• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çok boşluktayım.. biten evliliğim..

geçmiş konumda 5 sene önceki hallerini anlatmıstım. ama en son dövdü ve karsılık verdim. beni zerre sevmiyomus o...pular. benden daha iyiymiş ikinciyi getiricekmiş şımarmısım bilmem neler neler ama çocuklarını bilmeyen eşini sevmeyen bir adam. varsa malı mülkü ailesi çalısmak. pişmanlklarım var ama çok yoruldum. ailemn durumu onun gibi değil düşük ama yoruldum. çok bunaldım. o evde de tektim burda da ailemleyim. ama içim hep buruk geçen hafta geldim ama hep ağlıyorum ne yapıcam bilmiyorum...

7 senelik evlilik,iki çocuk, yıkık hayallerim...
ezilmiş bir kişilik, özgüven sıfır başlıyorum yeni hayata. nasıl yapıcam toplanıcam bilmiyorum. herkesten bir ses yükseliyor nasıl yapıcam bilmiyorum. korkuyorum hemde çok..
ne istediğimi bilemiyorum sıfır başlamak çok mu zor? yoruldum çok zor değilmi boşanmak? anneci, ilgisiz baskıcı bir koca; delirmis bir kaynana ve görümce. hayatımı mahfettiler. iki çocugumla anne evine döndüm. eşimin durumu iyiydi annemlerde rahatım ama alışamadım sanırım daha. boşanma davasını acamadım daha. çok üzülüyorum normalmi? nasıl toparlanıcam bilmiyorum...
Biraz zaman ver kendine.Simdi ne yerdesin ne gökte biliyorum.Uyusan rüyalar yüreğinde sızı, uyanık olsan sanki ruh gibi ortada geziyor,sürekli kafanda kavga halindesin.Ama geçecek.Sık dişini acın azalacak yerini alışmışlık alacak.Bu süreçte karşı taraftan kimseyle konuşma,aileni ya da çevreni konuşturma.Simdi sana duyacaklarin ağır gelir.Esinin miskinligi,ailem diye diye aslında kendi ailesini yangınlara atmasi biliyorum çok ağır gelir.Sen duruşunu bozma, eyvallah etme.Bosanma davasını açma bırak o açsın hiç uğraşma.İcinde hiç acaba bırakmamak için davayı açan taraf olma özellikle.Bosanmak istiyorsa cekismeliye gerek yok de anlaşmaliya çevir.Birak ne hali varsa görsün gitsin aradığını bakalım bulabilecek mi??Sen ağır ol.Guzel günler uzak değil psikologa gidersen daha kolay olacaktır hatta.Rabbim elinden tutsun kardeşim her şer de bir hâyır vardır diye inan boşa demiyorlar.Sabirli ol gidene el salla kocaman sen bilirsin de ve izle olanı biteni

Son düzenleme:
Evet ilk zamanlar kolay olmuyor. Zorlanabilirsiniz. Hatta düşünceler sizi sıkıştırabilir. Bunu atlatmanın iki yolu var. Önce kendinize inanacaksınız. Hiç kimseniz yoksa Allah var. O sizinle..İşiniz yoksa iş bulup çalışın. Para kazandıkça daha da güçleneceksiniz. Bu sefer kendi hayatiniza dair planlar yapmaya başlayacaksınız. Bir de bakacaksınız ki sırayla bazı şeyler olmaya başladı. Oldukça siz daha da güçleneceksiniz. Kendi benliğinizi bulacaksınız. Çok şükür özüme döndüm diyeceksiniz. Nefes alacaksınız. Hayatınız rayına girecek. Kendinize zaman verin. Kendinizi motive edin. En iyi doktorunuz kendiniz. Bunu unutmayın. Allah sizinle olsun.

Evet ilk zamanlar kolay olmuyor. Zorlanabilirsiniz. Hatta düşünceler sizi sıkıştırabilir. Bunu atlatmanın iki yolu var. Önce kendinize inanacaksınız. Hiç kimseniz yoksa Allah var. O sizinle..İşiniz yoksa iş bulup çalışın. Para kazandıkça daha da güçleneceksiniz. Bu sefer kendi hayatiniza dair planlar yapmaya başlayacaksınız. Bir de bakacaksınız ki sırayla bazı şeyler olmaya başladı. Oldukça siz daha da güçleneceksiniz. Kendi benliğinizi bulacaksınız. Çok şükür özüme döndüm diyeceksiniz. Nefes alacaksınız. Hayatınız rayına girecek. Kendinize zaman verin. Kendinizi motive edin. En iyi doktorunuz kendiniz. Bunu unutmayın. Allah sizinle olsun.
çok zor buna inanmak istiyorum ama o sessizliği zorluyo beni. keske konusabilseydik. inanın dövse bağırsa deli gibi çıldırsa umrumda değildi. ben eşimle oturup konusamadım 7 sene boyunca. o sadece susarak mükemmel bir evliliği olduguna inandı. bense içimde fırtınalar kopardım.

çok zor buna inanmak istiyorum ama o sessizliği zorluyo beni. keske konusabilseydik. inanın dövse bağırsa deli gibi çıldırsa umrumda değildi. ben eşimle oturup konusamadım 7 sene boyunca. o sadece susarak mükemmel bir evliliği olduguna inandı. bense içimde fırtınalar kopardım.
Hata sizin değil. Evlilik alma verme dengesi ile kurulu bir şey. Susan,sizle iletişime geçmeyen biri ile nasıl sorunu çözeceksiniz? İnsanlar konuşarak çözüm üretir. Sonuçta hayat inişli çıkışlı evrelerden ibaret. Zor günlerde nasıl üstesinden gelinecek? O zaman herkes tek yaşasın. Evliliğin ne önemi var ki? Sorun siz de değil

Hata sizin değil. Evlilik alma verme dengesi ile kurulu bir şey. Susan,sizle iletişime geçmeyen biri ile nasıl sorunu çözeceksiniz? İnsanlar konuşarak çözüm üretir. Sonuçta hayat inişli çıkışlı evrelerden ibaret. Zor günlerde nasıl üstesinden gelinecek? O zaman herkes tek yaşasın. Evliliğin ne önemi var ki? Sorun siz de değil
çok doğru ama keske böyle olmasaydı. iki tane pırlanta gibi evladım var ilerde sıkıntı cekmesinler mutlu olsunlar ailem yuvam bozulmasın istiyorum çok şey istemiyorum:( rabbim yardımcım olsun

Allah yardımcınız olsun o.pular daha iyiyse getirsin sevgili annnecigine bi tane

Back
X