bile ilgilenemedim sinirden yeri geldi.. Bakalım gidecek şimdi birkaç günlüğüne keşke biraz fikri olsa da geri gelmese ama nerede

İzin alamam çünkü ödemelerin var ve evde kalmak bana iyi gelmiyor

hic dusunmemek lazim, izin hakki varsa, kariyeri yakmayacaksaniz, borclari biraz geciktirirsiniz en kotu,
1 yilinizi bu sekilde heba etmekten daha iyidir.

simdiden esinizden sogumaya baslamissiniz,
boyle devam ederse bu evliligin sonu gelir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…